Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 342.
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Gjimmys: “Για 6.8.18 δεν έχεις βγάλει κάποιο update; Για το πρόβλημα με τα sms.Πρεπει να του περάσω την 6.8.25; ” Θα βγάλω ένα update για την 6.8.18 του Kenzo , διορθωμένη ...Απ'οτι φαίνεται θα είναι ή τελευταία Lollipop rom για το Kenzo .. Δεν υπάρχει update σε 6.8.25 για το Kenzo , το επόμενο update θα είναι σε MarshMallow , οπότε θα φτιαξω την 6.8.18 και θα περιμένουμε να δούμε ποτέ θα είναι έτοιμη ή επόμενη MarshMallow Rom για το Kenzo .. ” Επιτέλους @gkale…
-
Παράθεση από gkalen: “@bandit650 Εφόσον θες να πας κανονικά με Factory reset , βάλε κατευθείαν την 6.8.18 , υπάρχουν πολύ καλά σχόλια , ελπίζω ότι θα μείνεις ευχαριστημένος ... Βέβαια το Σαββατο θα έχετε και την 6.8.25 , αλλά δεν έχει σημασία , μπορείς να ξεκινήσεις με την 6.8.18 και προχωρας μετά ... @sprkrt Φίλε μου όντως πολύ παράξενο αυτό και συμβαίνει και σε άλλα δύο Kenzo που δοκιμασες .. Εγώ αυτή τη στιγμή ξανά δοκίμασα με το Kenzo του φίλου μου και πάλι δεν είχε πρόβλημα , κατέβασα wallp…
-
Παράθεση από alekos-ep91: “Σε κενζο εδω και ποσες εκδοσεις ρομ εχω παρατηρησει οτι η 'συλλογη' δεν ενημερωνεται τοσο αμεσα... Δηλαδη τραβηξα 5-6 βιντεο και εμφανιστηκαν μετα απο 2 λεπτα περιπου... Εβαλα και sd card και γινεται το ιδιο... Μονο σε μενα γινεται??? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Και σε εμένα συμβαίνει το ίδιο,οπότε μην ανησυχείς..
-
Το έχω κάνει ήδη. Ευχαριστώ φίλε μου...
-
Γιατί όντως εγκατέστησα το .apk αρχείο
-
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από amalag: “@gkalen μία ερώτηση (ακόμα). Έχω αντικαταστήσει την κάμερα της mi με την snapdragon. Μου φαίνεται ότι τραβάει καλύτερες φωτογραφίες. Έχεις κάποια άποψη για αυτό; Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk ” Ούτε μια στο τρισεκατομμύριο φίλε μου... Πρόσεξε επίσης πως αν έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει το απλό apk, οι περισσότερες ρυθμίσεις δεν λειτουργούν. Υπό προυποθέσεις, δηλαδή κάποιες ειδικές ρυθμίσεις, η Snapdragon Camera τραβάει καλύτερης ποιότητας β…
-
@Gjimmys αν έχεις kenzo ο @gkalen απάντησε πιο πάνω ότι όλα τα προβλήματα θα λυθούν στο update της Παρασκευής.. Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
-
@gkalen μία ερώτηση (ακόμα). Έχω αντικαταστήσει την κάμερα της mi με την snapdragon. Μου φαίνεται ότι τραβάει καλύτερες φωτογραφίες. Έχεις κάποια άποψη για αυτό; Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
-
@gkalen περιμένουμε κάθε Παρασκευή σαν τη χήρα στο κρεββάτι χαχαχαχα. Μας έχεις κακομάθει... Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
-
Εγώ ως τώρα κανένα πρόβλημα σε kenzo. Ή μπαταρία μου πάει 2+ μέρες και δεν έχω κανένα σβήσιμο ή επανεκκίνηση. Σε ευχαριστούμε @gkalen Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
-
@kostasgn. 1. Recovery 2. Reboot recovery 3. Clear dalvik, cache 4. Install rom 5. Reboot recovery 6. Clean.zip 7. Clear dalvik, cache 8. Reboot system Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
-
Όλα καλά έως τώρα, ως είθισται. Δεν έχω διαπιστώσει κάποιον πρόβλημα. Ή μπαταρία πάει μία χαρά και δεν βλέπω κάποιο bug. Σε ευχαριστούμε @gkalen. Υ.Γ. Τελικά ήταν πολύ καλή επιλογή να πάω σε custom rom... Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
-
Ήδη εγκαθίσταται η καινούργια Rom. Τη δοκιμάζω και αναφέρω. @gkalen τι αλλαγές έχουμε; ή είναι έκπληξη;
-
Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω αυτό που γράφεις.. Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
-
Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Εφόσον το κινητό είναι root, με ποιο τρόπο μπορώ να απεγκαταστήσω εφαρμογές του συστήματος και να βάλω ας πούμε κάποιες που θέλω εγώ, π.χ. να βγάλω τον browser της mi και να βάλω τον dolphin (που υποστηρίζει και flash player). Να προσθέσω ότι έχω βρει έναν τρόπο αλλά δεν ξέρω αν είναι και ο σωστός: Με το Es Pro ενεργοποιώ τον εξερευνητή root και μετά επιλέγω απεγκατάσταση εφαρμογής συστήματος. Όταν γίνει όμως η απεγκατάσταση, δεν φεύγει η εφαρμογή από την επιφάνεια εργασία…
-
Να κάνω μία ερώτηση: Αν διαγράψω την αναβάθμιση, Λήψεις, Σχόλια, θα υπάρχει πρόβλημα στην συσκευή; Στο κάτω-κάτω δεν βλέπω να χρειάζονται και πουθενά, μόνο χώρο καταλαμβάνουν.
-
Από εχθές έχω φλασάρει την καινούργια Rom: 1) Για την μπαταρία θα δούμε σε λίγες μέρες. Πάντως το mpdecision δουλεύει και το κινητό μπαίνει σε deep sleep. 2) Στην μνήμη βλέπω καλύτερη διαχείριση. Έχω μονιμως 1.5gb έως και 1.6 3) Τα γραφικά στην ασφάλεια προστέθηκαν και είναι πολύ όμορφα. Επίσης έχω παρατηρήσει και αλλαγή στα γραφικά στις ρυθμίσεις. 4) Κανένα πρόβλημα με το su και dolby atmos και τα led 5) Έχω την εντύπωση ότι οι ήχοι έχουν δυναμώσει. Είναι η ιδέα μου; 6) Ως τώρα το κινητό πετάει…
-
Σε Kenzo όλα φαίνονται καλά. Θα δείξει τις επόμενες μέρες
-
Κατεβαίνει η 6.8.11 (η αγωνία έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της) την δοκιμάζω και αναφέρω. Έχω την εντύπωση ότι θα είναι κάτι καλό...