Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 374.
-
κατεβασα τη καινουργια ρομ , τη εγκατεστησα και παω αντιγραφα και επαναφορα , ενεργοποιω το διαγραφη εφαρμογων και μετα επαναφορα τηλεφωνου. κανω κλικ και μου ζηταει pin. ποιο πιν θελει;;;; ακυρο το βρηκα. το πιν
-
και αν σου ειναι ευκολο πες και ποιες εφαρμογες συστηματος δε πρεπει να συμπεριλαβουμε στο αντιγραφο για να μη εχουμε προβλημα. ευχαριστουμε για το κοπο σου
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πάτε στον φάκελο Ασφάλεια => Αντίγραφα => Δημιουργία αντιγράφου και επιλέγετε τι θέλετε να βάλετε στο backup. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/498/ Καλό είναι βέβαια να αποφύγετε να πάρετε αντίγραφα από όσες εφαρμογές του συστήματος μπορείτε.” ενα ενα μας τα λες.... ποιες εφαρμογες συστηματος ΔΕΝ πρεπει να παρουμε αντιγραφο για να μη υπαρχει προβλημα;
-
επειδη μεχρι τωρα εχω παρει αντιγραφα μονο μεσω ρεκοβερυ, πως μπορω να παρω αντιγραφα των εφαρμογων ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ και μετα τη εγκατασταση της καινουργιας ρομ να κανω επαναφορα και να συνεχισω οπως ηταν πριν; αν παρω αντιγραφα μεσω της εφαρμογης της miui θα μπορω να κανω μετα επαναφορα;
-
πως γινεται το factory defaults? παραμενει το root?
-
Άντε με το καλό να ξεπεραστούν τα προβλήματα να δοκιμάσουμε και εμείς τι πράγμα είναι η kit Kat
-
αναβαθμιση και απο μενα . ολα καλα. ευχαριστουμε.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από bandit650: “Δε ξέρω αν είναι bug Αλλά αν είμαι για παράδειγμα στη αρχική οθόνη και κάνω 2-3 ταπ Η οθόνη κάνει ζουμ και εμφανίζεται τεράστια εικονίδια. Αυτό μου το έκανε ακόμη και όταν έπαιζα παιχνίδι. Για να επανέλθει πατάω το powerκαι σβήνει η οθόνη και μετά το ανοίγω πάλι. Συμβαίνει και σε εσάς Αυτό; Στάλθηκε από το hongmi μου” μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι στο προσβασιμότητα ; δες αν είναι ενεργά τα Magnification gestures κλ…
-
Δε ξέρω αν είναι bug Αλλά αν είμαι για παράδειγμα στη αρχική οθόνη και κάνω 2-3 ταπ Η οθόνη κάνει ζουμ και εμφανίζεται τεράστια εικονίδια. Αυτό μου το έκανε ακόμη και όταν έπαιζα παιχνίδι. Για να επανέλθει πατάω το powerκαι σβήνει η οθόνη και μετά το ανοίγω πάλι. Συμβαίνει και σε εσάς Αυτό; Στάλθηκε από το hongmi μου
-
εγινε η εγκατασταση !! ολα καλα!!
-
Παράθεση από shinig: “δουλευει τουλαχιστον ετσι πιστευω..εγω εχω κανει και meteos και καπως παλευεται.μονο αν στην gtv εδω τα παιδια μπορεσουν και κανουν κατι..αν και καπου ειδα οτι καθε σε κανα 2μηνο μπορει να δουμε καποια ποιο καινουργια version απο xiaomi..” πηγες στα 2.77; ποσο ελευθερο εχεις τωρα;
-
θελω και εγω τη tv. τι ενοεις μεσω τουρκιας; εχει αντιπρωσοπεια εκει; αν εχει και αγγλικα εφυγα για τουρκια το καλοκαιριιιιιιιιιι
-
Η τελευταία ρομ εκτός από το ρεκοβερυ έχει καμία άλλη αλλαγή; Στάλθηκε από το hongmi μου
-
εβαλα τη νεα ρομ τη 3 . πολυ καλη και χωρις προβλημα στο touch. επιτελους σωστα ελληνικα!!! μπραβο σε οσους κοπιασαν για το αποτελεσμα. τι σκορ σας βγαζει στο antutu? σε μενα πρωτη μετρηση μετα απο τη εγκατασταση εδειξε 14091 και σε δευτερη μετα απο επανεκινηση 15057. η πλακα ειναι πως ειμαι κατω απο το redmi
-
Παράθεση από bandit650: “απο οσο ξερω το hongmi de εχει εβδομαδιαια update. θα δοκιμασω τη 3 και θα δω για λαθη. η 2 που ειχα βαλει ειχα θεμα με το toutch. να ρωτησω κατι. εχω τη expirience ρομ και εφαρμογες. πως μπορω να περασω τη 3 χωρις να χασω τις εφαρμογες μου; η μονο με full wipe περνιετε;” ευχαριστω για τη απαντηση για το πρωτο σκελος. μπορεις να μου απαντησεις και στη 2η ερωτηση ;
-
απο οσο ξερω το hongmi de εχει εβδομαδιαια update. θα δοκιμασω τη 3 και θα δω για λαθη. η 2 που ειχα βαλει ειχα θεμα με το toutch. να ρωτησω κατι. εχω τη expirience ρομ και εφαρμογες. πως μπορω να περασω τη 3 χωρις να χασω τις εφαρμογες μου; η μονο με full wipe περνιετε;