Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 342.
-
Ξέχασα να σου πω, μετά το Factory reset,κάνε και clear dalvik + cache
-
Παράθεση από dendenden: “1. Δεν μπορώ να το απεγκαταστήσω, δεν εμφανίζεται καν. Μονο η επιλογή εγκατάσταση εμφανίζεται από GooglePlay. 2. Τα σβήνει όλα στο κινητό? Πως το κάνουμε? ” Δεν είναι απαραίτητο να το απεγκαταστήσεις, αν δε το βλέπεις μέσα στο play store. Πάρε backup,κάνε εκκίνηση σε recovery mode, reset to factory defaults και μετά πέρασε ξανά τη rom. Λογικά θα εμφανιστεί ξανά το su και η συσκευή θα είναι root.
-
Όλα καλά σε redmi Note 3 pro. Έχει αναβαθμιστεί και το SU. Παιδιά επειδή και εγώ είχα κάνει το λάθος και είχα αναβαθμίσει το SU από το play store, μετά την αναβάθμιση της 6.7.7 έπαψε το SU να εμφανίζεται στις εφαρμογές. Αυτό το έλυσα ως εξής: 1. Απεγκατάσταση του SU 2. Reset to factory defaults, Wipe dalvik + Cache 3. Πέρασμα της 6.7.7 rom από την αρχή Το SU εμφανίστηκε πλέον,το κινητό είναι root, αλλά πλέον δεν προχώρησα σε αναβάθμιση του SU μέσα από το PLAY STORE. Περίμενα την σημερινή αναβάθμ…
-
Αόρατες Εφαρμογές στο Miui 8
ΜήνυμαΠρέπει να γράψεις "Αόρατες Εφαρμογές"
-
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Όσο ασχολούμαι, όλο και κάτι καινούργιο μαθαίνω. Στο τέλος, εδώ μέσα θα μας πάρουν στο service της xiaomi...
-
Σε ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. Και ένα τελευταίο. Για πόσο καιρό,από τη στιγμή που έχω πάρει την άδεια, μπορώ να ξεκλειδώνω τον bootloder αν χρειαστεί βέβαια;
-
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά,αν από ελληνική 6.7.7 dev πάω στην stable υπάρχει κίνδυνος να κλειδώσει o Bootloader;
-
Σε ποιές περιπτώσεις είναι πιθανό να ξανακλειδώσει ο Bootloader;
-
Παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση (6.7.7) παρτήρησα ότι δεν μπορώ να βάλω προεπιλεγμένο ήχο κλήσης σε μία επαφή από mp3 στην sd card. Το παρατήρησε κανένας άλλος αυτό;
-
Καλημέρα παιδιά. Για όσους έχουν πρόβλημα με την εξαφάνιση του SuperUser, ανακάλυψα ότι το πρόβλημα ήταν (τουλάχιστον στο δικό μου κινητό) η αναβάθμιση που είχα κάνει στο Google play store. Σήμερα αναγκάστηκα και έκανα reset to factory defaults και ξαναπέρασα τη rom. Το superuser εμφανίζεται πλέον κανονικά, απλά έχασα 2 ωρίτσες. Το συμπέρασμα είναι ποτέ ξανά ενημέρωση από το Google play store στο Superuser.. φιλικά..
-
Εγώ είχα κάνει αναβάθμιση το superuser από το playstore, σήμερα που εγκατέστησα την καινούργια έκδοση δεν υπήρξε ως τώρα κανένα πρόβλημα. Το Superuser όμως δεν εμφανίζεται πουθενά. Αυτό είναι αναμενόμενο;
-
Να προσθέσω επίσης ότι Με τα 170€ που διέθετα εγώ δεν θα μπορούσα πάρω καλύτερο κινητό στην Ελλάδα. Έκανα μία σχετική έρευνα, ρώτησα άτομα που έχουν χρησιμοποιήσει Xiaomi και πήρα το ρίσκο (γιατί όταν κάνεις αγορά από Κίνα ρίσκο είναι) και έκανα την αγορά. Ήξερα από την αρχή ότι θα φάω ώρες μπροστά στην οθόνη για να φέρω το κινητό στα μέτρα μου και αυτό μου άρεσε. Όποιος διαθέτει παραπάνω χρήματα και δεν έχει τον χρόνο και την διάθεση να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο είναι σεβαστό.. Φιλικά και με εκτ…
-
Προχώρησα κανονικά σε αναβάθμιση και όλα καλά. Φαίνεται να έχει λυθεί και το πρόβλημα με το μήνυμα που έβγαζε όταν έκανες σύνδεση με wifi. Επίσης έχει εξαφανιστεί το superuser αλλά το κινητό είναι root. Υ.Γ.Είμαι εδώ και λίγο καιρό χρήστης Xiaomi και ως τώρα τουλάχιστον είμαι πολύ ικανοποημένος. Αγαπητοί φίλοι ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του απόψεις και είναι απολύτως σεβαστές. Στο κάτω - κάτω, ο καθένας μας χαρακτηρίζει το ικανοποιητικό με έναν καθαρά υποκειμενικό τρόπο. Δεν είναι καλό να θί…
-
Παιδιά μπράβο. Πήγα από ελληνική Stable στην 6.6.30 και όλα τέλεια μέχρι στιγμής.
-
Για να πάω από stable σε dev κάνω factory reset, Wipe cache & dalvik και μετά περνάω την καινούργια rom;