Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 342.

• Μην παιδεύεσαι τζάμπα φίλε μου. Έχω ακούσει και από άλλους ότι η Snapdragon Camera δεν είναι συμβατή με ΜΜ και δεν λειτουργεί. Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• @gkalen υπάρχει τρόπος κάποιες εφαρμογές στην επιφάνεια εργασίας να τις αποκρύψουμε και όποτε θελήσουμε να τις επανεμφανίσουμε; Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• RE:

amalag - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από amalag: “είναι η επανεμφάνιση του ιστορικού κλήσεων μετά από RESET του κινητού ” Δεν είναι BUG αλλά ο συγχρονισμός με το Mi-Cloud. Αν δεν θέλεις να σου επανεμφανίζεται θα πρέπει να μπεις στο Mi-Cloud και να διαγράψεις το ιστορικό σου από εκεί. :D” Έχω απενεργοποιημένο τον συγχρονισμό. Πάντως επειδή μπορεί να έχεις δίκιο, πως θα το κάνω αυτό που λες; Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• 2 ημέρες χρήσης της rom του @gkalen. Έχω την αίσθηση ότι η μπαταρία πάει καλύτερα. Το κινητό δεν δείχνει να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Το μόνο bug που έχω παρατηρήσει (και το έχουν αναφέρει κι άλλοι με kenzo) είναι η επανεμφάνιση του ιστορικού κλήσεων μετά από RESET του κινητού, αν και το έχουμε διαγράψει. Αυτό μοιάζει πάντως με πρόβλημα της based rom. Να προσθέσω ότι έκανα clean install από android 5 σε MM. Όπως και να έχει την rom του @gkalen δεν την αλλάζω με καμία... Xiaomi Redmi Note 3 Pr…

• RE:

amalag - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Spiros Donas: “Καλησπερα παιδιά παρατήρησα ότι στο redmi note 3 pro κολλάει ο αισθητήρας που είναι υπεύθυνος για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση οθόνης κατά τη διάρκεια ομιλίας,ειναι κάποια ρύθμιση αυτό; Και κάτι άλλο μετά από επανεκκίνηση στη συσκευή οι τελευταίες κλίσεις ενώ τις έχω διαγράψει από το ιστορικό εμφανίζονται πάλι εκει,εχεις κανείς κάποια ιδέα τι να ναι; Ευχαριστώ εκ των προτερων! παραμενει μαύρη ή οθόνη δηλαδή έχω την τελευταία rom” Μάλλον είναι κάποιο bug της rom…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@alekos-ep91 Δεν θα πειράξεις τίποτα , πειραχτηρι .. Θα δουμε πως θα πάει χωρίς να πειραζετε κάτι , εχουμε κάνει ήδη τη δοκιμή μας στα νέα scripts με @geoanto555 , με @lallasgr και με @lorencbilo .. Δύο μέρες περίπου το δοκιμασαμε , θα το δούμε όλη τη βδομάδα που θα έχουμε χρόνο και μάλλον θα συνεχίσουμε έτσι , μέχρι τώρα βλέπω βελτίωση σε όλα .. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ σε .. @geoanto555 , μας ξεμπλοκαρε από το αρχικό πρόβλημα εγκατάστασης και από το Clean zip .. Χαρηκα πολύ που το…

• Ξέχασα να ευχαριστήσω και τον @geoanto555 Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• Έχει μπει ήδη σε kenzo. Να δούμε πως θα πάει. Ευχαριστούμε @gkalen Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@pillopoulos Θα πρέπει να ρωτησουμε αν ισχύει και για άλλους αυτό , μάλλον βλέπω ότι οφείλεται στην based rom ..” Σε kenzo δεν υπάρχει πρόβλημα... Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• RE:

