Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 342.

• RE:

amalag - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από bzanios: “Μέχρι τώρα στο Hennessy όλα καλά. WiFi - Δεδομένα - Bluetooth - GPS - SMS (+160 chars στα Ελληνικά) - QR Code - Όλα καλά. Ήχος των multιmedia και στις κλήσεις, στο Bluetooth είναι ικανοποιητικός, όταν είναι στο τέρμα. Πρόβλημα με το Recovery σε μένα δεν υπάρχει, δεν χάθηκε. Αλλά να σημειώσω ότι δεν το έκανα εγκατάσταση μέσα από το ARΩΜΑ. Προβλήματα : 1) το μήνυμα για τα Yellow pages. -------> Παιδιά πως αφαιρέσατε την εφαρμογή; Δεν μου δίνει την επιλογή, σαν να είναι του σ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από manousakas: “@amalag Πως την απεγκατεστησες??? Εισαι ρουτ?? Υπάρχει άλλος τρόπος???” Ναι είναι root. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος είναι εφαρμογή του συστήματος Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από manousakas: “Μου χτυπάει συνέχεια μια εφαρμογή ''yellow pages'' Μπορώ να κάνω κάτι?? ?(” Και εμένα μου χτυπούσε και την απεγκατέστησα και ησύχασα. Δεν ήξερα τι κάνει... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά μου έβγαζε μύνημα συνέχεια κάτι για το yellowpages. Τι είναι αυτό; Το απεγκατέστησα και ησύχασα... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

amalag - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από Panosm: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Panosm: “Δηλαδή την οτα την πουλάτε μονο ” ΟΤΑ προς το παρόν έχουν μόνο τα VIP μέλη. Μπορείς όμως ελεύθερα να κατεβάζεις την ROM από το φόρουμ και να αναβαθμίζεις. :D” Άρα προς πωληση Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είναι πολύ άδικο αυτό που λες για τα παιδιά φίλε μου και συγνώμη που παρεμβαίνω. VIP αν θέλεις γίνεσαι. Εγώ έγινα γιατί ήθελα να βοηθήσω και για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου, διότι για όποιο πρόβλημ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mikele13: “εγινε το φλασαρισμα εμεινε στην εικονα που δουλευουν οι 3 τελιτσες και μου εβγαλε μνμα οτι η συσκευη εχει κλειδωθει στο ανοιγμα ρυθμισεων wifi δεν με αφηνει να βαλω κωδικο δεν βγαζει να πληκτρολογησω... τι κανω? στο background η συσκευη ειναι ανοιχτη δειχνει ωρα κλπ απλα ειναι στην φαση που θελει pin καρτας, αλλα μπροστα βγαζει το μνμα ασφαλειας για τον λογαριασμο μου θελει να κανω ενεργοποιηση συσκευης αλλα δεν εχω προσβαση να βαλω κωδικο wifi.... κατω κατω ειχε βγαλει ε…

• Παιδιά έχω την 8.3.8 xtrv. Το recovery είναι το 3.2.0.0. Βλέπω ότι υπάρχει το 3.2.1.0. Το εγκαθιστώ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• @gkalen, @miui_art.. Λοιπόν παιδιά, από τότε που απεγκατέστησα το magisk και έβαλα το su, σταμάτησαν τα προβλήματα. Τώρα όσον αφορά τη μετάβαση σε global source, έχω να πω ότι λύθηκε επιτέλους το πρόβλημα που είχα με το proximity sensor. Η αυτονομία φαίνεται καλή αλλά θα δείξει. Επίσης το κινητό φαίνεται να έχει καλύτερη απόκριση. Τώρα όσον αφορά τα θέματα ελπίζω να λυθεί στην πορεία. Ακολούθησα και εγώ την Ινδική μέθοδο.....Σας ευχαριστούμε παιδιά..... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοπο…

• @gkalen Να ρωτήσω. Η xtrv έχει root; Αν θελήσουμε μετά να πάμε από xtrv σε aroma, θα χρειαστεί fr; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από almichael: “Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν χρειάζεται να κάνεις Factory Reset. Απλά κάνε Flash την AROMA με προσαρμοσμένη Εγκατάσταση και αντί του Magisk επέλεξε Super User ή ακόμη καλύτερα χωρίς καθόλου Root. Θα πρέπει να δοκιμάσουμε νεώτερες Version του Magisk και του Super Su που να μην δημιουργούν προβλήματα, ώστε να ενημερωθούν σωστά οι extra εφαρμογές της ARΩMA. Update... Δοκιμάστε να κάνετε εγκατάσταση τις Παρακάτω Version. Εφαρμογή Magisk Manager (Install μέσα από την MIUI) => …

