Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 186.
-
Παράθεση από linuxovios: “Παράθεση: “Μα δεν επιρεάζει το Wifi αυτή η ρύθμιση! Είναι εντελώς άσχετη με Wifi. Δοκίμασέ το ενδελεχώς και εάν ισχύει αυτό που λες τότε είναι bug! ” Γιατί λες ότι είναι άσχετη; Στη "μετάφραση" τουλάχιστον φαίνεται το "restrict networking" Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Γιατί όπως σου εξήγησα είναι ΑΝΑ εφαρμογή!!!! Έστω κάνεις restrict στο whatsapp και permit στο Viber Το Wifi τι θα είναι ανοιχτό η κλειστό?
-
Παράθεση από icy20: “Εγω παλι ξερω οτι δεν εχει τιποτα απο προστασια οθονης. Εισαι σιγουρος ρε Βασιλη? ” Κάτι βρήκα, δες εδώ ([/The all new Xiaomi Mi4C supports Dual-SIM (Micro SIM), 4G LTE, 3G, NFC, Wi-Fi, Bluetooth, USB and GPS offers you a 5”-inch full-HD IPS Sharp JDI display with resolution (1080×1920 pixels) with OGS Corning Concore, 438 ppi delivers stunning color consistency even in bright sun light from almost any angle perfect for watching movies, playing games and reading e-books.colo…
-
Παράθεση από linuxovios: “Παράθεση: “Δεν είναι τίποτα μαγικό, απλά η 1η επιλογή απενεργοποιεί την custom διαχείριση της μπαταρίας ανά εφαρμογή! (Εκεί στο choose apps διαλέγεις αν θέλεις να παραμένει συνδεδεμένη στο δίκτυο η εφαρμογή όταν είναι στο background). Στην 2η επιλογή που είναι default, πρέπει να ορίσεις εσύ ανά εφαρμογή τι θέλεις να κάνει. ” Και όμως! Με την 2η επιλογή, πήγα να βάλω custom settings από το choose apps πχ στο fb messenger, και πάλι δεν κράτησε το wifi ανοιχτό. Sent from m…
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Stinger - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από bandit: “πάντως εγώ μια εβδομάδα τώρα αγοράζω ασταμάτητα από παντού με τον παλιό καλότρόπο (paypal-εθνική visa)χωρίς κανένα πρόβλημα το μόνο πρόβλημαείναι ότι λόγο στέρησης αγοράζω ότι βρω μπροστά μου !!! ” Σε νιώθω!!! χαχαχ!Λοιπόν, εχθές παρήγγειλα από vickmall (συσκευή) και πλήρωσα κατευθείαν με τη χρεωστική μου μέσω Paypal !!! (όχι από το balance). Είχε πάρει το αυτί μου πως δουλεύει κατευθείαν η κάρτα στο banggood και πρόσφατα διάβ…
-
Παράθεση από linuxovios: “Λοιπόν η λύση πρέπει να είναι το μενού με τα κινέζικα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7446/ Μέσω OCR από screenshot, κατάφερα να βγάλω μια "μετάφραση" ------------------------------------------------------- Backstage power control level 1) shut downM Xiangxi background application does not restrict functionality 2) Standard powerIn accordance with the application configuration , M Xiangxi background applications will restrict networking and positioning 3) En…
-
Παράθεση από marsele: “Καλημέρα, Επειδή θέλω να περάσω την τελευταία developer rom στο xiaomi redmi note 2 θα ήθελα να μου πείτε εάν χρειάζεται κάποια επιπλέον διαδικασία για να πάω από stable (που έχει το κινητό) σε developer ή ακολουθώ αυτόν τον οδηγό κατά γράμμα και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο?Θα πρέπει να κάνω restore factory settings , wipe cache και wipe dalvik cache? Είναι η πρώτη φορά που θα φλασάρω συσκευή xiaomi και θέλω να είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. ” Καλημέρα, όταν πάμ…
-
Καινούργιος και άσχετος !
Stinger - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από panahss: “Ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντήσεις σας. Θα το δοκιμάσω κ θα σας πω. Ελπίζω να το κάνω σωστα και να μην εχω τρεχάματα ” Μην αγχώνεσαι, ότι και να κάνεις στραβά η συσκευή συνέρχεται. Δώστου να καταλάβει!
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Stinger - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από bandit: “πάντως εγώ μια εβδομάδα τώρα αγοράζω ασταμάτητα από παντού με τον παλιό καλότρόπο (paypal-εθνική visa)χωρίς κανένα πρόβλημα το μόνο πρόβλημαείναι ότι λόγο στέρησης αγοράζω ότι βρω μπροστά μου !!! ” Σε νιώθω!!! χαχαχ! Λοιπόν, εχθές παρήγγειλα από vickmall (συσκευή) και πλήρωσα κατευθείαν με τη χρεωστική μου μέσω Paypal !!! (όχι από το balance). Είχε πάρει το αυτί μου πως δουλεύει κατευθείαν η κάρτα στο banggood και πρόσφατα διάβασα και για το vickmall και είπα να δοκιμάσω! Κ…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Stinger: “Καλημέρα στην παρέα, μιας και το Redmi note 2 για το ξαδερφάκι είναι ήδη στο δρόμο ήθελα να κάνω μια ερωτησούλα. Η τελευταία stable (θα του βάλω stable γιατί δεν ασχολείται καθόλου) έχει Root? Και αν όχι, πως το ρουτάρουμε? (με Kingroot?) ” Φιλε μου για πιο λόγο κάποιος που δεν ασχολείται καθόλου όπως λες να θέλει root τηλέφωνο; Καλύτερα βαλτου την τελευταία ελληνική developer που είναι και root και βράχος, παρά να βάλεις χέρι την σταθερή με super…
-
Αυτά είναι! Κι εγώ μόνο θετικά έχω να πω για το mi4c. Ειδικά κάτω από τον ήλιο νομίζω πως δεν έχω πιάσει καλύτερη οθόνη! (Και έχω αλλάξει ΠΟΛΛΑ τηλέφωνα εκατοντάδων € ...) Παρεμπιπτόντως έχει gorrila, για την ακρίβεια κάπως αλλιώς λέγεται και είναι ισάξιο ή καλύτερο του Gorilla 3.0 και είναι της ίδια εταιρίας (corning) αλλά μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. Πάντως κι εγώ το κότσαρα το tempered με το που βγήκε από τη συσκευασία. ΥΓ. QL5ylWG.pngt0YCTpq.png
-
OTG σε Mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Δοκίμασα stickάκι με καλώδιο OTG και stickάκι με ενσωματωμένο αντάπτορα σε mini USB, που με τη σειρά τους και τα δύο τα έβαλα στο Type C αντάπτορα της συσκευής και ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ τίποτα η συσκευή! Έχει δοκιμάσει κανείς σας επιτυχημένα? Αν όντως δεν διαβάζει OTG, πρέπει να είναι το ΠΡΩΤΟ Xiaomi που (περιέργως) το κάνει αυτό... ” Δεν παίζει με αντάπτορα, θέλει USB Type-C OTG!