amalag - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από eti666: “το βρήκα spiderman3 ευχαριστώ αλλά δεν δουλεύει στο κινητό μου ούτε ο ένας ούτε ο άλλος τρόπος.Με root τα κατάφερα αλλά δεν άλλαζε στο σύστημα τπτ μόνο sto shiftkey την ώρα που έγραφα μετά χανόταν κ το απεγκατέστησα και χωρίς root τα έκανα όλα κ στο τέλος μου έβγαζε ότι κ του φίλου πιο πάνω ότι δεν δέχεται από τρίτους εφαρμογές.Έχω βγάλει τα μάτια μου εδώ μέσα φαντάζομαι εσείς που απαντάτε φτιάχνετε κτλ....!Μπορεί να φταίει η ROM μου , φοράω τώρα stable 8.0.1 by gkalen” Φίλ…

• Μπαίνεις fastboot, cmd στον υπολογιστή, γράφεις cd c:\adb και μετά γράφεις fastboot oem device-info. Αν εκεί που λέει bootloader είναι true , τότε είναι ξεκλείδωτος.. Redmi Note 3 Pro With Tapatalk

• Σε kenzo σε γενικές γραμμές όλα καλά. Σαν μικροπροβληματάκια έχω να αναφέρω τα εξής: 1. Το fingerprint κάποιες φορές δε δουλεύει 2. Το es file explorer δεν δουλεύει πλέον διότι δεν ενεργοποιείται το root. 3. Αν προσπαθήσεις να διαγράψεις τις καθημερινές κλήσεις που αποθηκεύονται κατά τη διάρκεια της ημέρας (διαγραφή ιστορικού), επανεμφανίζονται μετά από επανεκκίνηση. Αυτό το επιβεβαίωσα και σε άλλο kenzo. Κατά τα άλλα δεν ίδια κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Σε ευχαριστούμε @gkalen. Redmi Note 3 Pro Wit…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μην ασχολείσα προς το παρών γτ σε μένα στην marshmallow κάνει κάτι κουλά.. Μην σου πω εγώ καμιά βλακέια..” Σε ευχαριστώ. Ίσως είναι κάποιο πρόβλημα της rom και αποκατασταθεί με την αναβάθμιση.. Redmi Note 3 Pro With @gkalen Thunder

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από amalag: “Με ποιο τρόπο! ” Από ρυθμίσεις εφαρμογές.... Πρόσεχε μην σβήσεις και τις επαφές σου..” Μπορείς να μου εξηγήσεις την διαδικασία μην κάνω καμιά ....κια; Redmi Note 3 Pro With @gkalen Thunder

• Με ποιο τρόπο! Redmi Note 3 Pro With @gkalen Thunder

• Τον συγχρονισμό τον έχω ανενεργό. Και μέσα στο mi account όλοι οι συγχρονισμοί είναι ανενεργοί. Δεν είναι κάποιο σημαντικό πρόβλημα, απλά περίεργο. Redmi Note 3 Pro With @gkalen Thunder

• Παιδιά έχω το εξής μικρό πρόβλημα: κατά τη διάρκεια της ημέρας, πραγματοποιούνται κλήσεις στο κινητό. Αυτές τις κλήσεις (το ιστορικό δηλαδή) το διαγράφω. Αν όμως κάνω επανεκκίνηση, ξαναεμφανίζονται κάποιες άσχετες κλήσεις που έγιναν άλλη ημέρα όμως. Γιατί; Redmi Note 3 Pro With @gkalen Thunder

• Έχω την 6.9.9 του @gkalen, θέλω να βάλω την ίδια και να κάνω clean install.. Redmi Note 3 Pro With @gkalen Thunder

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από amalag: “υπάρχει τρόπος να κάνω backup του τηλεφώνου, ” Σου απάντησε ήδη ο @Bodai Αν θέλεις εφαρμογές κλπ.” Και έτσι, δεν χάνω απολύτως τίποτα; Ούτε ρυθμίσεις, ούτε κωδικούς, ούτε θέματα; Το σβήνω και το επαναφέρω όπως ήταν; Redmi Note 3 Pro With @gkalen Thunder