Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 342.

• Σε Redmi Note 3 Pro: 1. Τα θέματα έχουν πρόβλημα πρέπει να ξαναπεραστούν άλλα. Ίσως υπάρχει θέμα συμβατότητας. 2. Η Εφαρμογή Video εξαφανίστηκε, αλλά τα Video παίζουν κανονικά,οπότε κανένα πρόβλημα. 3. Το τηλεχειριστήριο έχει εξαφανιστεί. Αν πάμε Ρυθμίσεις / Πρόσθετες ρυθμίσεις / Και αλλάξουμε την περιοχή από Πολωνία σε Ελλάδα η εφαρμογή τηλεχειριστήριο εμφανίζεται. 4. Η επιλογή Αρχική Οθόνη που μπορούσες να αλλάξεις τον Launcher δεν υπάρχει πλέον. 5. Στις Ρυθμίσεις η επιλογή Οθόνη, αλλάξε σε Πρ…

• RE:

amalag - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “Ναι είναι γνωστό το πρόβλημα ακόμα και στην official, έχει αναφερθεί και στο en.miui.com.....Αναμένουμε fix......” Και εγώ έπαθα το ίδιο. Ο λόγος που έγινε είναι γιατί σβήστηκε το Apn. Αν υπάρχει Apn το σβήνεις και το ξαναπερνάς. Για cosmote στο όνομα βάζεις Cosmote Wireless Internet και στο apn βάζεις internet. Μετά επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος: Ρυθμίσεις/κάρτες sim και δίκτυα κινητής/ονόματα σημείου πρόσβασης/γενικό apn Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας T…

• RE:

amalag - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από kostakislarisa: “@jgougos @derveni @tasosko ο ενας λογαριασμος είναι exchange οσες εφαρμογές χρησιμοποίησα από playstore δεν ηταν καποια αξιόλογη.. Έχετε να προτείνετε κάποια; Πάντως το keyboard με τα νεα features πολυ κολλαει... Edit: θελω μια εφαρμογη να βάλω το εταιρικό mail που ειναι exchange και το Yahoo. Την εφαρμογη Yahoo την ειχα βαλει δεν μου αρεσε καθόλου..” Εγώ φίλε μου χρησιμοποιώ το bluemail και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Την εφαρμογή της μαμάς την έχω διαγράψει... Στάλ…

• Καλημέρα. Έχει περαστεί σε kenzo. Όλα δείχνουν καλά ως τώρα. Για μπαταρία θα δείξει σε λίγες μέρες.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Giannisagal: “καλημεριζω....... εχω μια απορια.......αν κανω απεγκατασταση το μαμα-browser επειδη μου την σπαει γιατι ολο στο battery usage μου το εχει χωρις να το ανοιγω ποτε .......θα εχω θεμα ???? του εχω κλεισει ΟΛΑ τα δικαιωματα απο παντου και απο εξοικομιση μπαταριας αλλα τιποτα!!!!!” Εγώ τον έχω απεγκαταστήσει και δουλεύω με τον dolphin που υποστηρίζει και flash player Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Geowrc: “Παράθεση από spideman3: “Ή rom στο Mi3 έχει θέμα. Αν πάτε στην επιφάνεια και πατήστε παρατεταμένα μία εφαρμογή δεν δίνει την επιλογή για απεγκατασταση της. ” Στο δικο μου δεν εχω προβλημα.Δε την ξαναπερνας?” Την ξανά πέρασα αλλά συνεχίζεται το πρόβλημα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φίλε μου πήγαινε ρυθμίσεις>home screen και απενεργοποίησε το lock home screen layout. Είναι πιθανό να είναι κλειδωμένες οι εφαρμογές Στάλθηκε από τ…

• Έκανα την εγκατάσταση της xtrv 6.11.24 σε kenzo. Όλα καλά: Το fingerprint που είχα είχε σβηστεί και έπρεπε να καταχωρήσω καινούργιο. Ζορίστηκα λίγο σε αυτό γιατί δεν το έπαιρνε εύκολα. Αφού το πήρε όμως όλα good. Το πρόβλημα με τον καιρό λύθηκε...Ευχαριστούμε το management team.. Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από amalag: “Μόλις πέρασα την 6.11.17 σε kenzo. Όλα φαίνονται καλά. Πρώτη παρατήρηση το νέο TWRP ALCA. Υπάρχει κάποιος λόγος που έγινε αυτή ή αλλαγή; Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk ” alca ;;; Τι ειναι αυτο; Δωσε screenshot” Δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot. Αν κάνεις reboot σε recovery θα δεις το αλλαγμένο twrp Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amptel: “μόλις πέρασα κ εγω την XTRV .6.11.17 κ οταν άνοιξε μετά απο το update έχασε τα δακτυλικά αποτυπώματα..τα ξανασεταρα.” Και σε εμένα το ίδιο. Επίσης έχει μπει TWRP ALCA. Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• Μόλις πέρασα την 6.11.17 σε kenzo. Όλα φαίνονται καλά. Πρώτη παρατήρηση το νέο TWRP ALCA. Υπάρχει κάποιος λόγος που έγινε αυτή ή αλλαγή; Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• Μία χαρά δουλεύει το 4g στην 6.11.10 σε kenzo, τουλάχιστον Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από amalag: “Συγνώμη 6.11.10 εννοούσα...Ευχαριστώ για την επισήμανση.. ” Νόμιζα ότι ακόμη δεν ανέβηκε η 10 γι αυτό σε ρώτησα.... ;)” Χαχχαχαχα, αργά το βράδυ μου ήρθε με mail. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ αν δεν την περνούσα. Έτρεμα ολόκληρος και είχα παραισθήσεις. Στέρηση rom; Romomania χαχαχα Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από amalag: “η νέα xtrv 6.11.3. ” Όχι η 11.10?” Κεκτημένη ταχύτητα. Συγνώμη 6.11.10 εννοούσα...Ευχαριστώ για την επισήμανση.. Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• Σε kenzo όλα καλά η νέα xtrv 6.11.3. Για τυχόν προβλήματα είμαι στην αναζήτηση. Καταρχήν λύθηκε το πρόβλημα με το ιστορικό κλήσεων που δεν το διέγραφε (είχα ξαναπεί ότι δεν είναι θέμα mi cloud). Όσον αφορά τυχόν κινεζιές παραθέτω: 7c93e92320eec7a797f5208202030141.jpg 7316e1a990b8be58cc4890b299ed52a1.jpg Σας ευχαριστούμε παιδιά που για μια εβδομάδα ακόμη εξασφαλίσατε τη δόση μας, χαχαχαχα Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• Σε kenzo όλα φαίνονται καλά. Με το fix. Έφυγαν τα κινέζικα από τα θέματα. Ή μπαταρία καλή και δεν διακρίνω κάποιο πρόβλημα... Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• Εννοώ clear dalvik & cache Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “καλησπερα απο την thunder στην xtrv απο το twrp wipe και catch και την περνει;” Έτσι ακριβώς Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• Έχει περάσει σε kenzo. Όλα καλά έως τώρα. Θα επιστρέψω.. Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demfiera: “Καλημέρα, Για να περάσω xtrv ενω εχω dev θα πρεπει να κανω factory reset, backup κλπ ή απλα κατεβάζω τη rom και τη φορτώνω μέσω twrp?” Μέσα από twrp με clear dalvik & cache. Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ChristosMajesty: “Καλημερα σε ολους! Έχω την 6.10.20 και σκέφτομαι να περάσω σε xtrv . Να πάω σε xtrv ή όχι ακόμα;” Να πας κατά τη γνώμη μου. Πετάει Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk