Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 374.
-
σε rn2 μια χαρα! ευχαριστουμε
-
μετα τη εγκατασταση της τελευταιας XTRV ΣΕ RN2 δε βρισκω το τηλεχειριστηριο. βγηκε η εφαρμογη απο τη ρομ και αν ναι πως τη βαζω ξανα;
-
εκανα εγκατασταση σε RN2 απο χθες. δε ειχα μεχρι τωρα καποιο θεμα. ευχαριστουμε παιδια
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
redmi note 2 περασα τη καινουργια απο χθες βραδυ. μεχρι στιγμης ολα καλα. για μπαταρια ειναι νωρις ακομη
-
@gkalen δε γινετε να φλασαρω μια ενδιαμεση ρομ (του γεναρη πχ) ωστε να γλυτωσω το factory reset?
-
Γεια χαρα. λογω καποιων προβληματων που ειχα εχω μεινει στη 7,12,7 dev σε RN2. μπορω να παω κατευθιαν στη τελευταια ρομ η προτεινετε να φλασαρω καποια αλλη πριν να δουλεψω κανα 2 μερες το τηλεφωνο και μετα να βαλω τη τελευταια;;
-
ψηφισα και εγω. ιδιο nick name
-
εχω βαλει τη προηγουμενη ρομ η οποια ενεργοποιησε τη αναβαθμιση μεσω οτα. μετα απο αναφορες μελων οτι αυτη η ρομ εχει καποια θεματακια δε θελω να κανω αναβαθμιση. πως γινετε να σταματησει η ειδοποιηση για τη υπαρξη αναβαθμισης;
-
Μετά από πολύ καιρό έβαλα τη τελευταία ΡΟΜ. Μέχρι στιγμής όλα καλά στο RN2 μου.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμαγεια σας, ως τωρα δουλευα το ρουτερ συνδεμενο με καλωδιο με το μοντεμ του παροχου και επαιρνα απο αυτο wifi. θελω να του αλλαξω θεση και εκει που θα παει δε υπαρχει καλωδιο δυκτιου. πως ρυθμιζετε να βλεπει το ασυρματο δυκτυο του παροχου και αυτο να κανει repeat?
-
Παράθεση από nickana: “Σε Rn2 δεν είναι μόνο ότι όλες οι εφαρμογές τρέχουν με καθυστέρηση αλλά και η μπαταρία εξαντλείται με τρελούς ρυθμούς. Βέβαια έχει παλιώσει και το κινητό αλλά με τη miui8 δεν υπήρχαν τέτοια προβλήματα. ” και σε μενα το ιδιο. γυρισα στη προηγουμενη που ημουν και ολα δουλευαν μια χαρα. δε φταιει το τηλεφωνο. δε παλιωσε μεσα σε ενα μηνα.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμαμπαινεις εδω web απο chrome. βαζεις μεταφραση και πας κοινες ρυθμισεις. απο εκει απενεργοποιεις το wifi για τους επισκεπτες οπως εμφανιζετε στη μεταφραση. βασικα ειναι η ιδια σελιδα που αλλαζεις και το καναλι για να βλεπει το 5g το κινητο.