Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 342.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “@dim74 Δεν φταίει η ρομ αλλά το mi cloud. @fatsionas Απλά update από twrp...” Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Πως το διορθώνω; Δεν πρέπει να φταίει το mi cloud Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
-
Έκανα εγκατάσταση την fixed xtrv. Τώρα πλέον όλα καλά. Θα υπάρχει feedback με εντυπώσεις 585d9a626330f8a7f709516c8fea8381.jpg Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Και γω που την πέρασα ως update άνοιξε μεν το κινητό αλλά δεν νομίζω ότι περαστηκε όπως θα έπρεπε το install τελειωσε αρκετά γρήγορα σε σχέση με τις προηγούμενες...ζημιά πάντως δεν έκανε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Προσυπογράφω. Πάντως στο σχετικά με το τηλέφωνο, δεν λέει xtrv beta 1, αλλά: 108a3898713b552d74660f57bd6c728b.jpg Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
-
Δεν έχω άποψη ακόμα. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε. Δεν έπρεπε όμως να λέει XTRV BETA 1;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Μπορείτε να την βρείτε και στο Download Section για όποιον θέλει: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-Note-3-PRO/#files” Είναι σωστό το screenshot για την xtrv; a94da45a0aeed458493188f0c6746374.jpg Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
-
Κατεβαίνει. Την δοκιμάζω και ενημερώνω αναλυτικά
-
Δεν έχει έρθει ακόμα e-mail για την xtrv σε kenzo και το link του @geoanto555 δεν δουλεύει. Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να βρω τη rom; Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από amalag: “Ρε παιδιά πως θα βρούμε την Xtrv σε kenzo; ” androidfilehost.com/?fid=385035244224394399” Είσαι αστέρι Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
-
Ρε παιδιά πως θα βρούμε την Xtrv σε kenzo; Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
-
Εγώ έχω σβήσει και τα Σχόλια χωρίς πρόβλημα Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kon.geo: “To led ειναι σε ολα μπλε..ακομα και στο whatsapp που εχω βαλει πρασινο αναβει μπλε.. (τελευταία 6.10.20 κενζο) .. Το έχει κανας αλλος ή μονο εγω;” Στο δικό μου kenzo δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
-
Όλα καλά σε kenzo. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Ή μπαταρία όπως πάντα πολύ καλή..Ευχαριστούμε @gkalen Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
-
Κατέβηκε σε kenzo, δεν διακρίνω κάποιο πρόβλημα. Θα ενημερώσω μόλις το δουλέψω λίγο. Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
-
Παιδιά θα έχουμε σήμερα - αύριο αναβάθμιση; Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
-
Παιδιά συγχαρητήρια για τον κόπο, τον τρόπο, την διάθεση και το μεράκι. Όσα συγχαρητήρια και ευχαριστώ κι αν πούμε είναι λίγα.. Keep Walking Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Να εδώ είναι όποιος θέλει να το διαβάσει >> XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone” Χαχχαχαχα και εγώ νόμιζα ότι σοβαρολογούσες.. Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@gab Αν θυμάσαι αναφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ότι υπήρχε πρόβλημα στη σιγαση και το ξυπνητήρι , ισως υπήρχε πρόβλημα με τη σιγαση γενικότερα .. Αυτή τη βδομάδα διορθώθηκε αυτό και δουλεύει ή σιγαση σωστά όπως φαίνεται εφόσον δουλεύει και στο ξυπνητήρι , το πρόβλημα αυτό υπήρχε σε όλες τις ρομς και σε όλες τις συσκευές όπως και στις δικές μου. Δυστυχώς όπως γνωρίζετε , οι Developer Roms πιθανώς να έχουν κάποια bugs , μας έπεσε τις δύο προηγούμενες βδομάδες να μας τύχει…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από shinig: “@gkalen τσεκαρε λίγο την εφαρμογή Άλμπουμ σε kenzo γιατί όταν πας να στειλεις φωτο και βιντεο από εκει σε Viber WhatsApp και messenger κρασαρη η και κάποιος άλλος με kenzo ας δοκιμαση..που μάλλον πρέπει να είναι bug της MIUI γιατί με την εφαρμογή quick pick δουλεύει ρολοι.” Το δοκίμασα και δεν υπάρχει πρόβλημα στο δικό μου Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
-
Σε kenzo κατέβηκε και εγκαταστάθηκε. Εν αναμονή της δοκιμής πλέον... Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk