Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 374.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Παράθεση από bandit650: “εχω το μοντεμ αρκετο καιρο. μετα απο τη τελευταια αναβαθμιση ειμαι τωρα 2.21.167 dev , στη λιστα των διαθεσιμων δυκτιων εκτος απο αυτα τα 2 που εχω ονομασει εγω (2,4 & 5 ) εμφανιζετε και ενα misharewifi το οποιο μαλιστα ειναι και ανοιχτο. απο που το κλεινω αυτο; edit ακυρο. το βρηκα!! ” τι βρήκες? που και πως? ” βρηκα πως απενεργοποιω το misharewifi που εμφανιζοταν στη λιστα με τα διαθεσιμα wifi
-
τελικα εχει πολλα κολληματα και αργει πολυ με αυτη τη ρομ σε ΡΝ2. μετα απο καποια ωρα αδρανοιας σημερα δε ανοιγε καν! ενοω οτι ηταν ανοιχτο αναβοσβηνε το λεντ της ειδοποιησης αλλα πατωντας το power δε ενοιγε το τηλεφωνο. επεστρεψα στη 7.9.21 χτρν που ημουν.
-
σε RN2 εγκατασταση μια χαρα. παρατηρω και εγω μια καθυστερηση και κολληματα. θα δω και αυριο και βλεπουμε. ασχετα απο αυτο. η εγκατασταση εγινε χειροκινητα με τη ρομ που μου ηρθε απο το μειλ. η επομενη θα ερθει με οτα;
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμαεχω το μοντεμ αρκετο καιρο. μετα απο τη τελευταια αναβαθμιση ειμαι τωρα 2.21.167 dev , στη λιστα των διαθεσιμων δυκτιων εκτος απο αυτα τα 2 που εχω ονομασει εγω (2,4 & 5 ) εμφανιζετε και ενα misharewifi το οποιο μαλιστα ειναι και ανοιχτο. απο που το κλεινω αυτο; edit ακυρο. το βρηκα!!
-
Παράθεση από 8@nos: “@bandit650 Στις ρυθμίσεις βρήκες τελικά το volte να το απενεργοποιήσεις? Την official rom δεν έχεις? ” - Όχι δε υπάρχει τέτοια επιλογή. Το κινητό έχει τη 8.5.8 global. Δε εχω κάνει ξεκλείδωμα ακόμα. Αν ήταν δικό μου θα είχε ήδη τη ελληνική ρομ. Θα περιμένω τη αναβάθμιση σε 9 μήπως και στρώσει.
-
Παράθεση από eleftherios1972: “Παράθεση από bandit650: “Αγόρασα ένα νοτε 4 με τη 20άρα όπως μου είπαν από γνωστό Σκρουτζ μαγαζί πριν από 20 μέρες. Με το που το άνοιξα έκανα τη αναβάθμιση που υπήρχε και τώρα είναι την 8.5.8 global. Το έδωσα στο άτομο για το οποίο το αγορασα και μετά από χρήση κάποιων ημερών παραπονιέται ότι κάνει διακοπές και δε έχει καλή επικοινωνία. Το πηγε πίσω στο κατάστημα και του άλλαξαν την ρύθμιση από 4g se 3g. Πηραμε διεθνες τηλεφωνο 4g και πρεπει να δουλευει με ταχυτητα…
-
Αγόρασα ένα νοτε 4 με τη 20άρα όπως μου είπαν από γνωστό Σκρουτζ μαγαζί πριν από 20 μέρες. Με το που το άνοιξα έκανα τη αναβάθμιση που υπήρχε και τώρα είναι την 8.5.8 global. Το έδωσα στο άτομο για το οποίο το αγορασα και μετά από χρήση κάποιων ημερών παραπονιέται ότι κάνει διακοπές και δε έχει καλή επικοινωνία. Το πηγε πίσω στο κατάστημα και του άλλαξαν την ρύθμιση από 4g se 3g. Πηραμε διεθνες τηλεφωνο 4g και πρεπει να δουλευει με ταχυτητα 3g;; Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε σας και ποια είναι η …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
mi cloud
Μήνυμαγιατι δε μπαινεις απο τον υπολογιστη σου στο Mi Cloud να συνδεθεις με το λογαριασμο σου και να κανεις κατευθιαν αυτο που θελεις;
-
Σε redmi note 2 όλα καλά με τη εγκατάσταση. Παρατήρησα ότι στη εκκαθάριση βγάζει μόνο όσα καθαριστικαν και όχι και πόση είναι η ελεύθερη μνήμη.
