Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 374.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Προσοχή υπάρχουν 2 παραγγελίες. Αυτή χωρίς τα ηχεία (μουγκή) και αυτή με τα ηχεία με επιπλέον κόστος γύρω στα 80€. Η πρώτη στοιχίζει 3.399 yuan και η δεύτερη με τα ηχεία 3.999 yuan. 10 τεμάχια θα πιάσουν γύρω στα 2 κυβικά στο κοντέινερ. Περιμένω επαφή με εισαγωγέα για τελική τιμή στην πόρτα μου. Μετά θα σας χρεώσω έξτρα μόνο την courier. :-)” με 80 ευρω δε παιρνεις συστημα ηχειων. βεβαια εγω εχω home theatre αλλα δε λεει να το δουλευεις ολη τη ωρα που θα παιζει η τηλεορ…
-
Παράθεση από panokato1096: “τι πρεπει να εχει κανεις για να βοηθησει σε ολο αυτο το εργο ??” μια δωρεα βοηθαει....
-
μηπως το αιτημα για αγορα να γινοταν μεσω του επισημου ελληνικου σαιτ της miui?
-
υπολογισε και μενα στη παραγγελια. με τη προυποθεση να μεταφραστει το κινεικο μενου
-
επειδη δε εχω ασχοληθει με το θεμα, με λιγα λογια τι μπορεις να κανεις με τη συσκευη αυτη; βλεπω εχει εξοδο μονο hdmi. μπορει να χρησιμοποιηθει σε αναλογικη τηλεοραση;
-
Παράθεση από bilis1234: “καλησπερα γιατι μετα την νεα αναβαθμηση οταν παω να δω βιντεο στην καμερα μου λεει,αδυνατη η αναπαραγωγη βιντεο.....τι κανω????καποιος ρε παιδιαααααααααα????” υπηρχε ενα παρομοιο θεμα με τη προηγουμενη ρομ στο hongmi. απλα παιζεις τα βιντεο οχι απο τη καμερα αλλα απο τη εφαρμογη βιντεο. το καλο ειναι οτι στη επομενη αναβαθμιση διορθωθηκε. ελπιζω να ειναι το ιδιο .
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από tora33: “Παράθεση από maddoctor: “小米云服务 - 你的个人数据中心 Εντωπίζει το κινητό χωρίς να το έχεις!” όταν είχε το κινητό δεν είχε κάνει εγράφη ελπίζω αν κάνει τώρα να είναι το ίδιο (εγώ που είχα κάνει όλη την διαδικασία , δεν μπορεί να το βρει , πατάω το locate και λέει Your phone is currently offline. Mi Cloud will attempt to find your phone via SMS. this process may take several minutes. If your phone is currently connected to a Mobile network , its location will be…
-
Παράθεση από Tilemaxos42: “« Μπορει να αφαιρεθει ο πλοηγος της miui ... δεν τον θελω καθολου μα καθολου .... ειναι ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑ » « Δεν τον θελω default ... πως θα το κανω ... »” εγω τον εχω απεγκαταστησει .....
-
Αυτό είναι μια μπούρδα. Και εμένα Όταν το έκλεψαν δε το έβρισκε. Γιατί απλά το τηλέφωνο δε ήταν συνδεδεμένο στο ίντερνετ. Και αν ο τύπος πλάσαρε καινούργια ρομ με Αλλά στοιχεία σιγά μη το βρει.
-
Αν κράτησες backup απλά κάνεις επαναφορά μέσω ρεκοβερυ. Αν δε κράτησες μίλα με το κατάστημα που το αγόρασες να σου στείλει τη ρομ.
-
η τελευταια ρομ η 4.9.30 εχει απο τις χειροτερες διαχειρησεις ραμ. 350 μετα απο επανεκινηση απο 500 που ηταν η αλλη. συμβαινει και σε σας αυτο;
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από DownUnder: “τι απο τα δυο να κανω ομως?” άρχισε από το πρώτο (και αν όλα πάνε καλά , θα έχεις εμπειρία , οπότε κοιτάς και το δεύτερο) μόνο εκεί που λέει ΒΗΜΑ 2o Επιλέγουμε την επιλογή «Αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών + δεδομένων συστήματος». θα επιλέξεις «Αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών του χρήστη (μόνο τις δικές μας εφαρμογές , όχι του συστήματος , γιατί αλλάζουμε συνέχεια roms) edit1 (αν θέλεις , δεν χρειάζεται , μπορείς να κάνεις backup όλες τι…
-
Πάνω που χάρηκα που έχουν οι επαφές φωτογραφία επέστρεψε πάλι όπως ήταν παλιά. Γιατί γίνονται αυτές οι αλλαγές κάθε τόσο;
-
εκανα και εγω τη εγκατασταση. ολα καλα . αλλαγες αρκετες και ομορφες. μπραβο για τη καλη δουλεια. μια ερωτηση. μπορει να γινει κατι να μεγαλωσει ο εσωτερικος χωρος απο 2.17? εχω δει και 2.7...
-
Παράθεση από ev3rflow: “Παράθεση από bandit650: “εστω οτι βαζουμε 1 γιγα δεδομενων εκει που οριζουμε τα data. otan θελουμε να βαλουμε ξανα δεδομενα ενω εχουν περισεψει απο τη προηγουμενη φορα πως το μηδενιζουμε το κοντερ για να ξεκινησει ξανα; και αν για παραδειγμα τα δεδομενα μπουνε σημερα 13 του μηνα πως οριζουμε τη σημερινη μερα σα μερα εναρξης;” Ρίξε μια ματιά εδώ.” ευχαριστω πολυ. αυτο ακριβως ηθελα!!!
-
εστω οτι βαζουμε 1 γιγα δεδομενων εκει που οριζουμε τα data. otan θελουμε να βαλουμε ξανα δεδομενα ενω εχουν περισεψει απο τη προηγουμενη φορα πως το μηδενιζουμε το κοντερ για να ξεκινησει ξανα; και αν για παραδειγμα τα δεδομενα μπουνε σημερα 13 του μηνα πως οριζουμε τη σημερινη μερα σα μερα εναρξης;
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από bandit650: “εχω και τα 2 προγραμματα. με το root explorer παω system/apps αλλα δε υπαρχει η εφαρογη εκει μεσα. δε ξερω αν ειναι σε αλλο φακελο. με το titanium τη βρισκω της κανω απεγκατασταση αλλα μετα τη επανεκινηση εμφανιζετε παλι. .....” data/miui/apps” ευχαριστω πολυ
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από bandit650: “Γιατί ενώ κάνω απεγκατάσταση τη εφαρμογή mikey εμφανίζεται Μετά σε κάθε επανεκκίνηση;” με root explorer βρες την εφαρμογή και άλλαξέ της όνομα , επανεκκίνηση για να πάρει τις ρυθμίσεις (αν κάτι δεν πάει καλά , βάζεις το κανονικό όνομα πάλι) αν έχεις το titanium backup , πάγωσέ την , αν όλα πάνε καλά απεγκατάσταση από το titanium backup ” εχω και τα 2 προγραμματα. με το root explorer παω system/apps αλλα δε υπαρχει η εφαρογη εκει μεσα. δε ξερω αν ειν…