Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 186.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Stinger: “ίσως δεν έγινα κατανοητός, δεν είπα πως είναι γενικό φαινόμενο, ούτε ότι φταίει η ρομ! Αυτό που είπα πως επειδή οι ρυθμίσεις είναι πολλές για να παίξουν τα push, να μαζευτούν κάπου κεντρικά όλες μαζί για να τις βρίσκουν εύκολα οι χρήστες (του φόρουμ μας)! Σχεδόν κάθε μέρα παίζει ερώτηση εδώ, όχι στο en! ” Χαχαχα! Ναι, αγορίνα μου, δεν είπα ότι είπες κ.λ.π.... Φλυαρούσα γενικότερα... Όταν διάβασα για Pinned posts, νόμιζα ότι έλεγες σαν κάτι "χαρτάκια" …

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Stinger: “Όλες οι ρυθμίσεις για τις ειδοποιήσεις (autostart,allow floating notifications στο app notofications, perimissions -> display pop-up window, security-> restrick data usage και τέλος lock την εφαρμογή στη μνήμη με drag down) μήπως θα έπρεπε να γίνει ένα Pinned post? Κάθε μέρα παίζει αυτή η ερώτηση! ” Εμείς δεν έχουμε pinned posts εδώ... αλλά το φαινόμενο δεν είναι γενικό... Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι θέμα ρυθμίσεων (ειδοποιήσεων, auto start κ.…

• Προβλημα με την σιμ

Stinger - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Σε καμία από τις 2 σιμ στο tray δεν μπορείς να διαβάσεις κάρτα να φανταστώ; Και σε μένα δύο ίδια IMEI βγάζει οπότε είναι normal.

• ΑΑΑΑΑααα θέλω κι εγώ! Εγώ είχα κάνει Like χωρίς να ξέρω ότι παίζει badge

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Tang: “ευχαριστώ για την απάντηση...manually it is..:) θέμα έχουμε και με τις ειδοποιήσεις του whatsapp...τα μηνύματα σκάνε στην συσκευή μόνο όταν μπεις στην εφαρμογή... ” Τις εφαρμογές που θέλεις ή χρειάζεσαι να έχεις Online ενημέρωση, πρόσθεσέ τες στην "αυτόματη έναρξη"...Κέντρο ασφαλείας-->Δικαιώματα-->Αυτόματη Έναρξη (άνοιξε τα διακοπτάκια σε όποια εφαρμογή θέλεις να τρέχει στο background και να σε ενημερώνει "ζωντανά") ” Παράθεση από caeser: “Παράθεση από …

• Το ότι δεν θα κερδίσουμε πολλά είναι σίγουρο. Από την άλλη και 2€ να κερδίσουμε γιατί όχι? Επίσης νομίζω μόνο καλό είναι να μαθευτεί πως υπάρχει οργανωμένη κοινότητα που κάνει ομαδικές κτλ κτλ και ίσως σκάσει και μόνος του κανένα promo Για τις αποστολές εάν μπορέσει και τις κάνει ο γλυκούλης μόνος του στον καθένα θα ήταν το ιδανικό, αλλά έτσι θα έχει να πληρώσει και αυτός περισσότερα μεταφορικά φαντάζομαι οπότε θα μας κάνει μικρότερη έκπτωση!(?)

• Παράθεση από jonnieX: “Απορια:στο gearbest λεει hexacore 1.44 ενω στο honourbuy για παραδειγμα λεει hexacore 1.8 για το mi4c 3 gb!πρεπει να προσεξω κατι ως επιτουτου?? s3 QS ” Και οι δύο καλά τα λένε, έχει 4 X Cortex A53 @ 1.44 Ghz 2 X Cortex A57 @ 1.82 Ghz Προσωπικά αν και έχω πάρει πολλά πράγματα από Gearbest θα το απέφευγα. Σου βγάζει την παναγία και για την αποστολή και σε περίπτωση στραβής που χρειαστείς refund (ακόμα χειρότερα). Εγώ θα πήγαινα σε κάτι δοκιμασμένο όπως vickmall και γλυκούλη…

