Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 438.
-
Καλησπέρα στο team, παρατηρώ ότι πριν το recompile και μετά για κάποιον λόγο οι fb notifies εμφανίζονται σαν "μισοκρυμμένες", το'χει και κανένας άλλος αυτό? Μόνο σε κάποια αν κάνω λίγο drag προς τα κάτω εμφανίζεται το θέμα... Δεν ξέρω αν μπορείτε να το καταλάβετε από την εικόνα, πάντως είναι κομμένο πλαίσιο? Υ.Γ Τσέκαρα και καμιά πατάτα στις ρυθμίσεις ειδοποίησης του apk αλλά δεν! Ευχαριστώforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70609/
-
Καλησπέρα στο team, παρατηρώ ότι πριν το recompile και μετά για κάποιον λόγο οι fb notifies εμφανίζονται σαν "μισοκρυμμένες", το'χει και κανένας άλλος αυτό? Μόνο σε κάποια αν κάνω λίγο drag προς τα κάτω εμφανίζεται το θέμα... Δεν ξέρω αν μπορείτε να το καταλάβετε από την εικόνα, πάντως είναι κομμένο πλαίσιο? Υ.Γ Τσέκαρα και καμιά πατάτα στις ρυθμίσεις ειδοποίησης του apk αλλά δεν! Ευχαριστώforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70043/
-
Καλησπέρα, για monet η τελευταία είναι η εντύπωσή μου ή στο πάνω πάνω notification είναι σαν να κόβεται το preview?
-
Καλησπέρα, για monet η τελευταία είναι η εντύπωσή μου ή στο πάνω πάνω notification είναι σαν να κόβεται το preview?
-
Παράθεση από gkalen: “@lbchX Εσένα μπορεί να σ' αρέσει έτσι αλλά θα πάρω πάλι πρωτοβουλία και θα το κάνω έτσι .. επειδή έχω πρόβλημα και θέλω να μ'αρεσει κι εμένα γι'αυτό .. lbchx_fire.mtz | by gkalen for Xiaomi AOD_lbchx_fire_2.mtz | by gkalen for Xiaomi forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70001/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70000/ ” Πολύ καλό!
-
Βασικά (αν δεν το κατάλαβες) στην 1τη μου έφτιαξες άλλη αλλά εννοείται ότι μου αρέσει και αυτή που έφτιαξες! Επειδή δεν θυμάμαι καλά αν και το αναφέρεις νομίζω στο 1ο post πρέπει να βρίσκουμε και αντίστοιχο μέγεθος για να μπορέσει να προσαρμοστεί σωστά? Σου παραθέτω τα links από τις 2 εικόνες που θέλω Επειδή η 1η στο link αναγκαστικά βγαίνει μικρή, αν δεν μπορεί να γίνει εννοείται το αφήνεις! mqdefault.jpg maxresdefault.jpg
-
Παράθεση από gkalen: “@lbchX Για δες αυτά για σήμερα ... Active Member bootanimation και AOD .. ActiveMember.mtz | by gkalen for Xiaomi AOD_ActiveMember.mtz | by gkalen for Xiaomi forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69993/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69992/ ” Πανάθεμά σε Γιώργο (@gkalen θεώρησα ότι το g βγαίνει από το Γιώργος ) είναι ότι ασχολούμαι με άλλα πράγματα τώρα και δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ με λίγο πιο ψυχαγωγικού χαρακτήρα όπως αυτό..! Σ'ωραίος!
