Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 342.
-
Ευχαριστώ παιδιά, το πέρασα..
-
Που θα βρω το twrp 3.0.2-2; Xiaomi Redmi Note 3 Pro with Tapatalk
-
Παιδιά με ποιο τρόπο παιρνάμε το twrp 3.0.2-2; Μπαίνουμε fastboot και πληκτρολογούμε: fastboot flash recovery twrp.img; Υπάρχει άλλος τρόπος; Από που κατεβάζω το twrp 3.0.2-2; Αν το φλασάρω χωρίς να έχω mm θα υπάρχει πρόβλημα; Xiaomi Redmi Note 3 Pro with Tapatalk
-
Σε όλους εσάς που την περάσαμε: 1. Κλείδωσε; 2. Αλλάξατε twrp; 3. Ποιες οι πρώτες εντυπώσεις; Xiaomi Redmi Note 3 Pro with Tapatalk
-
Και δεν δούλεψε έτσι; Xiaomi Redmi Note 3 Pro with Tapatalk
-
@gkalen δεν έχω την δική σου εμπειρία και γνώση, αλλά μήπως πρέπει να ακολουθήσουμε άλλη οδό; Δηλαδή: 1. Φλασάρισμα της official global dev 2. Ξεκλείδωμα bootloader 3. Φλασάρισμα της Ελληνικής. Απλά μία σκέψη κάνω.. Xiaomi Redmi Note 3 Pro with Tapatalk
-
Να δοκιμάσουμε με το twrp που έχουμε ή πρέπει να μπει κάποιο άλλο; Xiaomi Redmi Note 3 Pro with Tapatalk
-
Τι είναι αυτό το HDR ρε παιδιά; Προσπαθώ να το παίξω cool αλλά με έχει φάει ή περιέργεια χαχαχα Xiaomi Redmi Note 3 Pro with Tapatalk
-
Παρεμπιπτόντως εγώ σε kenzo δεν έχω κανένα πρόβλημα με το βίντεο και το HDR ενεργό. Και βίντεο παίρνει και γκρι γραμμή δε βγαίνει. Έκανα και ομοιοκαταληξία χαχαχα Xiaomi Redmi Note 3 Pro with Tapatalk
-
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Έχουμε μπερδέψει λίγο τα μπούτια μας εδώ μέσα. Ή οργάνωση πάνω απ' όλα... Xiaomi Redmi Note 3 Pro with Tapatalk
-
@gkalen Έχω περάσει το Superuser.zip 2.7.8 με την βοήθεια του link που μας έδωσες και όλα καλά. Ευχαριστούμε. Keep Walking. Xiaomi Redmi Note 3 Pro with Tapatalk
-
@gkalen τι εννοείς όταν λες να δοκιμάσουμε αν δουλεύουν τα μηνύματα σε kenzo;
-
Όχι. Εμείς δεν κάνουμε τίποτα. Ή αναβάθμιση πρέπει να γίνεται αυτόματα μέσα από τη rom και όχι από το google play store. Xiaomi Redmi Note 3 Pro with Tapatalk
-
Έχει βγει αναβάθμιση για το Superuser στο google play store. Προσοχή να μην το κάνετε αναβάθμιση από εκεί. @gkalen στα υπόψιν σου για να γίνει αναβάθμιση στην επόμενη rom. Xiaomi Redmi Note 3 Pro with Tapatalk
-
Παράθεση από gkalen: “STABLE THUNDER V8.0.1.0 για Redmi3/Pro CHANGELOG Αρχίσαμε ν'ασχολουμαστε και με Stable τελικααααα.... Το κλασικό Changelog που έχω στην πρώτη σελίδα και στα downloads στην περιγραφή της κάθε ρομ .. Ή ρομ ΔΕΝ είναι ροοτ , έχω βάλει όμως supersu.zip και όποιος θέλει το φλασαρει μετά το φλασαρισμα της ρομ , διαβάστε πιο κάτω στην εγκατάσταση .. DOWNLOAD Redmi3Pro Ido THUNDER Stable V8.0.1.0 Redmi3Pro_Ido_THUNDER_StableV8.0.1.0.zip | by gkalen for Redmi 3 DOWNLOAD Clean zip για…
-
Επειδή προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το cloud Print και ζορίστηκα λίγο (αλλά τελικά τα κατάφερα) παραθέτω εδώ έναν οδηγό με τα βήματα που ακολούθησα: Όσον αφορά την εγκατάσταση του εκτυπωτή (ο οποίος μπορεί να είναι ή δικτυακός ή και μέσω usb): 1. Εγκαθιστούμε στον υπολογιστή το Google Chrome 2. Χρειαζόμαστε λογαριασμό Google και συνδεόμαστε σε αυτόν 3. Πηγαίνουμε στις Ρυθμίσεις > Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων > Google Cloud Print > Διαχείριση > Προσθήκη Εκτυπωτών 4. Στο μενού εκτυπωτές για εγγραφή …
-
Μπορεί να είναι και off topic, αλλά θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος δουλέψει την υπηρεσία cloud print. Και αν ναι, με ποιο τρόπο τα έχει καταφέρει.
-
Παράθεση από travoltas: “Καλησπερα κ απο μενα.Εχω redmi note 3 pro 3gb.Mε την ρομ του Gkalen 6.8.11 και Radon kernel 2.3 ειχα προβλημα δεν εμπενε σε deep sleep.Θα βαλω την 6.8.18 του gkalen xωρις τον radon kERNEL οπως ειπαν πολλοι. Ποτε αναμενεται να βγαλεις την 6.8.25 για το kenzo? ” Καλημέρα φίλε μου και καλή εβδομάδα. Όπως έχει ενημερώσει @gkalen, δεν θα βγει 6.8.25 για kenzo. Ο λόγος ότι θα πάμε σε marshmallow. Θα βγει μόνο ένα update για την 6.8.18. Υπομονή 2 εβδομάδες περίπου και πάμε σε a…
-
Τι πρόβλημα θα λύνει αυτό το update; Xiaomi Redmi Note 3 Pro with Tapstalk
-
@gkalen θα βγει update της 6.8.18 για kenzo; Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk