Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 186.
-
Tethering στο Mi4c
Stinger - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΧμμμμ εγώ πάντως δεν έχω tethering ούτε στην τελευταία! Περίεργο! Κάνει αυτό που αναφέρατε ποιο πάνω, συνδέεται αλλά δεν δίνει Internet. Τοπικά το mi4c έχει ίντερνετ (από data εννοείται) Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Παράθεση από stefa667: “Όχι, δεν έκανα extract το mi4c_recovery.img αφού δεν λέει κάτι τέτοιo ο οδηγός και είναι ήδη σε μορφή αρχείου img. Θα πρέπει να το κάνω extract? Νομίζω ότι ακολουθώ κατά γράμμα τον οδηγό αλλά παίρνω αυτο το σφάλμα και δεν βγάζω άκρη. ” Όχι, αν προσπαθείς να φλασάρεις το .img είσαι οκ. Fastboot boot recovery κάνεις ή Fastboot flash recovery?
-
Παράθεση από stefa667: “ Tο παραπάνω πρόβλημα ξεπεράστηκα απλά γράφοντας adb στο command prompt. Στη συνέχεια σκάλωσα εδώ : Πληκτρολογούμε fastboot boot mi4c_recovery.img Αν σε περίπτωση αποτύχει το τηλέφωνο να κάνει Reboot στο TWRP, τότε.... - Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery mi4c_recovery.img καθώς μου βγάζει το εξής μήνυμα : target reported max download size of 536870912 bytes. error. Καμιά βοήθεια? ” Έτσι όπως τα λες μου φαίνεται πως προσπαθείς να φλασάρεις λάθος αρχείο. Έκανες extract…
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Stinger - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από krakos: “ευχαριστω πολυ.Εννοειτε οτι του εστειλα mail με φωτο κ ελπιζω αυριο να μ πει τον λογο.Παντως την δοκιμασα οπως δειχνει στο ιντερνετ το σχετικο βιντεο με λυμένο το κινητό κ δουλεύει κανονικά όσο μπόρεσα βέβαια να την δοκιμασω οποτε τουλαxιστον μαλλον δεν ειναι fake.Γνωριζεις μηπως μπορω να την βαλω χωρις το ειδικο αυτοκολλητο αν υπαρχει καμια κόλλα η κατι αλλο...ποιος περιμενει παλι 25 μέρες. ” Πουλάνε και εδώ διπλής όψης για οθόνες. Θα βρεις στο σκρουτζ αν δεν κάνω λάθος. Α…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Φαίνεται πως η μέθοδος του φίλου τελικά δεν έπιασε αφού όταν πάω να κατεβάσω app μου βγάζει error και κλείνει η εφαρμογή του google. Φυσικά μόνο εκεί μου το εμφανίζει και μόνο εκεί βγάζει έρρορ αλλά είναι κάτι σημαντικό. Επειδή είδα την διαδρομή και δεν είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω. Πάω μέχρι την Twrp. Από εκεί τί πρέπει να κάνω για να φτιαχτεί? Δοκίμασα μόνος όλη τη διαδικασία αλλά στο τέλος πάτησα install το zip μας από την TWRP και μου ξαναβγάζει το έρρορ. Τί έκαν…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από caeser: “Βάλε εσύ το κινητό σε USB Debugging και ξαναβάλτο στο USB και θα το δει... ” Το έκανα 20 φορές και είμαι με άτομο που φτιάχνει υπολογιστές Κανείς άλλος ??? ” Στον device manager πως στο δείχνει όταν το γυρνάς σε debbuging? Έτσι όπως τα λες μάλλον δεν έχεις Drivers (adb drivers).
-
Xiaomi mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από Tang: “lool....δουλεέυει σε όλους κανονικά πλην εμού, ή βαριέστε να δοκιμάσετε? ” Βάλε loaderdroid για να κάνεις τη δουλειά και να κατεβάζεις και με σωστή ταχύτητα. Το δοκίμασα και παίζει στο apkmirror.
-
Παράθεση από vkouroub: “Παιδιά, έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα ίσως εξαρτάται από το ρούτερ ή κάτι σχετικό με το wifi διότι, στη δουλειά μου το κινητό παραμένει το wifi σε sleep mode ενώ στο σπίτι όχι. ” Παράθεση από linuxovios: “Παράθεση από vkouroub: “Παιδιά, έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα ίσως εξαρτάται από το ρούτερ ή κάτι σχετικό με το wifi διότι, στη δουλειά μου το κινητό παραμένει το wifi σε sleep mode ενώ στο σπίτι όχι. ” Ενδιαφέρουσα παρατήρηση. Εγώ δεν έχω δοκιμάσει ακόμα σε άλλο r…
-
Καινούργιος και άσχετος !
