Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 438.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lbchX: “Καλησπέρα, ξέρει κανείς πώς μπορούμε να επαναφέρουμε τα fonts της 12 στην 13, είναι Sans? ” Sans αν θυμάμαι καλά είναι. Μπορείς να αλλάξεις και τις ρυθμίσεις το μέγεθος και το πάχος ώστε να προσαρμόσεις τα Fonts που έχει τώρα το MIUI 13 ώστε να μοιάζουν με τα παλιά. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα νέα Fonts. ” Διαφορετικά Ρυθμίσεις-Περιοχή Ινδία και μετά επιλογή προτίμησης?
-
Καλησπέρα, ξέρει κανείς πώς μπορούμε να επαναφέρουμε τα fonts της 12 στην 13, είναι Sans?
-
Καλησπέρα, για αλλαγή fonts είναι το γνωστό με περιοχή Ινδία (σαν τα θέματα), γιατί δεν μου βγάζει με Ελλάδα?.. Επίσης υπάρχει περίπτωση να θυμάται κανείς η 12 ποιά γραμματοσειρά είχε?
-
@MIUI_ART κάτι καλό βλέπω και γω στην μπαταρία... γιατί το θυμάμαι πριν με την μετάβαση από 100 στο ---> 93! Είδωμεν
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lbchX: “@MIUI_ART ρητορική ερ: στο πέρασμα της 13 σε Monet διαγράφονται τα πάντα ή μένουν? ” Εάν κάνεις το Flash της Fastboot ως Update πάνω από την παλιά ROM ( όπως έκανα και εγώ ) δεν διαγράφεται τίποτα και όλα τρέχουν μια χαρά. Μέχρι στιγμής να μην το ματιάξω, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, και μάλιστα έχω και καλύτερη αυτονομία σε σχέση με το Android 11 που είχε πριν. ” Ερ: επειδή το επέλεξα μέσα από τον Updater, το αρχείο της ROM και με πηγαίνει …
-
Καλησπέρα, μια επιβεβαίωση: στο βήμα 3) κατεβάζουμε δηλ το Magisk από το Official site ή εναλλακτικά το παίρνουμε από κάποια ROM διαθέσιμη?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lbchX: “@MIUI_ART ρητορική ερ: στο πέρασμα της 13 σε Monet διαγράφονται τα πάντα ή μένουν? ” Εάν κάνεις το Flash της Fastboot ως Update πάνω από την παλιά ROM ( όπως έκανα και εγώ ) δεν διαγράφεται τίποτα και όλα τρέχουν μια χαρά. Μέχρι στιγμής να μην το ματιάξω, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, και μάλιστα έχω και καλύτερη αυτονομία σε σχέση με το Android 11 που είχε πριν. ” Εμένα για κάποιο λόγο ο "Updater" δεν μου βγάζει την νέα ενημέρωση!
-
@MIUI_ART ρητορική ερ: στο πέρασμα της 13 σε Monet διαγράφονται τα πάντα ή μένουν?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όλα μια χαρά μέχρι στιγμής με το MIUI 13 και Android 12 στο Mi 10 Lite 5G, και μάλιστα φαίνεται να έχω και αρκετά καλύτερη αυτονομία στην μπαταρία. Όπως είπα και πριν, την αναβάθμιση την έκανα πάνω από την παλιά Android 11 ROM με απλό Update και όχι με Format Data. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71132/ ” Τα theme icons από ποιό theme είναι?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lbchX: “@MIUI_ART θύμισέ μου, η fastboot 13 που βγήκε για monet, σημαίνει ότι φλασάρω κανονικά μέσω TWRP ή χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο? ” Δεν φλασάρεις με TWRP την Fastboot.Κάνεις Extract το zip της ROM σε έναν φάκελο στο PC σου Βάζεις την συσκευή σου σε Fastboot Mode Και μέσα από ένα παράθυρο CMD που θα ανοίξεις στο PC σου, εκτελείς στο Bat αρχείο που είναι για τα Windows (windows_fastboot_update_rom.bat) Εγώ έκανα το Update και όλα μέχρι στιγμής είναι καλά χω…
-
@MIUI_ART θύμισέ μου, η fastboot 13 που βγήκε για monet, σημαίνει ότι φλασάρω κανονικά μέσω TWRP ή χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο?
-
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, εκτός από το λογισμικό σε ό,τι αφορά την διατήρηση της μπαταρίας, μπορεί να φταίει και η μπαταρία σαν μπαταρία? Mi 10 Lite monet.
-
Παράθεση από gkalen: “XTRV MIUI 13 Bootanimation mtz forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70957/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70958/ DOWNLOAD MIUI 13 , XTRV Bootanimation .. Download στο πρώτο ποστ ανάλογα με το μέγεθος οθόνης της συσκευής σας .. ENJOY !! ” Καλησπέρα Γιώργο και Καλή Χρονιά, αν και το'χω ξαναρωτήσει πιο πάνω, είπαμε ότι για να κάνεις το bootanimation, θα πρέπει πάντα το background να είναι μαύρο σωστά?
-
@apos @baxalo ευχαριστώ και τους 2, ήθελα να το επιβεβαιώσω ότι δεν είμαι εγώ που να έκανα κάποια λάθος ρύθμιση. Φαντάζομαι, όπως προείπα ότι αυτό οφείλεται στην βάση του Miui και όχι στην ROM του forum... Είδωμεν,
-
Παράθεση από baxalo: “και του joyeuse μια απο ιδια ειναι η μπαταρια.. σα νερακι ενα πραμα. χαχαχα ” Μετά από αλλαγή ROM ή λόγω "παλαιότητας"? Βέβαια το όλο θέμα συνήθως οφείλεται στην βάση του λειτουργικού, το Miui δηλ!
-
Καλησπέρα στο team, είναι η εντύπωσή μου ή στην τελευταία rom για monet υπάρχει λίγο θέμα με την μπαταρία?
-
Τώρα είδα αυτό με τον "Updater" και έλεγα: "τι διάολο αφού την πέρασα την rom" και το είχα απενεργοποήσει
-
Παράθεση από MIUI_ART: “miui12-logo.jpg ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (19/10/2021) Είναι έτοιμες οι νέες ROM για τις παρακάτω συσκευές 1) MI10LITE5G_V12.5.4.0.RJIMIXM (monet) 2) POCOX3NFC_V12.5.3.0.RJGMIXM (surya) Δεν λειτουργεί το Download από τον Updater και θα ενημερωθείτε όταν γίνει εφικτή η διόρθωση του προβλήματος. Μέχρι να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο, θα πρέπει να κατεβάζετε τις ROM από τα Liks που σας δίνουμε. >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας << *** Xiaomi Miui Hellas Team *** ” Δημήτρη, αυτό που αναφέρε…