-
Μετά από πολύωρη ενασχόληση χθες για το θέμα των notification έχω καταλήξει στα εξής συμπεράσματα: Καταρχήν μιλάμε για την καθυστερημένη εμφάνιση των notifications από μισό λεπτό έως και 15 λεπτά και αυτό σε άσχετα χρονικά διαστήματα, αρκετές φορές έρχονται κανονικά. Εάν δεν παίρνετε καθόλου notifications μιλάμε για άλλη περίπτωση. 1. Δεν είναι θέμα του Mi4c μόνο. Το έχουν κάτοχοι από όλη την γκάμα της xiaomi και εικάζω πως αυτοί που λένε ότι δεν το έχουν απλά δεν το έχουν δοκιμάσει ενδελεχώς. 2…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ribben: “Αν απο την αλλη εννοεις οτι το κινητο ειναι συνδεδεμενο σε καποια συνδεση που κατεβαζει καποιος κατι, αυτό δεν συμβαινει ή δεν αποτελει προβλημα τελος παντων γιατι οταν το κινητο ειναι ξεκλειδωτο τοτε τα notifications λειτουργουν κανονικοτατα και στην ωρα τους πραγμα που εχω ηδη πει ” Αυτο εννοώ. Οτι η γραμμή είναι "μπουκωμένη" για κάποιον λόγο. ” Δεν είναι η γραμμή χαχ! Μα καλά πόσο μπουκωμένη να είναι για να καθυστερεί ένα push μήνυμα μερικών kbyte? Τ…
-
Mi4-C Πρόβλημα στο flashing του TWRP screen touch won't work (FIXED)
ΜήνυμαΠαράθεση από tsourisg: “Το αποσυμπιέζω στον υπολογιστή και μου βγάζει 4-5 αρχεία. Μετά; ” Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό.Στο σημείο που λέει "Πληκτρολογούμε fastboot boot mi4c_recovery.img" Εσύ θα πληκτρολογήσεις fastboot flash mi4c_recovery.img προσοχή, όπου mi4c_recovery.img βάζεις το τροποποιημένο recovery που κατέβασες.
-
Xiaomi mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από navouxodonosoras: “Παιδια μπορει καποιος να μου πει τα βηματα και ιδιως αφου μπω στο fastboot mode για το πως ακριβως περναω το img toy twrp απο το λινκ του οδηγου στο τηλεφωνο? ” Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες.. Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C Πάρτο βήμα βήμα και εάν κολλήσεις κάπου πες μας ακριβώς που κόλλησες.
-
Mi4C από το πρωί όλα cool! Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Kernel για mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από Milouthedog: “χαχα λες επειδη ειναι φρεσκο να μην το καταλαβαινω..;! θα κατεβασω και το προγραμματακι που μου είπες να τσεκαρω τι τρωει και θα δω καλύτερα τι χρήση κάνω! Σ' ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου! Καλό βράδυ! ” Δεν χρειάζεται καν! από τη στιγμή που έχεις 3 ώρες ανοιχτή οθόνη και είσαι στη μέση είσαι κομπλέ. Αυτό σημαίνει πως 3 ώρες ασχολιόσουν με το κινητό σου από την ώρα που το φόρτισες σήμερα
-
Kernel για mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από Milouthedog: “Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από Milouthedog: “Βασικα είμαι λίγο χαμένος σχετικά με το τι μπορεί να φταίει. αυτή πάντως είναι η κατανάλωση της μπαταρίας. βλέπεις κάτι υπερβολικό λη διαφορετικό απ το δικό σου; ” Πάτα πάνω στην οθόνη να δούμε πόση ώρα ανοιχτή γράφει. (Στο δεξί Screenshot) ” λέει 3h 8λεπτα ” Εάν είναι με μία φόρτιση τα στατιστικά αυτά είναι πολύ καλά φίλε μου... 3 ώρες οθόνη και είσαι στο 49% !! Δηλαδή χοντρικά 6 ώρες οθόνης με μια φόρτιση είναι πολύ κ…
-
Kernel για mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από Milouthedog: “Βασικα είμαι λίγο χαμένος σχετικά με το τι μπορεί να φταίει. αυτή πάντως είναι η κατανάλωση της μπαταρίας. βλέπεις κάτι υπερβολικό λη διαφορετικό απ το δικό σου; ” Πάτα πάνω στην οθόνη να δούμε πόση ώρα ανοιχτή γράφει. (Στο δεξί Screenshot)