Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 374.
-
Παράθεση από billtox: “Παράθεση από Panos61: “Θέλεις factory reset γιατί πας σε NIUI8 ” Α οκ απλά έλεγα μήπως γινόταν γιατί θα ξανά χρειαστεί στήσιμο όλο τον κινητό έχω αρκετές εφαρμογές μέσα ” απο 7 σε 8 εγω πηρα backup me titanium εφαρμογες και δεδομενα εφαρμογων, εκανα factory reset φλασαρα τη ρομ και μετα μεσω τιτανιουμ επανεφερα ολες τις εφαρμογες μου. το μονο που θα χρειαστει να κανεις ειναι τακτοποιηση των εικονιδιων
-
εγω παντως ειμαι ικανοποιημενος απο το navigon
-
@amalag gtv dev εχω, οχι stable
-
@gkalen κατεβαζω τη gtv και θα την εγκαταστησω. απο οτι διαβαζω ειναι πολυ καλυτερη απο τη τελευταια. αλλα θελω να δοκιμασω και τη δικη σου. σε ιδιας εκδοσης ρομ (6.8.4) μπορω να παω απο τη gtv στη δικη σου χωρις factory reset?
-
η εφαρμογή της αριθμομηχανης της miui 8 μπορεί να εγκατασταθεί σε άλλο τηλέφωνο;
-
στη 6.7.21. Γι'αυτό λέγεται αντίγραφο. Επαναφερεις το τηλέφωνο όπως ακριβώς ήταν όπως όταν πήρες το αντίγραφο (backup)
-
@gkalen μάλλον θα περιμένω τη καινούργια έκδοση και αν έχει το ίδιο πρόβλημα θα βάλω τη δική Σου. Βαριέμαι να στήνω πάλι το τηλέφωνο
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από bandit650: “@gkalen γεια. εβαλα τη τελευταια gtv μετα απο factory reset προερχομενος απο miui 7. to uema einai oti μεχρι το μεσημερι εχει αδειασει η μπαταρια. διαβαζω οτι η ρομ αυτη εχει θεμα και σε αλλους χρηστες. εχει και η δικη σου το ιδιο προβλημα; δε εχω δοκιμασει δικη σου ρομ ως τωρα. ” Γεια χαρά φίλε ...Δε νομιζω να έχει ίδιο θέμα μπαταρίας , αλλά ένα feedback που είχα για την 6.7.28 μου είπαν ότι είχε χαμηλή ένταση κατά την κλήση.. Θα σου πρότεινα να δο…
-
@gkalen γεια. εβαλα τη τελευταια gtv μετα απο factory reset προερχομενος απο miui 7. to uema einai oti μεχρι το μεσημερι εχει αδειασει η μπαταρια. διαβαζω οτι η ρομ αυτη εχει θεμα και σε αλλους χρηστες. εχει και η δικη σου το ιδιο προβλημα; δε εχω δοκιμασει δικη σου ρομ ως τωρα.
-
σημερα εβαλα και εγω τη miui 8 σκεφτομουν να μη κανω factory reset ,τελικα ομως εκανα και μετα επαναφορα με titanium. ολα καλα μεχρι τωρα. μπορει καποιος να μου πει τη διαδρομη να σβησω το αρχειο μνημης της μπαταριας; ειχα θεματακια τελευταια και με τη ευκαιρια της καινουργιας ρομ λεω να κανω και αυτο.
-
η επομενη αγορα μου Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαεχω προβλημα. ακολουθησα τον οδηγο για φλασαρισμα twrp μεσω flashify. εγκατασταθηκε το ρεκοβερυ πηρα και μπακαπ τη ρομ και εδωσα επανεκινηση. τωρα εχει πεσει σε bootloop στο εικονιδιο μι. και δε ανοιγει. τι κανω τωρα; edit . ευχαριστω πολυ το φιλο αλεξη (lallas.gr) για τη βοηθεια του και το χρονο του.
-
Μήνυμαοκ ξεκλειδωσε . παμε για ρεκοβερυ και ελληνικη ρομ τωρα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από bandit650: “προσπαθω να κανω το ξεκλειδωμα. πατησα power kai vol - και με εβγαλε στο fastboot. ετρεξα το mi unlock και συνδεσα το τηλ. αλλα εχει κολησει στο 50%. το αφηνω η το κλεινω και ξαναδοκιμαζω; ” Δοκιμασε να δεις αν ανοίξει το usb debugging. Νομίζω πως αυτό φταίει... Κοίταξε επίσης και το κινητό αν σου ζητάει ένα οκ σε εκείνη τη φάση. Δεστα αυτά τα 2 και θα είσαι οκ. ” πρεπει να ανοιξω και αυτο που λέει OEM unlock? το ανοιχτηρι λεει power & vol + και …
-
Μήνυμαγεια . σημερα ηρθε το redmi 3. ηρθε με τη οφισιαλ αγγλοκινεζικη stable και μολις ανοιξε εγινε και αναβαθμιση. κατεβασα και εγκατεστησα την dev απο το en,miui, και τη εγκατεστησα. προσπαθω να κανω το ξεκλειδωμα. πατησα power kai vol - και με εβγαλε στο fastboot. ετρεξα το mi unlock και συνδεσα το τηλ. αλλα εχει κολησει στο 50%. το αφηνω η το κλεινω και ξαναδοκιμαζω;