Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 342.
-
Σε kenzo μου ήρθε email με τη rom. Όχι όμως ota. Γιατί; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα σε kenzo μου ήρθε email με τη rom. Αλλά όχι ota. Γιατί; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maxamch68: “Καλησπέρα. Επιτρέψτε μου να σας περιγράψω τα βήματα που έκανα, για να μου πείτε που έκανα λάθος: 1. Αντιγραφή της νέας XTRV AROMA ROM στο κινητό 2. Επανεκκίνηση σε TWRP 3. Εκκίνηση της εγκατάστασης, βγήκε το script της AROMA και "έπαιξα" χωρίς root, και απεγκατάσταση της stock εφαρμογής internet, φωτό, e-mail client 4. Έκανε κανονικά reboot και άρχισε να δουλεύει κανονικότατα (χωρίς να κάνω wipe) Σημειωτέον ότι πριν είχα την stable! Εκεί ανακάλυψα ότι δεν μπορεί να συγχρ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από amalag: “Παιδιά στο kenzo Εγκατέστησα την aroma rom από το email που μου ήρθε. Έχω. Ota update; Και αν ναι αυτό σημαίνει ότι έχει εγκατασταθεί μια εφαρμογή; Και αν ναι, ποια; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και φυσικά θα έχεις ΟΤΑ. Θα λαμβάνεις ειδοποίηση και θα μπορείς να κατεβάζεις αυτόματα την ROM από την εφαρμογή Αναβάθμιση (Updater) που είναι ήδη στην συσκευή σου. :D” Ευχαριστώ. Αυτό είχα φανταστεί και εγώ.... Στάλθηκε από το …
-
Παιδιά στο kenzo Εγκατέστησα την aroma rom από το email που μου ήρθε. Έχω. Ota update; Και αν ναι αυτό σημαίνει ότι έχει εγκατασταθεί μια εφαρμογή; Και αν ναι, ποια; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anestisleon: “Παιδια εβαλα την ΑRΩMA με factory reset διαπίστωσα οτι στο viber δεν αναβει το led με τις ειδοποιήσεις ενω σε αλλες εφαρμογές αναβει. Μπηκα στις ρυθμίσεις ειδα αν ειναι ενεργοποιημενα τα led ειναι εκανα wipes αλλα τιποτα το led στο viber συνεχίζει να μην αναβει” Πηγαίνεις ρυθμίσεις, εγκατεστημένες εφαρμογές, βρίσκεις το viber και το επιλέγεις, προβολή ειδοποιήσεων, ενεργοποιείς το led ειδοποίησης... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apo.stam: “Μια βοήθεια παιδιά. Προσπάθησα να κάνω flash την aroma rom χωρίς εξαγωγή του twrp κ μου σταμάτησε στο 60% κάνει reboot κ μου έχει κολλήσει εδώ κ μισή ώρα στο mi logo κ φυσικά βράζει το κινητο. Τι να κάνω;” Τσέκαρε αν έχει κλειδώσει ο bootloader.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Thanos L.: “Καλησπέρα αλάνια!!!! Εγώ που έχω το Xiaomi Redmi note 3 Pro me 3/32 GB ram/rom Γτ δεν έχει εγκατασταθεί αυτόματα το nougat??? Έχει εγκατασταθεί όμως το miui 9!!! Στην επίσημη σελίδα της Xiaomi λέει πως το συγκεκριμένο κινητό θα δεχόταν το nougat!!!!” Φίλε μου από ότι ξέρω, δεν θα γίνει τώρα κοντά αναβάθμιση σε android 7.0. Προς το παρόν έγινε μόνο αναβάθμιση σε miui 9... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Gregorypeg1000: “Μόνο οι vip ΟΤΑ. Νταβατζιλίκια με κώδικα αλλουνού. To ban προφανώς θα έρθει σύντομα αλλά αυτό δείχνει το ποιοι είστε. Κρίμα το donate.” Είναι πολύ άδικο αυτό που λες για τα παιδιά και δε συμφωνώ καθόλου. Αν θέλεις γίνεσαι Vip αν δε θέλεις δε γίνεσαι. Πάντως για όλη αυτή την υποστήριξη που μας παρέχουν θεωρώ ότι τα 5€ το 6μηνο είναι ελάχιστο ποσό. Άλλωστε κανείς δεν είπε ότι δεν θα πάρουν όλοι Ota... Με εκτίμηση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapata…
-
Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Χθες πήρα μια άρωμα rom με email και σήμερα άλλες 2. Εγκατέστησα την τελευταία με fr. Θέλω να ρωτήσω τώρα, τα OTA UPDATES είναι πλέον ενεργοποιημένα και έτσι από την άλλη εβδομάδα θα μου έρχεται ειδοποίηση; Και αν ναι, αυτό θα γίνεται αυτόματα ή χειροκίνητα μέσα από την Αναβάθμιση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή αρχή παιδιά. Άντε να έρθει και για το kenzo
-
RE:
ΜήνυμαΤην τελευταία την διορθωμένη. Αφού δεν είπες ότι θα δωθεί πρώτα στους vip και μετά σε όλους. Δεν σώθηκε σε ολους
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Σύρε ταυτόχρονα τρία δάχτυλα από τα αριστερά της οθόνης προς τα δεξιά εκεί θα ανοίξουν ολες οι διαθέσιμες οθόνες σύρε και βάλε πια θα είναι η αρχική! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ευχαριστώ ρε φίλε μου. Αυτό ήταν..
-
Λοιπόν παιδιά συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά. Θα συνεχίσω να είμαι VIP Μέλος όσο μπορώ για να στηρίξω την προσπάθειά σας και προτρέπω σε όλους (όσους έχουν την δυνατότητα) να το κάνουν γιατί η καλή δουλειά πρέπει να αμοιβέται, έστω και με αυτό το μικρό ποσό. Στα της εγκατάστασης τώρα (kenzo): Η εφαρμογή mail δεν σβήστηκε παρόλο που το επέλεξα, ο πλοηγός όμως σβήστηκε. Επίσης επέλεξα να παραμείνουν τα notes αλλά σβήστηκαν. Τα dpi επέλεξα το μέγιστο αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά.Σε γενικές…