Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-186 από 186.

• Ναι αλλά δεν μας λες και Screen on time για να βγάλουμε ολοκληρωμένο συμπέρασμα

• XIAOMI MI4C CAMERA

Stinger - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα, και εγώ το έψαχνα στην αρχή, βέβαια και τα 2 modules είναι άριστα, η διαφορά είναι πως το Sony υποστηρίζει Phase Detection Autofocus ενώ το samsung όχι! Διυλίζουμε τον κώνωπα τώρα βέβαια αλλά οκ

• Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παιδιά, σωστά, αυτό που ξέχασα να πω είναι πως ο συνάδελφός σας από πάνω τον τελευταίο χρόνο με συστηματική πλύση εγκεφάλου με έβαλε και μένα στο τριπάκι.. χαχα! Παράθεση από parmenion: “Καλώς ήρθες μετά από την πλύση εγκεφάλου χαχαχαχα”

• Καλησπέρα και από μένα παιδιά, το όνομά μου είναι Βασίλης, κατάγομαι από την όμορφη Θεσσαλονίκη και είμαι 32 ετών παντρεμένος με 2 ζουζούνια. Από τότε που με θυμάμαι είμαι με ένα κατσαβίδι στο χέρι να μαστορεύω πολλά και διάφορα πράγματα Λάτρης της τεχνολογίας και των Η/Υ από το δημοτικό ακόμα κι έτσι το έκανα και επάγγελμα. Τα τελευταία χρόνια δουλεύω σαν I.S Administrator σε μεγάλη πολυεθνική εταιρία στον χώρο της ψυχαγωγίας και παράλληλα κάνω support σε διάφορες εταιρίες και όχι μόνο. Τα smar…

• Καλός σας βρήκα, ψάχνω που να συστηθώ είναι λίγο περίεργο το template του φόρουμ (ακόμα και με το Style που άλλαξα) που θα μου πάει θα το συνηθίσω!

• Αν έκανες εχθές το ποστ θα έκανα παραγγελία από εκεί το mi4c! Φαίνεται πολύ οκ ο τύπος και όντως προσπαθεί να βγάλει καλύτερες τιμές από τους μεγάλους, έστω και λίγο! (Διάβασα όλο το story για το Dispute στο site του).