• ΚΙΝΗΤΟ MI4C ΤΕΛΟΣ

Stinger - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από zafzaf3: “απ ότι φαίνεται δύσκολα ...πήγα να σκασω....το ερώτημα είναι αν τρέχει κάτι με τη συσκευή μου????ή ήταν μια νιρναλ κατάσταση????. Πρέπει να τις σβήνουμε το βράδυ??? ” Ωραία!!! Πάνω από 2 λεπτά εεεε;;;; Νόμιζα μόνο τα nexus βαράνε τέτοια σκαλώματα Θεωρητικά δεν χρειάζεται να το σβήνεις ποτέ. Αυτό που υποπτεύομαι εγώ είναι ότι είχε κολλήσει η miui και δεν μπορούσες καν να το κλήσεις. Εάν το άφηνες να τελειώσει η μπαταρία ή εάν την έβγαζες (σε περίπτωση που ήταν αφαιρούμενη) …

• ΚΙΝΗΤΟ MI4C ΤΕΛΟΣ

Μήνυμα

Παράθεση από zafzaf3: “τιποτα.....η πλακετιτσα ςιναι μια χαρά....το κράτησα το power για πάνω από ένα λεπτό...και το συνδεσα....τιποτα....ερωτηση τόσες ώρες σήμερα στη φόρτιση δεν θα έπρεπε να είχε κάποια θερμοκρασία??? ” Πολύ περίεργο.. αν το βάλεις στον H/Y δείχνει σημάδια ζωής? Άνοιξε και την διαχείριση συσκευών όταν το κουμπώνεις για να βλέπεις μήπως το εμφανίσει.

• Παράθεση από stamossparta: “Μπαίνω στην αναβάθμιση-επιλεξτε πακέτο αναβάθμισης-downloads- kai klik sth rom. Αν δοκιμάσω να μπω σε κατάσταση recovery μπαινεί κανονικά αλλά επειδη την ρομ την έχω κατεβάσει κατευθείαν στο κινητό καιόχι απο pcδεν μπορώ να την φλασάρω απο εκεί γιατί το αρχείο δεν έχει ονομασία update. ” Δεν χρειάζεται να λέγεται update... Κατέβασε την ρομ στο πισι να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι corrupted, πέρνα την στο τηλέφωνο, μπες recovery και φλασάρεις από εκεί κανονικά. Φαντάζο…

• Παράθεση από stamossparta: “Παράθεση από stamossparta: “Παράθεση από stamossparta: “Καλησπέρα. Όταν πάω να βάλω την καινούρια Ρομ μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα ενώ έχω αρκετή μνήμη στο τηλέφωνο. Τι να φταίει??? ” Κανείς καμιά ιδέα??? Δεν είχε κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα? ” Τελικά μάλλον είμαι ο μοναδικός με αυτό το πρόβλημα ή είμαι αόρατος. Κανένας άλλος δεν έχει τέτοιο πρόβλημα??????? ” Πως προσπαθείς να την βάλεις; Recovery μπαίνει το τηλ;

• ΚΙΝΗΤΟ MI4C ΤΕΛΟΣ

Μήνυμα

Παράθεση από zafzaf3: “λοιπόν το έβαλα σε φορτηστη 1,8 α .να δω αν θα γίνει κατι.ηρθα σε επαφή με service.eu@xiaomi.com μου έστειλαν κλασικά να μπω σε boot menu.περιμένω την απάντηση τους τωρα που τους εστειλα οτι δεν και το bootmenu..Στο αγγλικό φόρουμ ένας φίλος που σταμάτησε να δουλεύει έτσι το mi3 του είπαν να το στείλει για service γιατι μαλον ειναι hardware.οτι νέα εχω θα τα μεταφέρω .... ” Μου το έκανε και μένα μία φορά στην αρχή. Πατημένο το power μέχρι να ανοίξει! (~30 δευτερόλεπτα +)

