Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 342.
-
Πήγα από 6.7.21 dev σε 6.7.14 custom με factory reset και χρησιμοποιώντας το clean.zip όπως στιςς οδηγίες που έχεις δώσει. Ως τώρα κανένα πρόβλημα.Θα πω όμως κάτι που παρατήρησα: 1. Αν ενεργοποιήσω τον Εντοπισμό σφαλμάτων usb όλα οκ. Αν τον απενεργοποιήσω γίνεται μια επανεκίνηση στην συσκευή,χωρίς όμως να μου ζητηθεί εκ νέου το pin για την sim. Έτσι πρέπει να γίνεται; 2. Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει μια δυσλειτουργία όταν συνδέω το κινητό στην usb θύρα του Υπολογιστή. Σαν να μη το αναγνωρίζει πάν…
-
Σε redmi note 3 pro όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα είναι με το fingerprint. Η αλλαγή του γίνεται μόνο με γλώσσα τα αγγλικά. Κατά τα άλλα καλά. Keep walking Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε Custom Rom. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Είναι κάποιος εδώ που έχει χρησιμοποιήσει; Αξίζει τον κόπο; Τι πρέπει να προσέξω;
-
Την έχω εγκαταστήσει και όλα καλά μέχρι στιγμής.. (6.7.21 dev)
-
Είχα 3 κατεβασμένες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά, άσχετο τώρα αλλά έχει να κάνει με τα θέματα. Όταν βάζω το θέμα "NongStyle-V8" μου βγάζει κάποια γράμματα Κινέζικα. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό; Δοκίμασα να αλλάξω και γραμματοσειρά αλλά το ίδιο. Καμιά ιδέα;
-
Για να κάνεις τώρα αναβάθμιση στην επόμενη dev: 1. Την κατεβάζεις στην εξωτερική sd 2. Πατάς volume up + power για να μπεις σε recovery mode. 3. Wipe - advanced wipe - dalvik & cache 4. Πίσω βελάκι 5. Install τη rom από εκεί που την είχες αποθηκεύσει. 6. Δεν θα χρειαστεί factory defaults. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Su Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έτσι ακριβώς. Χαίρομαι που σε βοήθησα. Όπως βλέπεις έχεις την τελευταία έκδοση du Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MUUI v8 Theme?
amalag - - Themes Store
ΜήνυμαΣΤο ένα πάντως δεν φαίνονται καλά κάποιες γραμματοσειρές. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένας φίλος που έχει redmi note 3 pro με miui7 βλέπει κανονικά online themes. Μήπως έχουν αφαιρέσει από τον server τα θέματα που δεν είναι συμβατά με miui8. Θα δούμε τι παίζει στην επόμενη αναβάθμιση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Panoslast: “τρομερή δουλειά έχουν κάνει τα παιδιά για την rom μπράβο!!!! Έχει κάποιος άλλος Πρόβλημα με τα θέματα? Δεν μπορεί να τα βρει δείχνει αδυναμία να βρει τούς πόρους. ” Όυτε και εγώ μπορώ να δω θέματα. Μου βγάζει: "απέτυχε η φόρτωση πόρων". Άρα είναι θέμα του server. Ουφφφφφ..
-
Μου βγάζει: "Απέτυχε η φόρτωση πόρων"
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από amalag: “Τέλος πάντων, αν κάποιος μπορεί να μου απαντήσει γιατί δεν μπορώ να δω online θέματα. Μέχρι σήμερα το απόγευμα έβλεπα κανονικά. ” ΜΕ ποιον browser, με όλους!? Καθαρισμό cache δοκίμασες μήπως έχει κολλήσει? Επανεκκίνηση το τηλέφωνο? ” Μέσα από τις ρυθμίσεις - θέματα - online. Δεν μου βγάζει κανένα θέμα. Έκανα και καθαρισμό cache και επανεκκίνηση, αλλά τζίφος. Αν επιλέξω όμως από το ίδιο σημείο Ταπετσαρία, μου βγάζει κανονικά. Παράξενο
-
Τέλος πάντων, αν κάποιος μπορεί να μου απαντήσει γιατί δεν μπορώ να δω online θέματα. Μέχρι σήμερα το απόγευμα έβλεπα κανονικά.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από amalag: “Παρατηρώ ότι τώρα δεν βλέπω καθόλου online θέματα στο κινητό μου. Είναι θέμα του κινητού μου ή υπάρχει κάποιο θέμα με τη σελίδα; ” Δεν νομίζω να έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο.. ” Έχεις κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Είναι κανένα πρόβλημα του server με τα θέματα; Ταπετσαρίες βλέπω κανονικά.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από amalag: “5. Πατάς wipe Swipe to Factory Reset. Με αυτό επαναφέρεις το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις 6. Πηγαίνεις πίσω με το βελάκι πατάς Advanced Wipe και τσεκάρεις dalvik / art cache, cache ” Τα 5 & 6 είναι στην ουσία το ίδιο πράγμα.Αλλά καλύτερα να αποφεύγεται το βήμα 5 (αυτοματοποιημένο του TWRP) και να εκτελείται το βήμα 6 (χειροκίνητα Factory Reset = Wipe Cache & Dalvik/ART Cache & Data) ” Δεν το ήξερα και εγώ βλέπεις καινούργιος είμαι ακόμα, αλλά προ…
-
Παράθεση από dendenden: “Παράθεση από amalag: “Φίλε μου θα ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα: 1. Σώσε τις επαφές σου ως εξής: (Ρυθμίσεις - Εφαρμογές συστήματος - επαφές - Εισαγωγή/Εξαγωγή επαφών - Εξαγωγή στον αποθηλευτικό χώρο. Θα γίνει εξαγωγή ένα αρχείο της μορφής χχχχχ.vcf 2. Τις φωτογραφίες σου καλό θα είναι να τις έχεις αποθηκευμένες στην εξωτερική sdcard. Τοποθέτησε την rom στην sd card. 3. κλείσε το κινητό 4. Πάτησε volume up + power (συγχρόνως) μέχρι να εμφανιστεί το mi. Έτσι μπαίνεις σε …
-
Παράθεση από dendenden: “Παράθεση από amalag: “Καταρχήν ποιά έκδοση της rom έχεις; Έχεις κάνει unlock bootloader; ” 6.7.14 gtv. Και ναι έχω unlocked bootloader. Απλα ροοτ/SU δεν έχει επειδή το είχα εγκαταστήσει μέσω GooglePlay Πως κάνω back up? Πως πρέπει να ξαναπεράσω τη Ρομ με factory defaults? και μετά πως επανέρχεται το back up? Πολλά πως Aν το αφήσω έτσι το κινητό μέχρι 16 Αυγούστου που θα βγει η τελική MIUI λέτε να έχω πρόβλημα? ” Φίλε μου θα ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα: 1. Σώσε τις επ…
-
Παράθεση από dendenden: “@amalag Δεν είναι απαραίτητο να το απεγκαταστήσεις, αν δε το βλέπεις μέσα στο play store. Πάρε backup,κάνε εκκίνηση σε recovery mode, reset to factory defaults και μετά πέρασε ξανά τη rom. Λογικά θα εμφανιστεί ξανά το su και η συσκευή θα είναι root. Backup πως κάνουμε? Εννοείς μέσω Mi cloud? Δεν έχω ξανακάνει σε android. Kαι μετά λες εκκίνηση σε recovery mode, reset to factory defaults? Πως με τι πλήκτρα ? Υπάρχει κανένας οδηγός? Συγνώμη αν σας έχω κουράσει, Ευχαριστώ. ”…