Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 342.

• RE:

amalag - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “@amalag υπάρχει θέμα, από προτροπή του @MIUI_ART Κάνε προσωρινά εγκατάσταση την προηγούμενη Version. Κανονικά εφόσον σου βγάζει πληκτρολόγιο στον κωδικό για ξεκλείδωμα θα πρέπει να σου βγάζει και για το WiFi. Περίεργο κόλλημα.. Πρώτα πρέπει να ενεργοποιήσεις το Wifi από την επιλογή (Πλήκτρο) που έχει κάτω στην οθόνη που σου αναφέρει για το κλείδωμα, και αφού συνδεθείς στο Internet μετά να βάλεις τον κωδικό για το Mi-Account. Το κοιτάνε...” Το ξέρω ότι πρέπει να ενεργοπο…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από amalag: “Τι έγινε ρε παιδιά; Ήρθε σε κανέναν η σημερινή; Εμένα μου ήρθε και δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω το κινητό γιατί δεν έβγαινε το πληκτρολόγιο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” από που δεν έβγαινε? ?(” Το πρώτο που εμφανίστηκε ήταν ένα παράθυρο που έλεγε ότι πρέπει να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό mi. Για να γίνει αυτό έπρεπε να συνδεθώ σε δίκτυο. Αυτό μπορούσε να γίνει μόνο με wifi. Όταν πήγα να περάσω τον κωδικό μου, δεν έβγα…

• Τι έγινε ρε παιδιά; Ήρθε σε κανέναν η σημερινή; Εμένα μου ήρθε και δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω το κινητό γιατί δεν έβγαινε το πληκτρολόγιο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

amalag - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από amalag: “Προφανως υπαρχει προβλημα στην σημερινη rom για mido... ” Πρόβλημα δεν υπάρχει σε ότι αφορά την ROM. Απλά έχει απενεργοποιήσει η Xiaomi τα Θέματα σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Θα φτιάξουμε ένα Patch που θα τα επαναφέρει αλλά θα πρέπει να κάνετε λιγάκι υπομονή... :D” Δεν εννοώ αυτό. Σήμερα που μου ήρθε η rom με global, δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω το κινητό γιατί όταν πήγαινα να βάλω κωδικό wifi δεν έβγαινε με τίποτα το πληκτρολόγιο. Και δεν μπορούσα ν…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bas13bou: “Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να περάσω θέματα για το mido έχω την τελευταία ρομ global. ” Μην κάνετε τίποτα ακόμη σε ότι αφορά τα θέματα. Θα σας δώσουμε οδηγίες και ίσως κάποιο Patch zip που θα σας τα επαναφέρει μόλις το έχουμε έτοιμο. :D” Προφανως υπαρχει προβλημα στην σημερινη rom για mido... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μου ήρθε η 8.3.8 με global source και την εγκστέστησα με fr, πλην ομως δεν μπορω να συνδεθώ στον mi λογαριασμό μου διοτι οταν πσω να βαλω τον κωδικο του wifi μου, δεν εμφανιζεται το πληκτρολόγιο και αρα δεν εχω δικτυο... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από amalag: “Παιδιά αν κατάλαβα καλά, αύριο θα πάρουμε rom μέσω ota από xiaomi.eu και από την άλλη εβδομάδα θα περάσουμε σε global source. Σωστά; ” Μπορείς να δοκιμάσεις από σήμερα την ROM με Global Source, και να μην περιμένεις αύριο για την ROM με Source από EU. Ναι από την άλλη εβδομάδα αν πάνε καλά τα πράγματα για την Global Source που δώσαμε για την συσκευή σου, θα καταργηθούν οι ROM με Source από eu. :D” Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Άρα καλά κατάλ…

• Παιδιά αν κατάλαβα καλά, αύριο θα πάρουμε rom μέσω ota από xiaomi.eu και από την άλλη εβδομάδα θα περάσουμε σε global source. Σωστά; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 4x Screen

amalag - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Δοκίμασες να κάνεις κάποιο factory reset; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 4x Screen

amalag - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Ρε φίλε μου μήπως είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία ανάγνωσης; Για δες το λίγο αυτό.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ANDREAS54: “ΕΔΩ τι έγινε και απογειώθηκε το σκορ; Φταίει το νέο AnTuTu ή η Rom;” Από ότι έχω μάθει φίλε, με το νέο antutu έχουν αυξηθεί όλες οι βαθμολογίες.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δες εδώ Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega” Με το calubration που έκανα στον proximity sensor, έστρωσε..σε ευχαριστώ φίλε.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Όταν δέχομαι κλήσεις, και βάζω το κινητό στο αυτί μου δεν κλείνει η οθόνη, με αποτέλεσμα συχνά να πατιέται η σίγαση καθώς μιλάω. Όταν κάνω κλήσεις κλείνει η οθόνη. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε mido πέρασε και όλα φαίνονται καλά. Θα επανέλθω για να αναφέρω οποιοδήποτε πρόβλημα... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Περάστηκε σε mido μέσω ota και όλα καλά. Η εφαρμογή σαρωτής δεν κρασάρει πλέον.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Περάστηκε σε mido. Όλα φαίνονται τέλεια. Επίσης ο σαρωτής δεν κρασάρει πλέον. Ευχαριστούμε παιδιά.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χρόνια πολλά σε όλους σας. Εύχομαι κυρίως υγεία και επιτυχία σε όλους τους τομείς... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε mido κρασάρει ο σαρωτής. Έκανα εκκαθάριση και clear dalvik and cache αλλά πάλι κρασάρει (όταν επιλέξεις έγγραφα). Στις επαγγελματικές κάρτες και στο qr code δεν κρασάρει.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε mido κατέβηκε μέσω Ota και όλα φαίνονται καλά. Καλή πρωτοχρονιά σε όλους.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από babis306: “Παιδιά καλησπέρα Χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχουμε με υγεία. Κάτοχος μέχρι πριν λίγο του Redmi Pro τώρα πλέον του redmi Note 4 global όλα καλά ειδικά από μπαταρία, καμιά σχέση με το pro, μια ερώτηση μόνο να κάνω. Με σβηστή οθόνη όταν πατάω το home key κάνει μία δόνηση σαν να προσπαθεί να ανταποκριθεί στο πάτημα, υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιησω αυτό? Ή ειναι θέμα του συγκεκριμένου τηλεφώνου που μάλλον έχει αλλαγμένη οθόνη? Και έχει κάνει πατάτα αυτός που την πέρασε? Κ…