Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 438.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
lbchX - - Recoveries
Μήνυμα -
lbchX - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, παρατήρησα που έβγαλες καινούργιο TWRP (έχω της 07-02) για Mi 10 Lite, άλλαξε κάτι? Εντωμεταξύ πλέον στις επιλογές για FULL BACKUP έχουν προστεθεί αρκετές επιλογές σε σχέση με τα παλιά TWRP, τα κλικάρουμε όλα?
-
lbchX - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα και Καλό Easter σε όλους! Παραθέτω σε περίπτωση που το edit δεν βγήκε: Παραθέτω (κιν φίλου) τις παρακάτω φωτός και επειδή θέλω να κάνω ένα backup του κινητού, ξεκινώντας όπως φαίνεται δεν υπήρχε χώρος για να γίνει στο εσωτερικό, οπότε πήγα για usb-otg. Διερωτώμαι το εξής: άλλαξε κάτι στο TWRP σε σχέση με αυτό που είχα στο Redmi Pro όπου υπήρχαν συγκεκριμένες επιλογές (data,system,cache,internal storage,boot..αν δεν κάνω λάθος) σε σχέση με το τωρινό που βγάζει πολύ περισσότερες? Δηλ χρε…
-
lbchX - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο team, (Mi 10 Lite), θέλω να κάνω ένα full-backup αρχικά στον εσωτερικό χώρο και μετά θα το μεταφέρω σε usb-otg που έχω. Όπως αναφέρεται στην 1η σελίδα για full backup-"όλα" αλλά με παλιό interface του TWRP, στο τωρινό έχω: Metadata,vbmeta,keystore,ssd,frp,apdp,hyp,devcfg= (0MB) 1. Super (8704MB) 2. Data (excl.storage) (1421MB) 3. Boot (128MB) 4. Dtbo (32MB) 5. Cache (3MB) 6. Recovery (128MB) 7. misc (4mb) 8. Modem(385MB) 9. EFS (25MB) 10. Persist (4MB) 11. tz (4MB) 12. ddr (2MB) 13…
-
@MIUI_ART όλα οκ,το κ@λοwifi Internet της δουλειάς μάλλον έφταιγε!!!! Good job!
-
@MIUI_ART όλα οκ,το κ@λοwifi Internet της δουλειάς μάλλον έφταιγε!!!! Good job!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “miui12-logo.jpg Νέα MIUI 12 - Stable ROM (07-04-2021) 1) HMNote94G_HM9T_V12.0.13.0.QJQCNXM (lime) 2) MI10LITE5G_V12.1.4.0.RJIMIXM (monet) 3) MI11Lite_V12.0.5.0.RKQMIXM (courbet) 4) MIMix3_V12.0.4.0.QEECNXM (perseus) 5)MI10_V12.5.3.0.RJBCNXM_v12-11(Umi) 6) MI10Pro_V12.5.3.0.RJACNXM_v12-11.zip (Cmi) >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας << *** Xiaomi Miui Hellas Team *** ” Δεν έφταιγε το download μάλλον, "το md5 sum δεν ταιριάζει"... Ουσιαστικά δεν την έχω κατεβάσει ακόμα …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “miui12-logo.jpg Νέα MIUI 12 - Stable ROM (07-04-2021) 1) HMNote94G_HM9T_V12.0.13.0.QJQCNXM (lime) 2) MI10LITE5G_V12.1.4.0.RJIMIXM (monet) 3) MI11Lite_V12.0.5.0.RKQMIXM (courbet) 4) MIMix3_V12.0.4.0.QEECNXM (perseus) 5)MI10_V12.5.3.0.RJBCNXM_v12-11(Umi) 6) MI10Pro_V12.5.3.0.RJACNXM_v12-11.zip (Cmi) >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας << *** Xiaomi Miui Hellas Team *** ” Δεν έφταιγε το download μάλλον, "το md5 sum δεν ταιριάζει"... Ουσιαστικά δεν την έχω κατεβάσει ακόμα …
-
Καλησπέρα στο team, για monet ενώ κατεβαίνει η τελευταία μέσω oat, μου βγάζει "md5 checksum error"....
-
Καλησπέρα στο team, για monet ενώ κατεβαίνει η τελευταία μέσω oat, μου βγάζει "md5 checksum error"....
-
Mi 10 Lite 5g οκ με την εναλλαγή - έκανα επίτηδες και με United States & Kingdom !
-
Mi 10 Lite 5g οκ με την εναλλαγή - έκανα επίτηδες και με United States & Kingdom !
-
Παράθεση από NasDriver: “Πιθανόν να θέλεις root για να το δεις ---> how-to-see-the-wifi-password-of-a-xiaomi-mi-10-lite ” Βλακωδώς ξέχασα να το αναφέρω αλλά το'χω ήδη , απλά για κάποιον λόγο μάλλον δεν λειτουργεί όπως πρέπει δηλ σαν να το έχω μεν αλλά να θέλει στα σωσμένα να τα ξαναπεράσω! Μάλιστα έκανα και reset και το έσβησα στην 2ρη φορά για να τσεκάρω αν το κινητό θα δημιουργούσε καινούργιο αλλά δεν, για αυτό ρωτάω αν υπάρχει και πουθενά αλλού (που μάλλον όχι) Υ.Γ Η μόνη σκέψη που έκανα μήπω…
-
lbchX - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Βρήκα λύση στην ενεργοποίηση του mtp όταν κάνουμε format data & reboot recovery στα κινητά με dynamic partition. Λοιπόν , κάνουμε κανονικά το format data και reboot recovery. Βλέπουμε ότι έχουμε πρόβλημα στην μεταφορά ρομ από το pc στο κινητό οπότε ανοίγουμε terminal.. cmd και δίνουμε adb shell mkdir /data/media reboot recovery και επανέρχεται το mtp στην κανονική του λειτουργία.. ” Τι ακριβώς είναι το dynamic partition και αφορά Android κινητά ή λειτουργικό?
-
Winbank pay
lbchX - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαJust info (Mi 10 Lite- monet): Εγώ επειδή πρόσφατα κάτι είχε συμβεί με το Winbank μου και παράλληλα έκανα αναβάθμιση του Magisk, ο τρόπος που ξαναδούλεψε ήταν να ξανακατεβάσω την εφαρμογή και πριν την ανοίξω να πάω στο Magisk Hide για να κλικάρω την εφαρμογή!
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70610/
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70046/