Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 374.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bandit650: “πως μπορω να δω αν το κινητο μου υποστηριζει ελληνικο 4 g? υπαρχει καποιο προγραμμα; ” Εάν το κινητό σου είναι αυτό που γράφεις στο προφίλ σου, τότε υποστηρίζει 4G, αναμφισβήτητα! Για να το δεις όμως στη πράξη, πρέπει να ενημερώσεις το πάροχό σου να σου παρέχει την υπηρεσία 4G (απλά τους λες "θέλω 4G" ...είναι δωρεάν!). Όταν αυτοί σου δώσουν την υπηρεσία, τότε θα δεις και στο κινητό σου... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο... Και αν χρειάζεται περι…
-
εχω wind. ξερω οτι δε υποστηριζει τη 800 μπαντα στο 4γ. σημερα αλλαξα σιμ και πηρα καινουργια, (χωρισ χρεωση). το σημα του 4 γ φε το εχω δει ακομη ομως. ολυμπιακο σταδιο μεταμωρφωση . κηφησος περιστερι ανθουπολη περιοχες που πηγα. κεντρο δε κατεβηκα. αρχιζω και ανυσυχω μηπως εχω προβλημα hardware. παντως το Η+ παει σφαιρα.
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από bandit650: “πως μπορω να εγκαταστησω ρομ η εστω ρεκοβερυ σε νεκρο κινητο με MTK το οποιο οταν το συνδεεις στο πισι συνδεετε και αποσυνδεετε συνεχως;;” Αν αναφέρεσαι σε Hongmi κατέβασε fastboot drivers (vcom port) και θα μπορεσεις να φλασάρεις με MiFlash και να το συνεφέρεις ..Διαδικασία σίγουρα χρονοβόρα που απαιτεί υπομονή αλλά θα το συνεφέρεις!!” το τηλεφωνο ειναι thl w100s. εχω ρομ, drivers, sptools. το προβλημα ειναι οι συνεχομενες συνδεσεις - αποσυνδεσεις ο…
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
Μήνυμαπως μπορω να εγκαταστησω ρομ η εστω ρεκοβερυ σε νεκρο κινητο με MTK το οποιο οταν το συνδεεις στο πισι συνδεετε και αποσυνδεετε συνεχως;;
-
διαγωνισμος απο wind WIND Competition | Ποια χαρακτηριστικά του Huawei P8 φυσάνε;
-
το θεμα ειναι οτι αυτο και αλλες "κατωτερες" συσκευες υποστηριζουν τη μπαντα 20 ενω κανενα xiaomi δε ττη υποστηριζει
-
καλη η ιδεα για το ποστ. μια φορα ειχα κερδισει απο τετοια ενεργεια απο geekbying ενα ταμπλετ το οποιο ηταν οτι ποιο αχρηστο υπηρχε. μιση ωρα το δουλεψα και εφυγε απο το παραθυρο
-
Δε μπορεί να φταίει το τηλέφωνο όταν με v5 Δούλευε κανονικά το navigon
-
ακομη μια ψηφος και απο μενα
-
Τελικά υπήρχε διαφορά στο μέγεθος των partitions μεταξύ της διεθνούς και κινεζική ρομ. Για δεύτερη φορά με την βοήθεια του admin λύθηκε το πρόβλημα. Που είναι στη v6 αυτό που ρυθμίζει τα δεδομένα σε απεριόριστα;;
-
SOS! μπορω να εχω ενα αρχειο της ρομ για να τη περασω μεσω φλας τουλ; εκανα μα@@@α και τωρα εχω περασει τη ρομ αυτη HM2013023_sg_global_images_JHBMIBH26.0_4.2_sg_031b5b9d2d. ενω βρισκει αναβαθμιση αποτυγχανει . και απο ρεκοβερυ παλι το ζιπ αποτυγχανει. ακομη και απο twrp ενω εχω 2 backup kamia δε μπορει να επαναφερει. ολα αποτυγχανουν ολα εγιναν οταν απο χαζομαρα μου εκανα factory reset απο ρεκοβερυ και επειδη ειχε κολησει στο μι για πολυ ωρα αναγκαστηκα να βγαλω τη μπαταρια edit. εγινε αναβαθμι…
-
Χαμενα ΙΜΕΙ
Μήνυμα[Redmi 1/Note 2GB WCDMA] How to fix "Invalid IMEI" or unbrick - Redmi 1 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μόλις την ετοιμάσουν στην MIUI... ;)” υπαρχει καποια ενημερωση για το ποτε θα βγει stable για το hongmi?
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από bandit650: “Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από MIUI_ART: “To ευχάριστο νέο για όλους σας είναι πως πλέον θα έχετε πλήρη υποστήριξη των Updates για όλες τις συσκευές, μέσα από τον επίσημο Updater - Αναβάθμιση της MIUI. Καταργούμε εντελώς τον προβληματικό ΟΤΑ Updater, και στις επόμενες ημέρες θα λάβετε ένα Fix για όλες τις συσκευές σας, ώστε να ενεργοποιηθεί η υποστήριξη των ΟΤΑ, και να λάβετε την επόμενη αναβάθμιση μέσα από τον Updater της MIUI. Θα παρέχουμε…