Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 374.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από bandit650: “εγω εχω ενεργοποιησει τη ασυρματη οθονη απο τη διαδρομη που προτεινεις αλλα δε εχω ασυρματη οθονη απο το κινητο στη tv. το εκανε το απλο hongmi που ειχα και τωρα δε το καταφερνω. καμια ιδεα τι μπορει να φταιει; ” Η φυσική σύνδεση γίνεται? Παίρνεις ειδοποίηση στην τηλεόραση ότι η τάδε συσκευή προσπαθεί να συνδεθεί?? ” ναι . η τηλεοραση βλεπει το κινητο και αντιστροφα. καποιες φορες γινετε η συνδεση αλλα δε εμφανιζετε η οθονη του κινητου στη τηλεοραση.…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από mitsoxrist: “Παρεπιπτοντως ομως μια ερωτηση στο παλιο τηλεφωνο πηγαινα στο προβολη και ειχε μεταφορα οθονης και το εστελνα στην tv ” Μήπως ψάχνεις αυτήν την διαδρομή Ρυθμίσεις>>Περισσότερα>>Προβολή WiFi>> Ενεργοποίηση ασύρματης οθόνης ” εγω εχω ενεργοποιησει τη ασυρματη οθονη απο τη διαδρομη που προτεινεις αλλα δε εχω ασυρματη οθονη απο το κινητο στη tv. το εκανε το απλο hongmi που ειχα και τωρα δε το καταφερνω. καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool πολυ μου αρεσει. αντικατασταση του note 2 που εχω
-
τωρα που αλλαξε το recovery μπορουμε να κανουμε επαναφορα αρχειου που ειχε δημιουργηθει με το προηγουμενο recovery;;;
-
Καλό μήνα. Και καλή επιτυχία.
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαμε τη 6.1.29 ρομ
-
Παράθεση από nik.evia: “καλησπερα σας ..επανερχομαι με ενα παλιό πρόβλημα που ξανά εμφανίστηκε σε χειροτερη μορφή... Στην αρχή δεν πατούσαν τα πλήκτρα του κινητού κανένα απ τα 3 στα καλά καθουμενα τώρα φαίνεται σαν να έχει ενα κουμπί πατημένο και όταν γραφω μήνυμα η γενικά τρελενεται και γράφει οτι θέλει αυτό μετα απο καμια ωρα έρχεται στα ίσα του μετα τρελενεται παλι και δεν ξεκλειδωνει η πατάει παλι μόνο του οτι νάναι . έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρομοιο; δοκιμασία και stable και developer r…
-
+1 απο μενα . παμε δυνατα!
-
Παράθεση από brougos: “Παράθεση από bandit650: “βρεθηκε καποια λυση για τη σιμ2 που δε αναγνωριζει τον παροχο; ” Τι εννοεις'?Αυτο συμβαινει γενικως ή μονο στο δικο σου?Ρωταω γιατι δεν εβαλα δευετρη καρτα ακομη αλλα αυτο θα γινει απο βδομαδα ” μπορεις και παιρνεις τηλεφωνο κανονικα απλα οταν ανοιγεις τις κλεισεις στη μια σιμ εμφανιζετε ο παροχος ενω η αλλη γραφει απλα σιμ2
-
σημερα το εβγαλε και σε μενα. και σου λεει και τι ειναι
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bandit650: “ποσες πραξεις πρεπει να κανω; εκανα πανω απο 5 και αποτελεσμα κανενα. ” Παράθεση από maxpapdim: “και εγω το ιδιο! να ανησυχουμε? ” Αν έχετε περάσει και τρέχετε στις συσκευές σας GTV, δεν χρειάζονται πράξεις και ταλαιπωρία... Οι συσκευές σας είναι μια χαρά γνήσιες! ” power bank θελω να τσεκαρω.
-
ποσες πραξεις πρεπει να κανω; εκανα πανω απο 5 και αποτελεσμα κανενα.