Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 186.

• Καλημέρα! Καλή χρονιά και πάντα τέτοια!

• Παιδιά και μόνο που παλεύουμε (και είμαστε μπροστά!!) με την Ινδία λέει πάρα πολλά!! Ένα μπράβο σε όλους ανεξαρτήτως αποτελέσματος!

• 2 Μερούλες έμειναν πάμε γερά! Εννοείται πως ψήφησα (vipercubic).

• Παράθεση από perpetas: “Είχα μια πρώτη συνομιλία με τον γλυκούλη και μου είπε ότι δεν είναι διαθέσιμο ακόμα το EU Warehouse από Ισπανία, ούτε μου έδωσε κάποιο χρονικό όριο. Οπότε ή θα περιμένω για το Mi5 ή αν βρω κάποια καλή προσφορά από αλλού θα πάω προς το Mi4c. ” Θα σου πρότεινα να πας για Mi4c μεριά μιας και το Mi5 σαν νέα συσκευή θα ήταν καλό να περιμένουμε τι παιδικές ασθένειες θα βγάλει για να ξεπεραστούν και ταυτόχρονα να πέσει και η τιμή του! Εάν ανακοινωθεί Τέλη Γενάρη όπως λένε, το Πά…

• Παράθεση από giannis chalkidis: “μολις έβαλα στο κινητό μου την παρακάτω θήκη , μαύρη μεταλλικη , οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές .βάζεις ολόκληρο το κινητό μέσα στην θήκη ,δλδ δεν βγαζεις τι πίσω καπάκι. NEW Aluminum Metal Frame Case + Mirror Back Cover For Xiaomi Hongmi Redmi Note 2 | eBay ” Παράθεση από mol: “εντυπωσικη! καποια φωτο θα μας δειξεις? επισης, λογω υλικου, μηπως κοβει σημα απο δικτυο/wifi? Sent from my V967S using Tapatalk ” Στο mi4c σε αντίστοιχη μεταλλική που έβαλα έχανα …

• Piston 3 Earphone Black

Stinger - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από Tasos_Mitu: “Τα πήρε ένα φιλαράκι μου από εδώ. Λέτε να είναι γνήσια ή μια καλή αντιγραφή; ” * Brand: * Unbranded/Generic

• Φόρτιση

Stinger - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Όχι ούτε για αστείο. Το κινητό υποστηρίζει quickcharge 2.0 της qualcomm και φορτίζει πολύ γρήγορα. Αν θυμάμαι καλά 1¨30 ώρα περίπου. Χρησιμοποιείς τον μανήσιο φορτιστή έτσι; Μήπως ο αντάπτοράς σου είναι προβληματικός;

• Και μένα δεν μου άρεσε το render! Θα μπορούσε να βάλει το Fingerprint κάτω από το digitizer χωρίς φυσικό κουμπί. Θα δείξει! Το χρώμα μου είναι αδιάφορο γιατί σαν ψείρας που είμαι δεν μπορώ να ανεχτώ ούτε την παραμικρή γρατσουνιά οπότε σε θήκη θα το κλείσω!

• camera app

Μήνυμα

Παράθεση από panosad: “ναι αναφέρομαι χωρίς την χρήση flash! δοκίμασα το cameraMx αλλά ενώ στην μπροστινή κάμερα είχα εμφανώς καλύτερα αποτελέσματα, στην πίσω μία από τα ίδια... νομίζω θα μείνω με την stock και απλά κάθε φορά θα παίζω με το iso και το shutter speed...όσο για τις shelfie δεν με ενδιαφέρει και τόσο όσο μία όμορφη νυχτερινή λήψη... ” Αυτή η εφαρμογή παίζει πολύ σε αυτούς που ασχολούνται με τη φωτογραφία, ρίξτης μια ματιά. Εγώ δεν σκαμπάζω πολλά από φωτό στο αυτόματο τη δουλεύω.