• Ευχαριστώ για την υποστήριξη και για την γρήγορη ανταπόκριση. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο για εσάς....Αν χρειαζόταν να κάνω πάλι FR δεν θα την πάλευα.....ευχαριστώ όλη την κοινότητα. Το να είσαι VIP είναι ελάχιστο τίμημα μπροστά στην υποστήριξη που μας παρέχετε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν χρειάζεται να κάνεις Factory Reset. Απλά κάνε Flash την AROMA με προσαρμοσμένη Εγκατάσταση και αντί του Magisk επέλεξε Super User ή ακόμη καλύτερα χωρίς καθόλου Root. Θα πρέπει να δοκιμάσουμε νεώτερες Version του Magisk και του Super Su που να μην δημιουργούν προβλήματα, ώστε να ενημερωθούν σωστά οι extra εφαρμογές της ARΩMA. Update... Δοκιμάστε να κάνετε εγκατάσταση τις Παρακάτω Version. Εφαρμογή Magisk Manager (Install μέσα από την MIUI) => MagiskManager-v5.6.1.apk …

• @gkalen, @MIUI_ART Μάλλον το πρόβλημα είναι στο magisk. Το απεγκατεστησα και όλα πηγαίνουν καλά. Θα δοκιμάσω να βάλω τώρα το su και θα ενημερώσω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Άρα μάλλον από ότι φαίνεται το πρόβλημα με τα κολλήματα ξεκινάει από το ROOT. Και για αυτό καλό είναι να μην το επιλέγετε από την ARΩMA. Μέχρι να βρεθεί συμβατός ROOT manager στις Global, θα αφαιρεθεί η επιλογή για ROOT στις AROMA με Global Source.” Είχα την 8.3.1 από xiaomi.eu και πέρασα την Aroma 8.3.8 με fr και root το magisk. Έχω κολλήματα και λίγες επανεκκινήσεις.....προτείνεις να βγάλω το magisk και να βάλω το su; Και αν ναι, θα πρέπει πάλι να κάνω fr; Δεν την παλεύ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από amalag: “Παιδιά ξέρει κανείς αν θα βγει κάποιο fix για mido; Με έχει ξεσκίσει στα κολλήματα..... ” Το περίεργο είναι πως οι ROM έχουν δοκιμαστεί σε 2 Mido συσκευές και δουλεύουν θαυμάσια, χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει στην περίπτωσή σου και σε τι ακριβώς διαφοροποιείται η δική σου εγκατάσταση. Δοκίμασε να περάσεις την σκέτη XTRV που δεν έχει καθόλου ROOT manager. :D” Είναι εύκολο να μου ξαναστείλεις σε e-mail και τις 2; Θα την ξανα…

• Παιδιά ξέρει κανείς αν θα βγει κάποιο fix για mido; Με έχει ξεσκίσει στα κολλήματα..... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από georgestro: “Σε RedMi Note 3 (Hennessy) έγινε εγκατάσταση με factory reset,μου ζητάει κωδικό για ενεργοποίηση αλλά δεν με αφηνει να ενοθω με ιντερνετ” Και σε μένα το έκανε. Το έλυσα ως εξής: Θα επιλέξεις να ενεργοποιήσεις το κινητό. Γράφεις μέσα στο πλαίσιο. Το κάνεις αντιγραφή. Πηγαίνεις να συνδεθείς στο wifi. Πατάς πλαίσιο. Επικόλληση αυτό που έγραψες πριν. Συνδέεται στο δίκτυο και μετά κάνεις ενεργοποίηση Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εντάξει η τελευταία rom με έχει ξεσκίσει. Το κινητό κάνει επανεκκινήσεις και πολύ συχνά κολάει, οπότε πάλι θέλει reset... Πίκρα....ούτε να το στήσω δε μπορώ.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από spideman3: “Εάν έχεις κάποιο back up παλιάς rom θα ανακάμψει η συσκευή. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ στην global beta 8.3.8 oreo Mi5. Κλείδωσε η συσκευή και το μήνυμα στα αγγλικά έλεγε να περάσω τον κωδικό του Mi Account - τον πέρασα αλλά δεν τον δέχτηκε γιατί ζήτησε σύνδεση με δίκτυο wifi. Με πήγε στα δίκτυα wifi - πάω να βάλω τον κωδικό αλλά πληκτρολόγιο δεν υπάρχει ή καλύτερα να πω δεν εμφανίζεται. Προσπάθησα αρκετές φορές και με επανεκκινήσεις τίποτα. Απ…