Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 374.
-
Παράθεση από Bodai: “Κάνε ένα restart την συσκευή.” εκανα ρεσταρτ. 2 φορες. μπηκα ξανα ρεκοβερυ εκανα full wipes και ξανα ρεστορε. ξανα επανεκινηση και παλι τιποτα. ..... τι ηθελα και το πειραξα. γμτ
-
μετα απο το τελος της επαναφορας το προβλημα παραμενει. δε βλεπει τις σιμ. καμια βοηθεια;;;;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από bandit650: “αν υπαρχει καπου προχειρο ενα αλλο twrp an ueleiw dvse to link για να το περασω και να δοκιμασω και με αυτ” Αν θέλεις πιο καινούργιο TWRP θα το βρείς ΕΔΩ. Για καλό και για κακό κάνε ένα backup μέσα απο το TWRP πρίν ξεκινήσεις να φλασάρεις την καινούργια έκδοση.” δοκιμασα να εγκαταστησω το ρεκοβερυ που ηταν σαν εικονα με το mobiluncles tools και δε πετυχε η εγκατασταση. επανεφερα το προηγουμενο αλλα μετα το τηλ ειχε προβλημα και δε εβλεπε τις σιμ. καν…
-
το ρεκοβερυ που εχω ειναι το v2.5.0.0 HM1W dy stas2z. το τηλεφωνο ειναι το hongmi me mediatek 4 πυρινο στα 1.5 hz. απο τοτε που αρχισατε να βγαζετε τις ελληνικες ρομ που καναμε καθε βδομαδα σχεδον αναβαθμιση χρησιμοποιω αυτο το ρεκοβερυ και ποτε δε ειχα καποιο προβλημα. αν υπαρχει καπου προχειρο ενα αλλο twrp an ueleiw dvse to link για να το περασω και να δοκιμασω και με αυτο
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν πιστεύω να δίνεις εντολή να κάνει Flash την ROM από τον Ota Updater ? Source Code (1 line) Βλέπω εντολή για wipe cache την οποία και ολοκληρώνει αλλά δεν προχωράει σε Flash. To flash κάνε το με την αναβάθμιση της MIUI και όχι με τον Ota_Updater” το εχω κανει και αυτο. και με το κανονικο ονομα και σα update. ξεκιναει με παει στο ρεκοβερυ παει να ξεκινησει η εγκατασταση και σταματαει και με παει στη αρχικη οθονη του ρεκοβερυ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτό προσπαθούμε να βρούμε, αλλά χρειάζομαι το log μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια.” Το καινούργιο αρχείο.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτό προσπαθούμε να βρούμε, αλλά χρειάζομαι το log μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια.” θα το εχεις σε λιγο. μετα τη αποτυχημενη προσπαθεια εσβησα τη ρομ οποτε τη ξανακατεβαζω και θα το κανω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Το αρχείο που πήρα δεν έχει την τελευταία προσπάθεια για Flash. Κάνει το εξής... Από τον Updater τηs MIUI προσπάθησε να κάνεις το Flash. Όταν αποτύχει και ξαναμπείς στην MIUI, πάρε πάλι το αρχείο και στείλτο μου με τον ίδιο τρόπο.” αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι αποτυγχανει η εγκατασταση ακομη και μεσα απο το ρεκοβερυ οταν κανω install zip.
-
Το αρχείο που ζήτησες
-
Twrp Μήπως θέλει full wipe Τελικά;
-
Τα ίδια. Αποτυχία εγκατάσταση από την εφαρμογή. Έκανα αλλαγή ονόματος και πάλι τίποτα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => OTA Updater και κάνε διαγραφή δεδομένων. Δοκίμασε μετά να δεις ποια Version βρίσκει για αναβάθμιση. Εφ'όσον έχεις το Hongmi/RedRice 1 τότε αυτή είναι η τελευταία ROM => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable29-GTV-5.2.13.zip” μου εβγαλε τη 5.2.13. τη κατεβαζω απο το κινητο τωρα. το θεμα ειναι οτι τη κατεβασα ηδη 2 φορες στο πισι και τις 2 φορες μου εβγαλε σφαλμα εγκαταστασης
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bandit650: “γεια σας εχω το hongmi το απλο και εχω τη gtv 4.10.17. επειδη τωρα τελευταια μου τρωει πολλα και μεγαλα κολληματα θελω να αλλαξω ρομ. για να βαλω τη gtv 5.2.13 θελει full wipes? θα δω καποια βελτιωση στα κολημματα;” Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις Wipes, απλά περνάς την νέα ROM πάνω από την παλιά. Παράθεση από panokato1096: “Ναι το ξέρω αυτό, το θέμα είναι οτι πριν μπορουσα να αλλάξω απο που θα ανοίγουν τα δεδομένα και να λε…
-
γεια σας εχω το hongmi το απλο και εχω τη gtv 4.10.17. επειδη τωρα τελευταια μου τρωει πολλα και μεγαλα κολληματα θελω να αλλαξω ρομ. για να βαλω τη gtv 5.2.13 θελει full wipes? θα δω καποια βελτιωση στα κολημματα;
-
Παράθεση από maddoctor: “4K τηλεοράσεις Bravia με Android TV 4K τηλεοράσεις Bravia με Android TV Η νέα σειρά τηλεοράσεων BRAVIA 4K και Full HD, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Φεβρουάριο του 2015.” με τιμες λογικα απο 1500 και πανω αναλογα το μεγεθος
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από bandit650: “εγραψα κειμενο και το εβγαλε κινεζικα......... και επειδη βαριεμαι να το ξαναγραψω με 2 λογια συμφωνω με τον μακεδονα . με 800 ευρω πηρα την lg 49'' 49lb870v ” Μην μπερδεύεσαι. Η δική σου (με γεια κιόλας) είναι fulHD και όχι UltraHD όπως της xiaomi. Επίσης δεν έχει την ίδια ποιότητα και χωρητικότητα του smart που έχει η XIAOMI, αλλά αν δεν κάνω λάθος κάπου σαν να είχα δει μια προσφορά που έπαιξε για λίγες μέρες, για ULTRA LG στα ίδια λεφτά (μπορ…
-
εγραψα κειμενο και το εβγαλε κινεζικα......... και επειδη βαριεμαι να το ξαναγραψω με 2 λογια συμφωνω με τον μακεδονα . με 800 ευρω πηρα την lg 49'' 49lb870v
-
Τελική ψηφοφορία δε είδα Αλλά ένα φόρουμ είχε μηδέν ψήφους. Ούτε οι διαχειριστές δε ψήφισαν;;;