• camera app

Μήνυμα

Τα περισσότερα κινητά τραβάνε ζόρι σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού..! Ακόμα και τα καλύτερα καμεροκινητά δεν έχουν τέλειο αποτέλεσμα για χρήση χωρίς φλας μιλάμε πάντα ε;

• Παράθεση από LeonTsi: “Καλημέρα, ξέρει κάποιος να μου πεί τι είναι μια κλειδαριά που μου βγάζει στο σήμα facebook και yahoo στις ειδοποιήσεις? Πρίν δεν μου τα έβγαζε. ” Τα έχεις κλειδώσει στη μνήμη Το σέρνεις (Swype) προς τα κάτω και φεύγει

• Tethering στο Mi4c

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Στο δικό μου, by default είναι έτσι...και παίζει κανονικά, φυσικά. ” Ναι, γιατί η cote δεν δίνει ipv6 διευθύνσεις

• @geoamr Καλώς ήρθες αδερφέ. Led διαβάζω, arduino διαβάζω, cnc διαβάζω, είσαι δικός μου εσύ! Ότι χρειαστείς εδώ ήμαστε!

• Tethering στο Mi4c

Μήνυμα

Παράθεση από GS1985: “Παράθεση από Stinger: “Μετά από πολλές δοκιμές κατάφερα να φτιάξω το wifi tethering απενεργοποιωντας το ipv6 από τις ρυθμίσεις του apn. Από ότι διαβάζω δεν δουλεύει το tethering με ipv6 ακόμα και εμένα η Vodafone όταν μπαίνω με data μου έδινε ipv6 διεύθυνση. Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Μήπως μπορείς να βγάλεις ένα screenshot να δω τις ρυθμίσεις σου γιατί δε μπορώ να το διορθώσω εγώ. Ευχαριστώ! ” Settings-> Sim cards & mobile networks -> your carrier -> Access point …

• Παράθεση από parmenion: “Καλησπέρα και από εμένα. Απόστολος το όνομα μου, από την όμορφη Θεσσαλονίκη μας, παντρεμένος με δύο παιδιά 38 και 33 ετών αντίστοιχα και ευτυχισμένος παππούς ενός 13χρονου εγγονού.Η δουλειά μου είναι στον χώρο της ψυχαγωγίας όπως και του @Stinger, προιστάμενος σε ένα από τα πιό νευραλγικά πόστα στην δουλειά μας. Ασχολούμαι γενικά με υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα από τότε που πρωτοκυκλοφόρησαν το μόνο που λυπάμαι είναι ότι η ηλικία μου είναι τέτοια που δεν ασχολήθηκα πι…

• Παράθεση από mixaliscy: “Μετά από 2 βδομάδες σχεδόν κατοχής του Mi4c και επειδή είμαι λίγο λάτρης των φωτογραφιών, θέλω να πω πως το άτιμο το Redmi 2 έχει πολύ καλύτερη φωτογραφική από το συγκεκριμένο. Ελπίζω να μην βρω άλλα σημεία που νικάει το Redmi 2. Έχει κανείς άλλα κινητά Xiaomi να συγκρίνουμε μεταξύ τους, ποιο έχει την καλύτερη φωτογραφική? ” Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Ο IMX258 του mi4c θεωρητικά είναι καλύτερος του ISOCELL του note2. Άρα φαντάζομαι πως είναι θέμα software η δουλειά…

• Mi4c

Stinger - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μην αγχώνεσαι είναι νορμάλ, παραλαμβάνεις εντός ολίγων ημερών Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Tethering στο Mi4c

Μήνυμα

Μετά από πολλές δοκιμές κατάφερα να φτιάξω το wifi tethering απενεργοποιωντας το ipv6 από τις ρυθμίσεις του apn. Από ότι διαβάζω δεν δουλεύει το tethering με ipv6 ακόμα και εμένα η Vodafone όταν μπαίνω με data μου έδινε ipv6 διεύθυνση. Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Tethering στο Mi4c

Μήνυμα

Όχι δεν κάνει διαφορά, για την ακρίβεια δεν μπορεί να κάνει resolve καμία διεύθυνση, σαν να μην έχει σωστό dns Server. Sent from my Mi-4c using Tapatalk