ΜήνυμαΠαράθεση από brainstorm389: “φτιαγμένη για εκεί, κατανοητό! ” Παράθεση από brainstorm389: “Καλησπέρα! Σε ευχαριστώ για την μακροσκελή σου απάντηση! Όταν αναφέρθηκα στο λεγόμενο jailbreak εννοούσα κυρίως στο ότι δεν είμαι χρήστης που θέλω να είμαι συνέχεια πάνω από το κινητό. Για παράδειγμα, το iphone 5 δύο χρόνια που το έχω, το αλλάζω αποκλειστικά και μόνο γιατί θέλω καλύτερη μπαταρία. Αν δεν με "πρόδιδε" σε στιγμές που το χρειαζόμουν, δεν θα το άλλαζα. Ο λόγος είναι γιατί δεν κολλάει, έχει τις …
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από Stinger: “Μπορείς, εγώ χρησιμοποιώ Mixplorer (φαίνεται στα properties του αρχείου) αλλά νομίζω πως οι περισσότεροι File explorers στο μάρκετ έχουν αυτό το feature πλέον. Πχ ο ES Explorer το έχει σίγουρα. Για windows με έχει βολέψει πολύ το hashtab που στην ουσία προσθέτει μια καρτέλα στο context μενού των windows με όλα τα Checksums και κάνει άμεσα σύγκριση εάν έχεις το md5 στο clipboard. Πολύ βολικό και γρήγορο! ” Σωστός, είσαι άρχοντας που άρχει ... ” Χαχ…
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από NasDriver: “Καλησπέρα και ευχαριστούμε για τον οδηγό, διάβασα και το ποστ του Stinger, επειδή είμαι νέος σε όλα αυτά, μία κακή σύνδεση ίντερνετ, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ROM που κατεβάζουμε ---> Πρόβλημα στην εγκατάσταση ? ” Ενα bit να περάσει απο το error correction του modem σου και αντι για 0 είναι 1, αυτό το ένα bit μπορει να είναι στο χειρότερο σημείο και να προκαλέσει τα χειρότερα προβλήματα.Να θυμάσε ότι με τις ελληνι…
-
Παράθεση από marsele: “Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από marsele: “Δηλαδή το factory reset το κάνουμε πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία για να βάλουμε την fastboot rom ή αφού την βάλουμε και πριν εγκαταστήσουμε την ελληνική GTV κάνουμε wipe cache dalvik cache??? ” Όποτε θέλεις αρκεί να είναι ΠΡΙΝ βάλεις την GTV. ” το factory reset γίνεται μέσω TWRP-recovery??? ” Και μέσα από την miui γινεται, προσωπικά προτειμώ πάντα να το κάνω από το TWRP.
-
mi4c kai συνδεση με τηλεοραση
ΜήνυμαΠαράθεση από daidalus: “καλημερα προσπαθησα να συνδεσω το mi4c (του εχω περασει την τελευταια ελληνικη rom) με την smart tv moy (lg smart tv ) και ενω ακολουθησα την διαδικασια σωστα πολλες φορες στο τελος μου βγαζει παντα ενα μυνημα η συσκευη δεν υποστιριζεται.... με οποιοδηποτε αλλο κινητο εχω δοκιμασει συνδεεται κανονικα τι μπορει να φταιει? ” Δεν δοκιμάζεις με κάποια 3rd party εφαρμογή; play.google.com/store/search?q=miracast&c=apps
-
Παράθεση από linuxovios: “Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από linuxovios: “Παράθεση: “Μα δεν επιρεάζει το Wifi αυτή η ρύθμιση! Είναι εντελώς άσχετη με Wifi. Δοκίμασέ το ενδελεχώς και εάν ισχύει αυτό που λες τότε είναι bug! ” Γιατί λες ότι είναι άσχετη; Στη "μετάφραση" τουλάχιστον φαίνεται το "restrict networking" Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Γιατί όπως σου εξήγησα είναι ΑΝΑ εφαρμογή!!!! Έστω κάνεις restrict στο whatsapp και permit στο Viber Το Wifi τι θα είναι ανοιχτό η κλειστό? ” …
-
Παράθεση από vkouroub: “Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από linuxovios: “Λοιπόν η λύση πρέπει να είναι το μενού με τα κινέζικα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7446/ Μέσω OCR από screenshot, κατάφερα να βγάλω μια "μετάφραση" ------------------------------------------------------- Backstage power control level 1) shut downM Xiangxi background application does not restrict functionality 2) Standard powerIn accordance with the application configuration , M Xiangxi background applications…