Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-374 από 374.
-
ξερετε μηπως ποτε θα ειναι ετοιμη η επομενη εκδοση; κατεβαζω τη 3 τωρα για δοκιμη. οταν με το καλο ξεκινησει η δημιουργια της ελληνικης ρομ θα μπορουσε να γινεται αυτοματα η μεταφορα των εφαρμογων στη καρτα;
-
το ρουτ ζιπ μπορεις να το κατεβασεις απο εδω. How to install TWRP, ROOT and BACKUP your RedMi/Hongmi/Redrice - Redmi 1/1S/Note - MIUI Official Community. το κανεις εγκατασταση αμεσως μετα τη εγκατασταση της ρομ και πριν βγεις απο το ρεκοβερυ. μετα τη επανεκινηση εισαι ρουτ . φιλε cy67 βαλε και το twrp recovery. ειναι πολυ πιο καλο και πιο ευκολο στη χρηση. και θα εισαι σιγουρος για ποια εκδοση εχεις. ναι για λιγο που το ειχα ειχε τσεχικα εκει που λες αλλα και αλλου . νομιζω οτι ειχα δει screensh…
-
αρα πρεπει να περιμενουμε τη επισημη μουλτι εκδοση;.
-
κατεβασα και εγκατεστησα τη τελευταια ρομ . το κατεβασμα εγινε με ταχυτητες 500 - 550 κβ/λ (εχω 6 αρα συνδεση) . εγινε η εκατασταση καθως και του ζιπ με το ρουτ. εγκατασταθηκε επιτυχως και ειναι και ρουτ. ΑΛΛΑ το τηλ ειναι τελειως διαφορετικο οσον αφορα το touch. βασικα δε σουλευει τοσο καλα οσο πριν. σε σημειο να μη μπορω ουτε να αλλαξω θεση στα εικονιδια στη επιφανεια εργασιας. αυτο ειναι περιεργο γιατι εχω δοκιμασει 4 ρομ και καμια δε ειχε αυτο το προβλημα. μηπως ρυθμιζετε απο καπου;
-
εγω εχω τη experiance rom με ρουτ και ελληνικα .αλλα θελω να βαλω τη ελληνικη . εχω twrp recovery, αν φλασαρω με full wipes th rom και κανω ταυτοχρονα και ινσταλλ το root-stable.zip δε θα δουλεψει? το εχει δοκιμασει κανεις? θελω το ρουτ για να επαναφερω ολες τις εφαρμογες με το titanium .
-
Η νέα έκδοση θα είναι και ρουτ; Στάλθηκε από το hongmi μου
-
Οι νέες ρομ είναι ρουτ;
-
Τη Τρίτη θα κυκλοφορήσει η Ελληνική ρόμ; Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χρηστες red rice
Μήνυμαεγω μολις παρελαβα το 2ο ρυζακι μου. . το πρωτο μου το κλεψανε μετα απο ενα μηνα χρησης....
-
μπραβο παιδιά !!!! συγχαρητηρια και ευχαριστουμε για τη δουλεια και το κοπο σας. εγω σα κατοχος hongmi θα κανω υπομονη λιγες μερες μεχρι να βγει η ελληνικη ρομ με το ρουτ.
-
Ρομ Για Το Xiaomi Hongmi
Μήνυμακαπου διαβασα οτι η καινουργια miui 5 απαιτει750 μβ απο τη μνημη το τηλ εχει 1 γιγα . ειναι σστο το μεγεθος και αν ναι φτανει το υπολυπο για τις αλλες εφαρμογες;
-
Ρομ Για Το Xiaomi Hongmi
Μήνυμαγεια σας και καλως σας βρηκα. σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο και το καταστημα δινει επιλογη μεταξυ english version kai multi lang, version. λογικα η πρωτη ειναι η κανονοκη και η δευτερη του μαγαζιου. ποια απο τις 2 να επιλεξω; αν επιλεξω τη πρωτη θα μπορω να βαλω μετα ελληνικα και να εχω και τις αναβαθμισεις; η να παω κατευθιαν στη 2η και πιθανως χωρις αναβαθμισεις;