Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 374.
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από MIUI_ART: “To ευχάριστο νέο για όλους σας είναι πως πλέον θα έχετε πλήρη υποστήριξη των Updates για όλες τις συσκευές, μέσα από τον επίσημο Updater - Αναβάθμιση της MIUI. Καταργούμε εντελώς τον προβληματικό ΟΤΑ Updater, και στις επόμενες ημέρες θα λάβετε ένα Fix για όλες τις συσκευές σας, ώστε να ενεργοποιηθεί η υποστήριξη των ΟΤΑ, και να λάβετε την επόμενη αναβάθμιση μέσα από τον Updater της MIUI. Θα παρέχουμε σε επόμενο βήμα την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα …
-
ερωτηση. τωρα που περασα τη ρομ με το patch αν κανω επαναφορα εργοστασιακων θα σβησει η καρτα; αν θελησω να βαλω τη ρομ χωρις το patch απλα θα τη περασω απο πανω; η να κανω επαναφορα το μπακαπ που ειχα παρει και μετα να φλασαρω τη ρομ;
-
εβαλα τη moded χωρις wipes απο τη αναβαθμιση. ολα καλα. επιτελους εχω χωρο. ειχα φτασει στα 50 ελευθερα μβ. εχω 10 αρα καρτα και πραγματι υπαρχει μια μικρη καθυστερηση. αλλα πιστευω να το συνηθισω. υπαρχουν και ποιο γρηγορες καρτες απο class 10; edit: ειχα 2 παιχνιδια στο κινητο. μετα τη εγκατασταση της ρομ, το ενα χαθηκε και στο αλλο σβηστηκαν ολα τα δεδομενα. νε ξεκιναει απο τη αρχη δηλαδη
-
Xiaomi Mi 4i Specs, Reviews, Ratings
-
Παράθεση από cas21: “Επειδη με ετρωγε η περιεργεια κατεβασα και δοκιμασα την 5.4.17 (απο miui eu 13γλωση).Πρωτα συμπερασματα :διορθωθηκαν τα προβληματα με τις επαφες που χανοντουσαν στην επανεκινηση και το ραδιοφωνο εγινε ξανα FM.Το προβλημα με το navigon παραμενει και δοκιμη σε "αγορασμενο" sygic οδηγησε σε συνεχη fc.Το μεγαλυτερο προβλημα που ειναι η χρηση εσωτερικου χωρου και καρτας SD με εγκατασταση του αρχειου που ειχα αναφερει σε αλλο ποσταρισμα διορθωνεται.Σαν εσωτερικο χωρο βλεπει την SD…
-
ερωτηση προς τον admin... 1. γινετε να μπει αυτο REDMI 1w - TWRP Recovery (Kit Kat) - switch SD card inside Kernel MIUI V6 - Redmi 1 - Xiaomi MIUI Official Forum στη καινουργια ρομ για το hongmi 1 για να λυθει το προβλημα του αποθηκευτικου χωρου; 2. αν δε γινετε και το κανω εγω μετα θα μπορω να βαζω τις ενημερωσεις της ρομ η οχι;
-
μετα τη εγκατασταση της καινουργιας ρομ και μια που ηταν κενο τηλεφωνο εβαλα ξανα ολες τις εφαρμογες που ειχα. το θεμα ειναι οτι εγκατασταθηκαν στον phone storage του τηλεφωνου, με αποτελεσμα αυτο που φαινεται στη φωτογραφια. με καμια αλλη ρομ δε γεμιζε ο χωρος αυτος. πως μπορω να τις μετακινησω στη sd? η εστω αυτες που θα μπουνε απο τωρα και στο εξης. επισης στο μεσεντζερ δε βγαινει πλεον ο κυκλος με τη φωτο του ατομου που εστειλε το μηνημα.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από bandit650: “δε μου δουλευει το navigon με αυτη τη ρομ. πριν δουλευε μια χαρα. ειναι συνατον να επηρεαζει η ρομ τη λειτουργια ενος προγραμματος;” Αν και αυτό είναι πάντα πιθανό, δεν ξεκινάει καθόλου? Το έκανες restore το navigon απο titanium backup? Δοκίμασες βγάλεις αυτό που δεν δουλεύει και να βάλεις την δωρεαν έκδοση απο το Play Store?” εκανα ξανα εγκατασταση το apk οχι απο το play. το εχω αποθηκευμενο στο συννεφο. δοκιμασα και μια πιο καινουργια εκδοση τα ιδι…
-
δε μου δουλευει το navigon με αυτη τη ρομ. πριν δουλευε μια χαρα. ειναι συνατον να επηρεαζει η ρομ τη λειτουργια ενος προγραμματος;
-
καλημερα και χρονια πολλα. περασα τη καινουργια ρομ αλλα δε βρισκω απο που ενεργοποιω το ροοτ . εχω το hongmi το απλο. καμια βοηθεια; επισης στην αναβαθμιση πατωντας το αριστερο κουμπι εβγαζε ενα μενου που ειχε επιλογες. μια απο αυτη ηταν επανεκινηση σε ρεκοβερυ. δε υπαρχει πλεον;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bandit650: “στη καινουργια ρομ υπαρχει επιλογη για το που αποθηκευονται οι εφαρμογες;” Οχι δεν υπάρχει αλλά ούτε και στην Stable υπήρχε... :D” το ξερω οτι δε υπηρχε.. ελεγα λογω αναβαθμισης να ειχαμε αυτη τη δυνατοτητα.
-
3η φορα ρωταω. στη καινουργια ρομ υπαρχει επιλογη για το που αποθηκευονται οι εφαρμογες; ειμαι με τη τελευταια gtv stable.και δε ξερω αν αξιζει το κοπο να παω στη καινουργια
-
για οσους εβαλαν τη αναβαθμιση στο hongmi υπαρχει επιλογη για το που να αποθηκευονται οι εφαρμογες;
-
Σε hongmi αν υπάρξει πρόβλημα με τη κιτκατ μπορούμε να επανέλθουμε στην προηγούμενη stable apo backup? Υπάρχει επιλογή για το πού αποθηκεύονται οι εφαρμογές;
-
ενδιαφερον μηνημα σε ενα σαιτ που ειναι επισημο ΜΗ εκπροσωπουμενης εταιριας στη ελλαδα!!! αν μη τι αλλο ολοι ετσι τα πηραμε !!
-
θα παρω κι αλλο σηματακι;; χαχαχα
-
μετα απο δικη μου ευθυνη εγινε hard brick στο τηλεφωνο και χαθηκε και το ΙΜΕΙ. το επανεφερα μετα απο 2 μερες αφου παιδευτηκα αρκετα και με συμμαχο το admin με τις γνωσεις του και το χρονο που διεθεσε. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον admin νομιζω ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω.
-
Παράθεση από Bodai: “Μπορείς να περιμένεις λίγο? Είδες το μύνημα του Αδμιν??” ναι το ειδα. θα περιμενω . ευχαριστω.
-
Παράθεση από Bodai: “Δοκίμασες να βγάλεις την μπαταρία του?” και τη μπαταρια και τις σιμ εβαλα και εβγαλα. οταν ανοιγει δε ζηταει καν πιν. δειχνει μονο ενα σημα με x και οχι 2