Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 374.
-
αυτο το γραφω απο το πισι. απο το κινητο οσες φορες και να προσπαθησα μου εβγαζε σφαλμα , οτι περασα το οριο και να συνδεθω ξανα. γιατι συμβαινει αυτο; καλη η μπριζα.
-
εληξε;;; η ακομη περιμενουμε;
-
Μάλλον η 3η θέση μας ανήκει. Δύσκολο να μας περάσουν
-
εγω βαρεθηκα να περιμενω και πηρα μια 49 αρα της lg
-
Καλή επιτυχία!
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Το ali μη το βασίζεσσι και πολύ, ειδικά σε νέα προϊόντα. Εδώ ας πούμε δεν αναφέρει αν είναι μαζί με τα ηχεία ή μουγκή. Αν κσι από τα κιλά συσκευασίας που λέει είναι η μουγκή. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” ειχες καμια απαντηση απο την χιαομι; αυτο που ειπες για τη πιστοποιηση , αν δε εχει ce δε μπαινει στη ευρωπη;
-
Τα παρτισιονς συνεχίζουν να υπάρχουν απλά παίρνει το αχρησιμοποίητο χώρο από το ένα και το προσθέτει στο άλλο. Μάλλον θα μείνω όπως είμαι μια και η αναβάθμιση δε έχει και κάτι σημαντικό.
-
εχω επεκτεινει το εσωτερικο χωρο του τηλεφωνου με το μετεος σε 2,98 γιγα. αν εγκαταστησω τη καινουργια ρομ αυτο θα χαθει και θα πρεπει να ο ξανακανω;
-
Όταν το έβαλα στη κάρτα ήταν 100$ φθηνότερα και είχε αποστολή στη Ελλάδα.μονο με dhl - ems. Εδώ και μια βδομάδα ανέβασε τη τιμή και έβγαλε τη Ελλάδα από χώρα αποστολής. σημερα που το βλεπω ξανα εβαλε ξανα τη ελαδα μεσα οπως και τη επιλογη δωρεαν μεταφορας με china post που δε υπηρχε πριν. οσο για το αν ειναι γυμνη η οχι η απαντηση ειναι μαζι με τα ηχεια και το subwoofer. οπως και να το κανεις σε αυτα τα λεφτα δε τη παιρνω. 1125 ευρω συν τελωνιο ειναι πολλα
-
ειχα βαλει αυτο Free DGL/EMS Xiaomi TV 2 Smart 3D Ultra HD 4K 49 Inches TV 3840*2160 Quad Core Household TV-in Television from Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group στη καρτα μου απο το αλιεχπρες εδω και παρα πολυ καιρο μαλιστα ηταν και φθηνοτερο . μετα την ανοδο της τιμης τωρα λεει και οτι δε μπορει να αποσταλει στη ελλαδα!!! μαλον τελικα θα πρεπει να περιμενουε το καταστημα στη τουρκια. το θεμα ειναι ομως ποτε θα ανοιξει
-
Hd μπορείς να δεις μόνο μέσω Νόβα. Το 4Κ μόνο από εξωτερικές πηγές συνδεόμενες με hdmi. Ακόμη και να είχε αποκωδικοποιητή θα βλέπεις με τη ίδια ποιότητα όπως και με ένα εξωτερικό. Για μένα είναι πιο σημαντικό να μπορεί να μετατραπεί το 2d see 3d. Όπως επίσης να παίζει ταινία κατευθείαν από το σκληρό η το usb.
