Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 342.
-
Έτσι έχω σβήσει: Gmail Gmail Πλοηγό Υπέρυθρες Calculator Σχόλια Xiaomi Redmi Note 3 Pro With @gkalen Thunder From Tapatalk Όλα αυτά χωρίς κανένα πρόβλημα. Η εφαρμογή ενημερώνει ποια app μπορεί να σβήσουν άφοβα και ποια δεν πρέπει να πειραχθούν. Έχω εγκαταστήσει αντί του mail το bluemail και εκεί έχω σετάρει και gmail και hotmail και yahoo και otenet. Ελπίζω να βοήθησα. Xiaomi Redmi Note 3 Pro With @gkalen Thunder From Tapatalk Ξέχασα να αναφέρω ότι μετά από κάθε απεγκατάσταση εφαρμογής συστήματο…
-
Παιδιά μπορείτε να κατεβάσετε το system app remover από το play store και σβήσετε όποια εφαρμογή θέλετε. Εγώ το gmail έτσι το έσβησα. Με προσοχή όμως τι σβήνετε. Xiaomi Redmi Note 3 Pro With @gkalen Thunder From Tapatalk Αφού η συσκευή είναι root. Xiaomi Redmi Note 3 Pro With @gkalen Thunder From Tapatalk
-
Σε ευχαριστούμε Xiaomi Redmi Note 3 Pro With @gkalen Thunder From Tapatalk
-
@gkalen έχεις σκοπό να μας ξενυχτήσεις σήμερα; Το ξεσκίσαμε στα φλασαρίσματα το κινητό. Xiaomi Redmi Note 3 Pro Thunder with Tapatalk
-
Ο chrome υποστηρίζει flash player; Xiaomi Redmi Note 3 Pro Thunder with Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από LeonTsi: “Αν κάνεις λήψη μέσα από την εφαρμογή σου το κάνει αυτό, αν όμως είσαι στο forum μέσω browser δεν έχεις θέμα...το δοκιμασα πέραν το δικό μου rn2 και από φίλο με rn3 pro” Τελικά το πρόβλημα ήταν στον dolphin. Άλλαξα browser και όλα οκ Xiaomi Redmi Note 3 Pro Thunder with Tapatalk
-
Κανείς; Άλλος έχει αυτό το πρόβλημα με τις λήψεις; Xiaomi Redmi Note 3 Pro Thunder with Tapatalk
-
Γιατί δεν μπορώ να κάνω λήψη αρχείου από το link που στείλατε με το κινητό μου; Μου βγάζει ή λήψη απέτυχε. Κάποια ιδέα κανείς; Xiaomi Redmi Note 3 Pro Thunder with Tapatalk
-
Αυτό που παρατήρησα σήμερα @gkalen είναι ότι όταν προσπάθησα να κάνω download τις νέες rom που ανέβασες (από το κινητό μου), έγραφε συνέχεια ότι η λήψη απέτυχε. Από τον υπολογιστή τις κατέβασα κανονικά. Φλάσαρα την καινούργια αναβάθμιση και βλέπουμε. Πάντως όλα πήγαν καλά χωρίς κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση. Ευχαριστούμε παιδιά. Αυτό με την λήψη πάντως με προβλημάτισε. Σε όλες τις προηγούμενες rom έκανα λήψη απευθείας στο κινητό μου. Ίσως δεν γλυτώσω το clean install. Έχεις κάποια ιδ'εα;
-
Ακόμα δεν βγήκε ή MM και απευθείας θα πάμε σε stable; Δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα ακόμα. @gkalen είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Στο μεταξύ όσοι δεν είχαν custom τα βρήκαν λίγο σκούρα. Πάμε ρε Thunder... Xiaomi Redmi Note 3 Pro Thunder with Tapatalk
-
Μπορείς και με το system app remover από το playstore. Εγώ έτσι το έσβησα. Xiaomi Redmi Note 3 Pro Thunder with Tapatalk
-
@gkalen έχω την αίσθηση ότι ως τώρα τουλάχιστον, πάει ανέλπιστα καλά...Κάνω λάθος; Xiaomi Redmi Note 3 Pro Thunder with Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από Flightcaptain: “@gkalen Μετά τη χτεσινή εγκατάσταση της 6,9,9-1 φαίνεται κάτι να πηγάινει καλύτερα αν και συνεχίζει να μην μπαίνει σε deep sleep. Το έγραψα και εδώ ” Το είδα , αλλά αν κατάλαβα καλά λες ότι ή καταναλωση ήταν 30% σε 6 ώρες που κοιμοταν , πως είναι καλύτερα τώρα ? ή κάτι δεν κατάλαβα σωστά ? Το android όντως πολύ ψηλά αν και θα πέσει μετά από λίγη χρήση ακόμα , αλλά είναι ψηλά .. ” 9ca223256cc734eea7329c91254904aa.jpg a297bc439c47e628a200a72fdcd2d…
-
Έχει περαστεί ή καινούργια rom. Είμαι επιφυλακτικός στο τι πιθανά προβλήματα θα βγάλει δεδομένου ότι δεν κάναμε clean install. Παρατηρώ κάποιες αλλαγές όσον αφορά τα δικαιώματα των εφαρμογών. Π.χ. για να τρέξω το antutu μου ζητούσε permissions. Θα δείξει.... Xiaomi Redmi Note 3 Pro Thunder with Tapatalk
-
Χρησιμοποιώ το es file exlorer για να κάνω απεγκατάσταση εφαρμογών συστήματος. Αυτό δεν δουλεύει πλέον. @gkalen με ποιο τρόπο μπορώ πλέον να απεγκαταστήσω στο gmail ας πουμε που δεν το θέλω;
-
Ο bootloader όντως κλειδώθηκε αλλά ξεκλειδώθηκε εύκολα με το unlock tool σε 10 δευτερόλεπτα
-
Το φλασάρισμα πήγε καλά. Τα πρώτα προβλήματα: 1. Το δαχτυλικό αποτύπωμα απενεργοποιήθηκε, αλλά ξαναπεράστηκε και όλα καλά 2. Υπάρχει μία μικρή δυσλειτουργία με την sd card την εξωτερική την οποία κάθε φορά που γίνεται εκκίνηση του κινητού σαν να θέλει εκ νέου προτροπή για να τη δει. Εγώ ας πούμε που όλες τις φωτογραφίες μου τις έχω μέσα στην sd card, δεν τις βλέπει πλέον μέσα από την εφαρμογή Άλμπουμ Τα υπόλοιπα στην πορεία..
-
Έχει ξεκινήσει η διαδικασία, δεν σας το κρύβω ότι τρέμει το φυλοκάρδι μου. Θα ενημερώσω για εντυπώσεις. Αν τώρα το κάνουμε τούβλο.....