Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 342.
-
Μετά από την απενεργοποίηση του FP μπορώ να πω ότι η μπαταρία πάει πολύ καλά.. Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.7.28] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
Μήνυμαcd8222d19689e9eae46c02e6315bd1e4.jpg Μετά την απενεργοποίηση του fp, σαφής βελτίωση. Άρα υπάρχει bug. Έτσι εξηγείται το battery drain.. Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
-
@gkalen μόλις απενεργοποίησα και εγώ το fingerprint. Να δούμε τώρα πως θα πάει η μπαταρία...
-
Σαφώς πιο ενεργοβόρα αυτή ή έκδοση. Ενώ με τη χρήση που κάνω μου πήγαινε 2 ημέρες ή μπαταρία, και έμενε και 15℅, τώρα μου πήγε 1 ημέρα. Κατά τα άλλα δε βρίσκω άλλο πρόβλημα.. Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
-
ΕΠΑΦΕΣ
amalag - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμα@panosschi13 σε καταλαβαίνω. Και εγώ είμαι 1 μήνα χρήστης και είχα πλήρη άγνοια όπως εσύ. Αν θέλεις την συμβουλή μου, διέθεσε λίγο χρόνο και διάβασε μέσα στο forum. Τα πράγματα είναι πιο εύκολα από ότι φαντάζεσαι τώρα, δεδομένου ότι ακόμα δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου βασικές έννοιες. Άλλωστε κανείς εδώ μέσα δεν θα σε αφήσει αβοήθητο. Πήγαινε βήμα βήμα, διάβασε και προπαντός μη βιάζεσαι. Γνώμη μου, μην αφήσεις την rom που έχεις τώρα, είναι πειραγμένη...Φιλικά Xiaomi Redmi Note 3 Pro w…
-
ΕΠΑΦΕΣ
amalag - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΑγαπητέ φίλε @panosschi Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
-
@Octaviastikos κάτι δεν πάει καλά με το δικό μου screenshot; Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.7.28] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
Μήνυμαade36f175ee18d52444c959313a0218b.jpg @gkalen αυτό είναι σωστό Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
-
Όχι συνταρακτικά πράγματα βέβαια. Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
-
Στο kenzo έχω την αίσθηση ότι ξοδεύει πιο πολύ μπαταρία από πριν και μάλιστα χωρίς χρήση του κινητού. Θα δούμε πως θα πάει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gkalen: “@amalag Έχεις drain κατά τη διάρκεια του ύπνου ?? Θεωρητικά δεν έχεις , το βλέπω και στο Kenzo του φίλου μου .. Αν δεν έχεις , μην ασχολεισαι .. Ή 6.7.28 , θεωρώ ότι θα σας πάει πολύ καλά συν ότι θα δουλεύει και το usb debug.. ” Παράθεση από sprkrt: “Παράθεση από baiosss: “Και με το kernel audiutor μπορειτε να δείτε αν οι πυρήνες της cpu μπαίνουν σε βαθύ ύπνο. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το ιδιο δειχνει, οτι δεν μπαινει σε ds ” Παιδιά μόλις είδα τώρ…
-
Δεν θέλω να είμαι βιαστικός, αλλά έως τώρα τουλάχιστον, έχω την αίσθηση ότι αυτή η αναβάθμιση πάει πολύ καλά και θα είναι η καλύτερη που έχω κάνει έως τώρα. Το κινητό πετάει, και φαίνεται να έχει την καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία. Για να δούμε τις επόμενες ημέρες...
-
Έχει περαστεί ή καινούργια rom. Ξεκινάμε τις δοκιμές και στις επόμενες μέρες θα αναφέρουμε τυχόν προβλήματα. Έχει λυθεί το πρόβλημα με το fingerprint sensor. Ευχαριστώ θερμά όλους μέσα στο forum για την βοήθεια και τον κόπο τους και ειδικά σε μέρες καλοκαιριού με υψηλές θερμοκρασίες. Ευχαριστώ.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen όσον αφορά το deep sleep; Κατά τα άλλα super ή καινούργια rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με το cpu spy plus, παρατηρώ ότι δεν μπαίνει σε deep sleep. Αυτό είναι bug της rom; Το έχουν αναφέρει και άλλοι μετά την εγκατάσταση της τελευταίας rom. @glalen; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επίσης τι είναι αυτό το deep sleep που αναφέρουν και πως μπορούμε να δούμε ότι λειτουργεί;
-
Παράθεση από gkalen: “MPdecision ” @gkalen πως μπορούμε να δούμε ότι έχει μπει το mpdecision;
-
Σε Kenzo έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση, άντε να δούμε. Τελικά ή καμιά μέρα θα το ανατινάξουμε το κινητό, ή δεν ξέρω και εγώ τι περιμένουμε να δούμε. Πάντως αυτή η διαδικασία με εξιτάρει. Λυπάμαι αυτούς που έχουν ένα iphone ή ένα samsung Galaxy S7 και απλά το βλέπουν. Τι να κάνεις ένα κινητό αν δεν μπορείς να πειραματιστείς πάνω του. Πάμε xiaomαδες...
-
@gkalen στο kenzo δεν χρειάζεται πλέον clean.zip; Και αν ναι, είναι το ίδιο για κάθε έκδοση; Μπορούμε να βάλουμε το ίδιομε την προηγούμενη;
-
Παράθεση από Octaviastikos: “@amalag δεν υπάρχει πρόβλημα...εάν είσαι ικανοποιημένος παρά μένεις σε αυτήν! Τα νούμερα του έχει ή κάθε ρομ 6.7.28 σημαίνει 6 -> 2016 7-> ιουλιος 28-> ή τρέχον ημερομηνία... Αρα ή επόμενη θα είναι 6.8.5 ” χαχαχαχα Καλά κάνεις και με ενημερώνεις, γιατί έχω μαύρα μεσάνυχτα. Εγώ νόμιζα ότι ανεβάινουν ανά 7 και άρα λέω 6.7.35, μετά 6.7.42, χαχαχα ασχετοσύνη. Σε ευχαριστώ.....