-
Παράθεση από velissarios1: “Mi TV 2 Σύμφωνα με το παραπάνω η Xiaomi Tv δεν υποστηρίζει ψηφιακά κανάλια εκτός Κίνας(ακόμα).Ελπίζω να μου διαφέυγει κάτι.” δε νομιζω οτι παιζει και τοσο σημαντικο ρολο. για να αξιοποιησεις τη τηλεοραση θελεις νοβα η blue ray. αν εχεις νοβα δε εχεις προβλημα , αν δε εχεις παιρνεις ενα αποδικοποιητη . σιγα το κοστος Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από bandit650: “ Εγώ πάλι γιατί δεν το βλέπω......!? Καλά ανεξάρτητα, μην το συνεχίζουμε....είναι άσκοπο :D” ειναι αυτο …
-
μια και θα κανεις ερωτηση για τα hrz μπορεις να ρωτησεις αν εχει και λογισμικο για μετατροπη απο 2δ σε 3δ; εκτος αν το λεει καπου και δε το ειδα
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Μην υπολογιζετε ακόμα τιμες. Σίγουρα σπό παραγγελία δεν έρχεται εδώ και εάν έρθει η τιμή αγοράς δεν θα είναι 500€ αλλά περισσότερο και με τα τελωνεία θα ξεπερνάει τα 1000€. Άλλο το κανάλι της ιδιωτικής εισαγωγής κσι άλλο υο κανάλι με δικό σου εκτελωνιστή που μιλάει απευθείας με τον προμηθευτή κσι όχι με έναν μεταπολιτη. Υπομονή μέχρι να πάρουμε απάντηση. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” δε διαφωνω. απλα εκανα ασκησεις επι χαρτου περιμενοντας την …
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από bandit650: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από bandit650: “απο οτι εχω διαβασει χοντρικα οι δασμοι για προιοντα πανω απο 150 ευρω και εως 700 που προοριζονται για ιδιωτικη χρηση ανερχονται στο υψος των 3,5%. με δεδομενο οτι η αρχικη τιμη ειναι 530 ευρω και αν υποθεσουμε οτι τα μεταφορικα και η ασφαλιση ειναι γυρω στα 150 ευρω παμε στα 680 ευρω. αν προσθεσουμε και το φπα 23 % + δασμοι 3.5 % που ειναι 180 ευρω παμε στα 860 ευρω. χονδρικα. και 40 εκτελωνισμο…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από bandit650: “απο οτι εχω διαβασει χοντρικα οι δασμοι για προιοντα πανω απο 150 ευρω και εως 700 που προοριζονται για ιδιωτικη χρηση ανερχονται στο υψος των 3,5%. με δεδομενο οτι η αρχικη τιμη ειναι 530 ευρω και αν υποθεσουμε οτι τα μεταφορικα και η ασφαλιση ειναι γυρω στα 150 ευρω παμε στα 680 ευρω. αν προσθεσουμε και το φπα 23 % + δασμοι 3.5 % που ειναι 180 ευρω παμε στα 860 ευρω. χονδρικα. και 40 εκτελωνισμος 900 συνολο. η τηλεοραση μου αρεσε απο τη πρωτη σ…
-
απο οτι εχω διαβασει χοντρικα οι δασμοι για προιοντα πανω απο 150 ευρω και εως 700 που προοριζονται για ιδιωτικη χρηση ανερχονται στο υψος των 3,5%. με δεδομενο οτι η αρχικη τιμη ειναι 530 ευρω και αν υποθεσουμε οτι τα μεταφορικα και η ασφαλιση ειναι γυρω στα 150 ευρω παμε στα 680 ευρω. αν προσθεσουμε και το φπα 23 % + δασμοι 3.5 % που ειναι 180 ευρω παμε στα 860 ευρω. χονδρικα. και 40 εκτελωνισμος 900 συνολο. η τηλεοραση μου αρεσε απο τη πρωτη στιγμη που τη ειδα . αλλα η απορια μου ειναι γιατι …
-
τη τελικη τιμη τη ξερουμε; θελω να ειμαι μεσα στους πρωτους 5 αν ειναι η επιβαρυνση σε λογικα επιπεδα
-
το οκ απο τη xiaomi το εχουμε σαν αρχη; μη ψαχνουμε για μεταφορα αλλα δε εχουμε τι να μεταφερουμε
-
Πρέπει πρώτα να ξέρουμε τη τελική τιμή.