Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 186.
-
Mi4-C Πρόβλημα στο flashing του TWRP screen touch won't work (FIXED)
Stinger - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από dvougas: “Δεν δουλευε το screen touch όταν flashαρα το TWRP . ” To πρόβλημα με το Touch Screen παρουσιάζεται όταν είναι συνδεμένη η συσκευή σε USB του PC.H version που έχουμε βάλει στο zip του Recovery είναι ίδια με αυτή που αναφέρεις.... ” Παράθεση από dvougas: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από dvougas: “Δεν δουλευε το screen touch όταν flashαρα το TWRP . ” To πρόβλημα με το Touch Screen παρουσιάζεται όταν είναι συνδεμένη η συσκευή σε USB του PC.H versio…
-
Kernel για mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από Milouthedog: “Ναι; τη φανταζόμουν καλύτερη.. Μπορεί να είμαι και πολύ απαιτητικός. Με όλα ανοιχτά και χωρίς να το λιώνω βγάζει οριακά πρωί με βράδυ με μια φορτιση Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι κάτι δεν πάει καλά. Κάποια εφαρμογή σου τρώει την μπαταρία. Εγώ με όλα ανοιχτά, πολύ whatsapp, λίγο viber, λίγο messenger, 2 Exchange να pushaρουν αυτόματα και ένα IMAP account και βγάζω σχεδόν 2 μέρες με 4 έως 5 ώρες Screen ON time. Δες με betterbatterystats τι σου …
-
Kernel για mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από Milouthedog: “Παίδες παίζει κανενας καλός kernel για mi4c? Θέλω ουσιαστικά κάτι να βελτιώνει την κατανάλωση της μπαταρίας.. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τι πρόβλημα έχεις με την μπαταρία? Είναι υποδειγματική...
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από dnomikos: “Και από ότι υποψιάζομαι, μπορεί να ευθύνεται και για το πρόβλημα που έχετε με την τωρινή ROM στο Redmi Note 2 με το Wi-Fi (πέρα από ότι προβλήματα έχει και την αποσύρανε) ανάλογα με τι router συνδέεστε, όπως πχ ο @Bill00 Που ενώ συνδέεται άνετα σε public router, έχει πρόβλημα στο σπίτι. ” Just FYI, το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο σε σύνδεση με wi-fi, αλλά και με data...Τελευταίο παράδειγμα, χθες βράδυ, συνδεδεμένος με data, είχα εισερχόμενη κλήση v…
-
Παράθεση από topmar: “Καλημέρα, εμείς που βάλαμε - πρώτοι μη χάσουμε πανάθεμά μας - την προβληματική 5.11.5, τι κάνουμε? Την βγάζουμε και περνάμε την προηγούμενη 5.10.29 ή αναμένουμε στο ακουστικό μας? ” Γι'αυτό στον οδηγό λέει να πάρουμε backup τη συσκευή μας γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πάει κάτι στραβά! Έχω την εντύπωση πως για να γυρίσεις σε παλιότερη χρειάζεται Factory defaults.
-
Παράθεση από giannisag: “Αυτο είναι για το pc όμως????Εγώ για το κινητό λέω κάποιο app υπάρχει??? Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου εκ των προτέρων!!!!!! ” Χρησιμοποιείς κάποιον File Explorer? Και το Mixplorer που έχω τώρα και το ES που είχα παλιά το κάνουν πηγαίνοντας πάνω στο αρχείο και Properties.