-
Παράθεση από Greektrooper: “Παράθεση από gkalen: “@Greektrooper Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να αποφύγεις..... ” Ώπα μισό.... κάνοντας install μέσω twrp, αναγνωρίζεται η νέα rom σαν update? Δεν θα χαθούν επαφές, ρυθμίσεις κλπ? ” Μα αν δεν κάνω λάθος ας με διορθώσουν και ιι υπεύθυνοι, η εκάστοτε αναβαθμισμένη rom στην ουσία είναι και κάτι σαν Miui Update
-
Παράθεση από Greektrooper: “Παράθεση από gkalen: “@Greektrooper Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να αποφύγεις..... ” Ώπα μισό.... κάνοντας install μέσω twrp, αναγνωρίζεται η νέα rom σαν update? Δεν θα χαθούν επαφές, ρυθμίσεις κλπ? ” Μα αν δεν κάνω λάθος ας με διορθώσουν και ιι υπεύθυνοι, η εκάστοτε αναβαθμισμένη rom στην ουσία είναι και κάτι σαν Miui Update
-
Να αναφέρω ότι για Mi 10 Lite 5g βγάζει "no mirror links" μέσω OTA, οπότε το κατεβάζω εσωτερικά! Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lbchX: “Να αναφέρω ότι για Mi 10 Lite 5g βγάζει "no mirror links" μέσω OTA, οπότε το κατεβάζω εσωτερικά! ” Ναι όντως, μετά την επισήμανσή σου βρέθηκε κάποιο λάθος στον Server και διορθώθηκε πριν από λίγο. Τώρα θα πρέπει να κατεβάζετε σωστά όλες τις Stable ROM από την εφαρμογή αναβάθμισης χωρίς πρόβλημα και θα βρίσκει τα Links. Ευχαριστούμε για την επισήμανση. ” Χα…
-
Να αναφέρω ότι για Mi 10 Lite 5g βγάζει "no mirror links" μέσω OTA, οπότε το κατεβάζω εσωτερικά! Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lbchX: “Να αναφέρω ότι για Mi 10 Lite 5g βγάζει "no mirror links" μέσω OTA, οπότε το κατεβάζω εσωτερικά! ” Ναι όντως, μετά την επισήμανσή σου βρέθηκε κάποιο λάθος στον Server και διορθώθηκε πριν από λίγο. Τώρα θα πρέπει να κατεβάζετε σωστά όλες τις Stable ROM από την εφαρμογή αναβάθμισης χωρίς πρόβλημα και θα βρίσκει τα Links. Ευχαριστούμε για την επισήμανση. ” Χα…
-
Να αναφέρω ότι για Mi 10 Lite 5g βγάζει "no mirror links" μέσω OTA, οπότε το κατεβάζω εσωτερικά!
-
Να αναφέρω ότι για Mi 10 Lite 5g βγάζει "no mirror links" μέσω OTA, οπότε το κατεβάζω εσωτερικά!
-
Παράθεση από amavroudis: “Ανάλογα με το ποια έχεις και σε ποια θέλεις να πας γίνεται και ΟΤΑ αλλά και μέσω twrp. Συνήθως από προηγούμενη stable σε αμέσως επόμενη stable γίνεται ΟΤΑ. Παρόμοια από developer σε άμεσα επόμενη developer. Για πες μας περισσότερα να δούμε... ” Είμαι στην 12.1.1.0 RJIMIXM (monet) stable και έχει βγει Φεβρουαρίου!
-
Παράθεση από amavroudis: “Ανάλογα με το ποια έχεις και σε ποια θέλεις να πας γίνεται και ΟΤΑ αλλά και μέσω twrp. Συνήθως από προηγούμενη stable σε αμέσως επόμενη stable γίνεται ΟΤΑ. Παρόμοια από developer σε άμεσα επόμενη developer. Για πες μας περισσότερα να δούμε... ” Είμαι στην 12.1.1.0 RJIMIXM (monet) stable και έχει βγει Φεβρουαρίου!
-
Καλησπέρα στους ερωτευμένους Xiaoμηδες, αν και έχει ειπωθεί, όταν έχω ήδη XTRV rom, μπορώ την αναβάθμιση να την κάνω κατευθείαν μέσω του OTA updater ή να την κατεβάσω και να την φλασάρω από TWRP? Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα στους ερωτευμένους Xiaoμηδες, αν και έχει ειπωθεί, όταν έχω ήδη XTRV rom, μπορώ την αναβάθμιση να την κάνω κατευθείαν μέσω του OTA updater ή να την κατεβάσω και να την φλασάρω από TWRP? Ευχαριστώ