Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 186.

• Xiaomi Bluetooth Headset Earphone

Stinger - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από parmenion: “Παράθεση από caeser: “... ” Μην βάζεις σε πειρασμούς τον φίλο μου γιατί εγώ θα την πληρώσω που τον παρέσυρα!!!!!!! lol” Ετοιμάσου εσύ τώρα, ότι παίρνω θα τα παίρνω * 2 δεν θα σε ρωτάω καν!

• Xiaomi Bluetooth Headset Earphone

Μήνυμα

Καλά τι αρρώστια είστε εσείς, τι θα γίνει όλα τα λευτά θα μας τα φάει η xiaomi?? Είπαμε να πάρουμε πολύμπριζο, μετά μας μπρίζωσες και με τα πιστόνια, τώρα και το BT τι θα γίνει Βαγγέλη;;

• Piston 3 Earphone Black

Μήνυμα

Παράθεση από Graydath: “Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από Graydath: “Τα low cost προϊόντα είναι κάτι που δεν αντιγράφεται εύκολα.Ο λόγος είναι πολύ απλός, τα ακριβά προϊόντα έχουν ενσωματωμένα στην τιμή τους και την διαφήμιση που κάνουν όπου το κόστος παραγωγής τους είναι πιο φθηνό και αξίζει να "μπει" κάποιος στην διαδικασία να αντιγράψει κάτι για να το πουλήσει πιο φθηνά ή στην ίδια τιμή αλλά με μεγαλύτερο κέρδος. Οι low cost εταιρίες έχουν ήδη συμπηεσμένα κέρδη σε σχέση με την παραγωγή τους…

Μήνυμα

Παράθεση από Graydath: “Τα low cost προϊόντα είναι κάτι που δεν αντιγράφεται εύκολα.Ο λόγος είναι πολύ απλός, τα ακριβά προϊόντα έχουν ενσωματωμένα στην τιμή τους και την διαφήμιση που κάνουν όπου το κόστος παραγωγής τους είναι πιο φθηνό και αξίζει να "μπει" κάποιος στην διαδικασία να αντιγράψει κάτι για να το πουλήσει πιο φθηνά ή στην ίδια τιμή αλλά με μεγαλύτερο κέρδος. Οι low cost εταιρίες έχουν ήδη συμπηεσμένα κέρδη σε σχέση με την παραγωγή τους οπότε δεν αξίζει και κάποιος να αντιγράψει για…

• Παράθεση από geotok: “για το Mi4C να ακουλουθήσουμε τον οδηγό με adb ή με flashify???γιατι γραφονται και οι δυο τροποι...με το flashify υπαρχει κατι που πρεπει να προσέξουμε???καποιες ρυθμίσεις??? Θελει root απ οτι γραφει....root πως κανουμε???στο mi4c??? ” Προχώρα με adb που δεν χρειάζεται root και είναι και ποιο σίγουρα τα πράγματα!

• Παράθεση από Geo Z: “Νομίζω τα κατάφερα, απλά μετά την επανεκκίνηση μου πετάει συνέχεια το μήνυμα "Δυστυχως, η εφαρμογή Χρήση Δεδομένων έχει σταματήσει". Ξέρετε πως λύνεται; ” Πριν τι φορούσες? Την κινέζικη? Εάν ναι έπρεπε να κάνεις wipe από recovery! Κάνε wipe, και ξαναπέρασέ την από πάνω!

• Παράθεση από Geo Z: “Προχώρησα, οκ. Τώρα είμαι στο μενου Team Win Recovery Project. Πως συνεχίζω; Μου δίνει επιλογές για install,wipe, backup κλπ ” Ακολούθησε τον οδηγό...

• Παράθεση από Geo Z: “Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από Geo Z: “Είπα κι εγώ να περάσω τη ρομ αλλά -αρχάριος γαρ- κόλλησα στα εύκολα. Τα κανω όπως δείχνει ο οδηγός (ή έτσι νομίζω..) ως εκεί που δίνω εντολή στο cmd για adb devices, δεν μου βγάζει το κινητο μου ως κωδικό, δεν το αναγνωρίζει. Τι κάνω λάθος; ” Drivers για τη συσκευή έβαλες; Επίσης usb debugging άνοιξες από τα Developer options? Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Ναι, όταν συνέδεσα το χιαομι στο pc μου εμφάνισε ένα setup, το οποίο κ…

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Trickle: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από maddoctor: “Έχω τα 2, που έχουν ελάχιστες διαφορές με τα 3. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ φοβερά, με φοβερή απόδωση ήχου και ενεργοποιόντας την επιλογή που έχουν τα Xiaomi για αυτά τα ακουστικά, η απόδωση απογειώνεται! Το μόνο κακό είναι ότι μπερδεύεται το καλώδιο (νομίζω μόνο στα πλακέ δεν γίνεται), πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεσαι άλλο ένα gadget της Xiaomi -> banggood.com/Original-Xiaomi-N…bbin-Winder-p-948237.…