-
Παράθεση από giannisag: “που το βρίσκω???ή μάλλον που ψάχνω??? ” Let me google that for you
-
Piston 3 Earphone Black
ΜήνυμαΣτο sound and vibration, audio settings, mi sound enchancer, δεν βλέπω μέσα τα piston-3! Μόνο μέχρι piston-2 βλέπω. Μου διαφεύγει κάτι? Οκ ξαναδιάβασα το OP:P
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από georgezaf: “Optimization - Reduced LCD flickers (Mi 4c) (11-05) Επιτελους!!! Το καλο ειναι οτι ακουνε το forum τους!!” Εγώ πάντως δεν έχω κανένα flicker... Πως μπορώ να το αναπαράγω; Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από Stinger: “Ναι για το Swiftkey. Είναι φυσιολογικό να στις βγάζει έξω τις εφαρμογές γιατί στην ουσία τις ξαναπερνάει με κάθε Update. ” οκ καταλαβα.Αν το ξαναπερασω δηλαδη απο την αρχη δεν θα μου το ξανακανει; ” Δεν σου υπογάφω και χαρτί αλλά κι εγώ που είχα θέματα με το swiftkey, έτσι τα έλυσα
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από Stinger: “Ξήλωσέ το και βάλτο ξανά από το play store. ” Εννοεις το swiftkey;Μετα μολις το επιλεγω λειτουργει παλι,αλλα με το επομενο update παλι τα ιδια.Για το αλλο που ρωτησα...........; ” Ναι για το Swiftkey. Είναι φυσιολογικό να στις βγάζει έξω τις εφαρμογές γιατί στην ουσία τις ξαναπερνάει με κάθε Update.
-
Παράθεση από Tang: “διευκρινιστική ερώτηση: Όταν πρωτοπέρασα την ευρωπαϊκή deV ROM, έκανα boot σε twrp (προσοχή εδώ..δεν την φλάσαρα, απλά μπούταρα με fastboot boot recoverydev.img) και install το .zip. Μετά wipe cache/dalvic κτλ κτλ... Κάθε βδομάδα εώς τώρα κάνω ακριβώς την ίδια διαδικασία... και ερωτώ: Η recovery του τηλεφώνου αυτήν την στιγμή είναι η μαμά 2.0.1 . Μπορώ με αυτήν να φλασάρω το ζιπάκι κάθε φορά, ή θα πρέπει να το κάνω όπως μέχρι τώρα με την twrp? Η μέθοδος με το flashify, προϋπο…
-
Παράθεση από johnjor: “Ολα καλα και σε mi4.Παρατηρησα οπως και στα υπολοιπα updates στο τελος της εγκαταστασης μου βγαζει η εφαρμογη swiftkey σταματησε να λειτουργει και μου επαναφερει το πληκτρολογιο συνεχεια στο πληκτρολογιο google.(Εγω εχω προεπιλογη το πληκτρολογιο swiftkey)Επισης σε καθε αναβαθμιση ολες τις εφαρμογες mi μου τις βγαζει απο τον φακελο που τις εχω ολες μαζι.Ειναι φυσιολογικο αυτο; ” Ξήλωσέ το και βάλτο ξανά από το play store.
-
Mi4c so far so good! Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Διασημοι fan της Xiaomi
Stinger - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠοιος είναι ο Νίκος Γκάνος?
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Παράθεση από Stinger: “Εγώ γύρισα στην 29 γιατί το βράδυ ανακάλυψα πως σταμάτησα να παίρνω push (whatsapp, viber κτλ). Με το που γύρισα, όλα κανονικά! Περίεργο! Δεν με καίει φυσικά, αύριο θα έχουμε καινούργια! Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Κι εδώ το ίδιο θέμα παιδιά. Δεν παίρνω push ειδοποιήσεις. Με τις προηγούμενες ρομ έπαιρνα κανονικά. Έχω δώσει δικαιώματα στις εφαρμογές και τίποτα. Έχει κανείς καμία ιδέα; ” Κεντρο ασφαλείας -> Δικαιώμα…
-
Εγώ γύρισα στην 29 γιατί το βράδυ ανακάλυψα πως σταμάτησα να παίρνω push (whatsapp, viber κτλ). Με το που γύρισα, όλα κανονικά! Περίεργο! Δεν με καίει φυσικά, αύριο θα έχουμε καινούργια! Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από parmenion: “Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από parmenion: “Παράθεση από caeser: “... ” Μην βάζεις σε πειρασμούς τον φίλο μου γιατί εγώ θα την πληρώσω που τον παρέσυρα!!!!!!! lol” Ετοιμάσου εσύ τώρα, ότι παίρνω θα τα παίρνω * 2 δεν θα σε ρωτάω καν! :D” Θα παίρνεις και για εμένα;;;;;;;;” Ναι αλλά εσύ θα τα πληρώνεις μη χαίρεσαι :p:o Sent from my Mi-4c using Tapatalk