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από iAmLiakos: “Το έχω και εγώ και είναι πραγματικά MUST όπως λέει και ο γιατρός. Μάλλον πρέπει να πάρω άλλο ένα γιατί το "κράτησε" το πατρικό αυτό. Εκτός απο τα usb που βολεύουν υπερβολικά που μαζί με την ταχύτατη φόρτιση είναι φοβερό και το οτι μπαίνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πρίζα πάνω. Δηλαδή είναι σαν να έχεις στο σπίτι σου 3πλό universal socket. ” Θέλω και 'γω να ξαναπάρω... Αν αγοράζαμε κάμποσα μαζί (3..4..5?) φαντάζομαι θα…

• Εγώ στο mi4c δεν είχα κινέζικα στο search, απέκτησα όμως με την τελευταία έκδοση Edit. Πήρα το quicksearchbox.apk από την προηγούμενη έκδοση και problem solved Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Τελικά καλύτερα μέσω TWRP ή updater να το περνάμε? (Βασικά στο κινητό μου και μέσα από το updater να το κάνω μέσω TWRP το φλασάρει οπότε θεωρώ πως είναι το ίδιο?)

• Παράθεση από GiannizZ: “Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από GiannizZ: “Και στις δυο περιπτωσεις κανει απλα reboot ” Με vol down + power μπαίνει fastboot?Από κλειστό εννοείται πάντα. Δοκίμασε να κρατήσεις τα δύο πλήκτρα (ταυτόχρονα πατημένα) μέχρι να δεις το miui logo, μετά άφησέ τα. Δοκίμασε το και στους δύο συνδιασμούς (Vol - και Vol +) ” δουλεψε με vol- + power button αλλα ειναι σε κινεζικα ” Κινέζικα? Χμμμμμμμ μπορείς να μας το βγάλεις μια φωτογραφία? Θα πρέπει να βλέπεις αυτό.. Redmi-1S-Fast…

• Παράθεση από GiannizZ: “Και στις δυο περιπτωσεις κανει απλα reboot ” Με vol down + power μπαίνει fastboot? Από κλειστό εννοείται πάντα. Δοκίμασε να κρατήσεις τα δύο πλήκτρα (ταυτόχρονα πατημένα) μέχρι να δεις το miui logo, μετά άφησέ τα. Δοκίμασε το και στους δύο συνδιασμούς (Vol - και Vol +)

• Παράθεση από GiannizZ: “με κλειστο προσπαθω να μπω αλλα τιποτα ” Κλειστό εννοούμε εντελώς, Shutdown. Δεν γίνεται να σου ανεβάζει ένταση με κλειστό κινητό, ανοιχτό το έχεις

• Παράθεση από Bodai: “Σου δίνει την εντύπωση ότι έχει κάπου "κόφτη"? Η αν προτιμάς ότι κάνει bottleneck? ” Ναι ακριβώς σαν να κάνει bottleneck το Google Play για κάποιο περίεργο λόγο... Οπουδήποτε αλλού κατεβάζει Full. Ας πούμε, πάω να κατεβάσω κάτι από chrome ή μέσα από κάποια εφαρμογή (ας πούμε χάρτη για το Navigon). Εκεί θα κατεβάσει με ~2 MB/s όσο δηλαδή μου δίνει το Wifi αλλά και το 3G. Όταν πάω να κατεβάσω από Google Play, κατεβάζω με 250 kb/s και φαίνεται ας πούμε σε μια εφαρμογή των 40 Me…

• Καλησπέρα. Έχω παρατηρήσει ότι όταν κατεβάζω από Google Play κατεβάζει με όριο τα 300-500 kb/s ενώ η γραμμή μου σηκώνει πολύ παραπάνω. Για την ακρίβεια κοντά στα 2 MB/s. Στις μικρές εφαρμογές δεν φαίνεται, αλλά όταν κατεβάζεις κάποια μεγαλύτερη γίνεται αντιληπτό. Στην αρχή νόμιζα πως είναι η ιδέα μου αλλά μετά βρήκα και αυτό το ποστ που έχει ανοίξει ένας Ιταλός στα bugs της miui official. Προς το παρόν το μόνο workarround που βελτίωσε λίγο την κατάσταση είναι να χρησιμοποιήσουμε Google DNS στο ρ…