Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 374.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από bandit650: “αν της βαλω την ελληνικη stable θα κλειδωσει παλι ο bootloader;; ” Όχι, απλά δεν θα είναι rooted. Τίποτα άλλο ” δε γινετε ρουτ μετα; φλασαροντας το super user πχ;
-
εχω παραγγειλει το redmi 3 και εχω διαβασει σχετικα με ξεκλειδωμα και εγκατασταση ελληνικης ρομ. επειδη το τηλ προοριζετε για τη κορη μου αν της βαλω την ελληνικη stable θα κλειδωσει παλι ο bootloader;;
-
Παράθεση από periklik: “To Redmi 3 Pro, το παρέλαβα από Vickmall με την official αγγλοκινέζικη. Του πέρασα με τον ενσωματωμένο Miui updater αυτήν την developer China: MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και το ξεκλείδωσα. Μετά του πέρασα stable ελληνική. Οι ρομ και για το απλό και για το pro λογικά θα είναι οι ίδιες από εδώ και πέρα. Απλά στο Pro θα δουλεύει και το fingerprint. ” εγω παρηγγειλα και περιμενω το απλο με αγγλοκινεζικη. φλασαρες τη ρομ το ξεκλειδωσες κ…
-
το λινκ της ρομ δε δουλευει.......
-
η ρομ μπήκε χθες και σήμερα μετα απο 10 ώρες λειτουργίας έχει πάει 25% χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Τόσο απότομη πτώση στο σχέδιο της λεπτομέρειας ιστορικού είχα πολύ καιρό να δω. Θα τη κρατήσω μια μέρα ακόμη και είναι τόσο πολύ τραγική η κατανάλωση θα επιστρέψω στη προηγούμενη. Ευχαριστώ πολύ για το κόπο της ομάδας. Σίγουρα δεν φταίτε εσείς για τις @@@@ &% των developers
-
ολα οκ και σε μενα. πρωτη παρατηρηση καλυτερη διαχειρηση ραμ. πρωτη φορα δειχνει 1 γιγα+ και μαλλον καλυτερη μπαταρια. μπραβο για τη δουλεια σας
-
γιατι στα μειλ εχει σταματησει το λινκ με το μικρο αρχειο της αναβαθμισης;
-
@Bodai αν μετα τη εγκατασταση επαναφερει το backup θα ειναι σα να μη εκανε τιποτα.... εκτος αν ενοεις επαφες και φωτογραφιες μονο
-
η american express τη βγαζει η αλφα . σιγουρα; δε εχω δοκιμασει
-
Παράθεση από kzr1967: “Καλημέρα, πιθανόν άσχετο με το θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο στο forum. Έβαλα την GTV 6.3.24 αλλά θέλω να γυρίσω στην 6.3.10. Μπορώ να κάνω downgrade με τον ίδιο τρόπο που γίνεται το upgrade ή χρειάζεται άλλη διαδικασία; Ευχαριστώ ” Παράθεση από fanatic: “Επειδη δε μου αρεσει η 6.3.24 μπορω να ξαναβαλω την 6.3.17? Εχω mi3 με marshmallow. Sent from my MI 3W using Tapatalk ” εγω καθε φορα πριν απο αναβαθμιση κανω ενα twrp backup το οποιο αποθηκευω στο πισι γιατι ειναι …
-
pechr το θεμα με τη επιλογη χωρου το ηξερα ηδη. δε ειμαι τελειος ασχετος. εγω απλα επησημανα οτι το προηγουμενο twrp 3.0 με το τωρινο ΙΔΙΟ twrp 3.0 με ελληνικα δε βλεπει το φακελο που ειχε δημιουργησει η προηγουμενη εκδοση. το θεμα λυνετε με μια μεταφορα του αρχειο στο φακελο που βλεπει το ρεκοβερυ. το γραφω γιατι μαλον θα χρειαστει και σε καποιον αλλο που ισως θελει να κανει επαναφορα.
-
ωραια ο φακελος ειναι αυτος. αρα η λυση για να δει το ρεκοβερυ και το αλλο μπακαπ ειναι να το μεταφερω σε αυτον τον φακελο .
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από bandit650: “ναι . την ειχαν και οι δυο. μετα το φλασαρισμα της τελευταιας ρομ με το twrp με τα ελληνικα οταν πατησα επαναφορα δε εβλεπε το αρχειο. μηπως επειδη οταν εγινε το αρχειο ηταν στα αγγλικα και οταν ζητηθηκε η επαναφορα ηταν στα ελληνικα; edit. το τσεκαρα ακομη και να βαλω αγγλικα παλι δε βλεπει το αρχειο backup. το οποιο εγινε με το 3αρι twrp. ” 1. Που έβαλες να αποθηκευτεί το nandroid backup σε SD ή εσωτερικό χώρο;; 2. Aν περιηγηθείς με τον file explor…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Modechristos Chris: “Παράθεση από Bodai: “ ” ” Τώρα αν σου πως σε μια περίπτωση στον @MIUI_ART πέρασαν 48 ώρες για να ολοκληρωθεί ΔΕΝ θα με πιστέψεις, αλλά δεν σου λέω ψέματα ούτε υπερβολές!! Παράθεση από bandit650: “οταν αλλαζει το ρεκοβερυ και δε μπορουμε να κανουμε επαναφορα απο προηγουμενο backup αν κατι παει στραβα ποιο το νοημα; ” Αν θυμάμαι καλά η 6.3.3 (οχι σίγουρα) και η 6.3.17 (σίγουρα) είχαν μέσα την έκδοση 3.0.0.0 του TWRP ” ναι . την ειχαν και οι δυ…
-
ελπιζω μετα τη ελληνικοποιηση του ρεκοβερυ να μη εχουμε αλλες αλλαγες στο θεμα ρεκοβερυ. οταν αλλαζει το ρεκοβερυ και δε μπορουμε να κανουμε επαναφορα απο προηγουμενο backup αν κατι παει στραβα ποιο το νοημα; εχω backup th 6.3.3 & 6.3.17 τα οποια δε μπορω να επαναφερω αν κατι δε δουλευει καλα στη τελευταια ρομ.