• RE:

Stinger - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από Geo Z: “Είπα κι εγώ να περάσω τη ρομ αλλά -αρχάριος γαρ- κόλλησα στα εύκολα. Τα κανω όπως δείχνει ο οδηγός (ή έτσι νομίζω..) ως εκεί που δίνω εντολή στο cmd για adb devices, δεν μου βγάζει το κινητο μου ως κωδικό, δεν το αναγνωρίζει. Τι κάνω λάθος;” Drivers για τη συσκευή έβαλες; Επίσης usb debugging άνοιξες από τα Developer options? Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Stinger: “Ααααα γείτονα τι συνοπτικές διαδικασίες είναι αυτές! Εκείνη την εβδομάδα δουλεύω απόγευμα.. ” Μόνο με συνοπτικές διαδικασίες γίνεται δουλειά, γιατί όποτε πήγαμε να αποφασίσουμε μέρα για όλους, ποτέ δεν βρέθηκε καμία. Απλά βάζω μια μέρα (Τετάρτη) ένα μήνα πριν ώστε να προγραμματίσουμε τις δουλειές μας. Αλλά αν υπάρχει γενική κατακραυγή το ξανασυζητάμε, αλλά όχι για πολύ. ” Χεχε καταλαβαίνω. Εγώ δυστηχώς δεν μπορώ να αλλάξω το πρόγραμμα μου γιατί βγ…

• Ααααα γείτονα τι συνοπτικές διαδικασίες είναι αυτές! Εκείνη την εβδομάδα δουλεύω απόγευμα..

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Stinger: “"mount: fialed to mount /dev/block/bootdevice/by-name/userdata at /data : device or recource busy" ” Αυτό είναι ένα Bug του TWRP σχεδόν με το σύνολο των MIUI ROM σε V7 ...Αγνοήστε το .... ” Αχα, γιατί στις προηγούμενες 2 δεν μου το έβγαλε γι'αυτό μου έκανε εντύπωση..

• Παράθεση από paulpap01: “Mi4c ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση όλα καλά με τη νέα Rom προς το παρόν, επίσης εμφανίστηκαν και οι διάφορες εφαρμογές που βάζει η Ελληνική ομάδα Ευχαριστούμε πολύ.... ” Το κοιτούσες κατά την διάρκεια της εγκατάστασης? είσαι σίγουρος ότι στο log δεν σου έβγαλε, "mount: fialed to mount /dev/block/bootdevice/by-name/userdata at /data : device or recource busy" ?? Γιατί εμένα δύο φορές την κατέβασε, δύο φορές αυτό μου έβγαλε. Να τονίσω πως τελειώνει η εγκατάσταση κανονικά, στη…

• Mi4c

Stinger - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καινούργια κάτοχος mi4c

• mi4c

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bibitbobot: “fastboot is not recognized as an internal or external command operable program or batch file ” Φίλε μου, ο οδηγός ανανεώθηκε, και καλύπτει τώρα την περίπτωση αποτυχίας της εντολής fastboot boot recovery.img => Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C ” Δημήτρη, fastboot is not recognized as an internal or external command operable program or batch file του βγάζει, δεν έχει το Fastboot.exe στον ίδιο φάκελο που πάει να το εκτελέσει απλά

• RE:

Stinger - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από angmarakos: “Καλησπέρα παιδία. Έχουμε πάλι κινεζικά στο search και σε αυτή την έκδοση;” Μπορείς να βάλεις την αγγλική έκδοση του search από εδώ QuickSearchBox.apk - Google Drive Απλά το αντικαθιστάς στο /system/app/quicksearchbox.apk και κάνεις επανεκκίνηση. Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• mi4c

Μήνυμα

Πρέπει να το τρέξεις από το φάκελο που έχεις κατεβάσει το fastboot. Άνοιξε cmd σε αυτόν τον φάκελο και μετά τρέξε την εντολή! Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• RE: mi4c

Μήνυμα

Παράθεση από bibitbobot: “fastboot boot mi4c_recovery.img παταω στο cmd ολα καλα ως εκει μετα απο την τελευταια εντολη το κινητο ειναι σε fastboot mode αλλα δεν προχωραει...καμια βοηθεια??” Θα πρέπει να ξεκινήσει στο recovery εάν τα έχεις κάνει όλα σωστά. Τι σου γράφει στο cmd όταν το πατάς αυτό; Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Mi4c βγάζει 2 errors αλλά τελειώνει το flash. Sent from my Mi-4c using Tapatalk