-
Παράθεση από BanditGR: “Για όσους έχουν προβλήματα με το root: Κάντε download τον root manager της αρεσκείας σας (το Magisk απαιτεί τόσο να φλασαριστεί το framework από TWRP όσο ΚΑΙ να εγκατασταθεί το apk του Magisk Manager), κάντε ΠΛΗΡΩΣ unroot τη συσκευή (μαζί με reboot μετά το unroot, ώστε να εξασφαλίσετε ότι έγινε σωστά), reboot σε recovery, φλασάρισμα το zip του supersu ή του Magisk framework, reboot system και εφόσον θέλετε για root manager το Magisk, εγκατάσταση του apk του Magisk Manager…
-
Παράθεση από afriksos: “Καλημέρα σε όλους! Σήμερα στο Redmi_Note_2 μου, πέρασα την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_V9_XTRV_7.9.7. Κυριολεκτικά την ρούφηξε! Όλα καλά μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Είχα παλιά rom, την GTV 6.8.ΧΧ. Προηγήθηκε backup αρχείων στον υπολογιστή, αντίγραφο ασφαλείας εφαρμογών μέσα από τις ρυθμίσεις και μέσω twrp. Μπήκα στο twrp, εκκαθάριση dalvik/art cashe, cashe, data, εργοστασιακές ρυθμίσεις και εγκατάσταση της rom. Όταν όλα τελείωσαν, επαναφορά αντιγράφου από τις ρυθμίσε…
-
το εγραψα και αλλη φορα αλλα δε πηρα απαντηση. αν ξερει καποιος ας μου πει. 1. μετα τη εγκατασταση της ρομ και ενω εχω φλασαρει το supersu με το που ανοιγει το τηλεφωνο ζηταει ενημερωση απο το playstore με αποτελεσμα να εχω προβλημα με το titanium backup. dokimasa να φλασαρω το magestik αλλα με το που το ανοιγω με παραπεμπει και αυτο στο play store οπου απλα δε υπαρχει. pvw mporv na exv pali rout??? 2. επειδη εκανα restore τις εφαρμογες απο το mi cloud λογαριασμο μου και δε κατεβηκαν ολες αν καν…
-
και σε μενα η εγκατασταση σε redmi note 2 πηγε μια χαρα και γρηγορα. γιατι βγαζει ομως οτι το supersu θελει αναβαθμιση;; υπαρχει καπου το ζιπ του τελευταιου su?
-
Παράθεση από fog: “@tasos17 Μέσα από το twrp είτε επιλέγεις να κάνει factory reset, είτε χειροκίνητα επιλέγεις για wipe τις 2 cache και τα data. Απαρραίτητο το backup γιατί θα σβηστούν από το τηλέφωνο τα πάντα, εφαρμογές, ρυθμίσεις, επαφές κλπ. ” εχω κανει backup και θα κανω εγκατασταση μετα απο factory reset τη καινουργια ρομ. αφου τελειωσει και ανοιξει το κινητο μπορω να μπω παλι στο ρεκοβερυ, να κλικαρω μονο τα data και να κανω restore?
-
Παράθεση από tacolla: “καλησπερα κι απο μενα, εγινε εγκατασταση σε kenzo με wipe cache, αλλα δε κανει επανεκινηση σε recovery, ουτε μεσα απο την αναβαθμιση, ουτε με το κουμπι εκκινησης, παρα μονο με volume + και κουμπι. Τι μπορει να φταιει? ” μηπως να εκανες factory reset kai ξανα εγκατασταση της ρομ;
-
ειδικα εμεις με τα redmi note2 εχουμε πολυ καιρο να δουμε ρομ! περιμενω πως και πως