Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 186.
-
VIP υπηρεσία
Stinger - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑαα μάλιστα πολύ ωραία ιδέα! Βαγγέλης και bodai τα είπαν όλα. Προσωπικά αν και νέο μέλος το θεωρώ υποχρέωση μου αφού βρήκα τόση γνώση συμπυκνωμένη σε λίγες σελίδες και ότι χρειάστηκα πήρα άμεση απάντηση. Εκτός από αυτό επειδή είμαι και του κλάδου γνωρίζω τι έξοδα έχει για να συντηρηθεί μια τέτοια κοινότητα.. @parmenion ξηλώσου κι εσύ!!
-
Mi-4 / Mi-4i / Mi-4C
Stinger - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Μεγειές τα νέα Sections..... ” Καλά μιλάμε πρέπει να σου κόψουμε μισθό εσένα..!
-
Mi-4 / Mi-4i / Mi-4C
Stinger - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΗ υποκατηγορίες στο υπάρχον thread? Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Επαναφέρω το συγκεκριμένο Τόπικ επειδή όλα δείχνουν πως το κινητό βγαίνει Νοέμβρη του 2015, δηλαδή τώρα. Ξέρει κανείς κάτι άλλο? Ή τι τιμή θα πάρει? Το gsmarena δίνει αρκετά στοιχεία του κινητού εδώ Θέλω επείγον κινητό και δεν ξέρω αν πρέπει να πάω για το Mi4c ή να περιμένω για το 5 !! Καμιά βοήθεια παίδες????????????????????” Κι εγώ είχα το ίδιο σκεπτικό, εάν σε παίρνει οικονομικά πάνε για το 5αρι! Εκτιμώ πως θα έχει 350-400 βέβαια.. Εγώ πήρα mi4c στα 250 γιατί έχω υποσ…
-
Παράθεση από mikhailbakurin: “Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Βλέπω ότι στο ebay προσφέρονται γυαλιά nillkin από καλά βαθμολογημένους πωλητές, σε αρκετά χαμηλές τιμές (κάτω από 6.5 ευρώ). Αντίθετα, στα γνωστά καταστήματα, κοστίζουν τουλάχιστον 8-9. Να επιλέξω άφοβα το ebay; Δε βρίσκω όμως πολύ λεπτά (0.2mm) αλλά μόνο τα συνηθισμένα (0.3mm) και επιπλέον δεν ξέρω αν πρέπει να επιλέξω τα Η ή τα Η+. Με ένα γουγλάρισμα δε βρήκα κάποια πειστική εξήγηση της διαφοράς τους. Θήκη σιλικόνης τελικά μ…
-
Παράθεση από zik: “Είμαι κάτοχος ενός redmi 2, 20140813, εδω και μια εβδομαδα περιπου και δεν μπορώ να βρω με τίποτα πως μπορώ να κατεβασω εφαρμογές από το google play, με την χρήση των δεδομένων του δικτύου! Ενώ εχω αφαιρέσει την επιλογή μόνο wifi, από τις ρυθμίσεις του, κάθε φορά που προσπαθώ να κατεβασω εφαρμογή, γράφει αναμονή σύνδεσης wifi, και μένει εκεί. Έχω περάσει την ελληνική rom 5.10.15 dev. Με το wifi φυσικά κατεβάζει κανονικά. Τι μπορεί να φταίει;;;” Πήγαινε στο downloads, στα setti…
-
Παράθεση από CrisPaf77: “Μια διευκρίνηση παρακαλώ πολύ.Πέρασα την δικη σας 7.0.6.0 stable στο redmi note 2 και μου βγάλε το SuperSU.Όλοι μου λένε πως δεν είναι rooted.Το cpuz και το root checker λένε ναί. Ή δική σας stable rom για το redmi note 2 είναι rooted; ” Πάνω πάνω το λέει. Είχε γίνει και σχετική ανακοίνωση πριν λίγες μέρες! Είναι πλήρως μεταφρασμένες στα Ελληνικά Δεν Είναι ROOT Περιέχουν Gapps + Google Keyboard SwiftKey Keyboard Και όλες τις extra εφαρμογές που συνοδεύουν τις Developer R…
-
Παράθεση από mikhailbakurin: “Αγόρασα το note 2 για τον πρεσβύωπα και ολίγον αχρωματόπτη πατέρα μου χθες, οπότε θα ήθελα να ακούσω γνώμες σχετικά με το ποιο γυαλί να φορέσω της συσκευής, όταν με το καλό έρθει. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο που να μην αλλοιώνει τα χρώματα και την ευκρίνεια, να είναι όσο το δυνατόν ισχυρό και ευκρινές δηλαδή. Ως ταβάνι θέτω τα 12-13 δολλάρια. Ψάχνω κάτι καλό, όπως καταλαβαίνετε, αλλά είμαι εντελώς άσχετος και νεοεισερχόμενος. (υγ: Έτσι εγκυκλοπαιδικά, αναφέρατ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από vipercubic: “Έγω έχω ένα περίεργο πρόβλημα και στην 5.10.16 και στην 5.10.22, μου χάνεται το account του Facebook! Δηλαδή σε άσχετες στιγμές μου ζητάει να ξανακάνω login (στο ΦΒ) και εάν πάω στους λογαριασμούς δεν υπάρχει! Καμιά ιδέα; ” Κάτι καθαρίζει την cache του προγράμματος. Έχεις βάλει κανένα πρόγραμμα που καθαρίζει!? ” Όχι γιατρέ, ποτέ δεν χρησημοποιώ τέτοια προγράμματα! Νομίζω μπορώ να βάλω exclusion στον built in cleaner? Λες να φταίει αυτό;
-
Έγω έχω ένα περίεργο πρόβλημα και στην 5.10.16 και στην 5.10.22, μου χάνεται το account του Facebook! Δηλαδή σε άσχετες στιγμές μου ζητάει να ξανακάνω login (στο ΦΒ) και εάν πάω στους λογαριασμούς δεν υπάρχει! Καμιά ιδέα;
-
Παιδιά σε 5.10.22 υπάρχει κανείς που ΔΕΝ είδε διαφορά στο battery drain? Γιατί από ότι διαβάζω οι περισσότεροι πήγαν προς το χειρότερο (εμού συμπεριλαμβανομένου). Μπορεί κάποιος να μου πει σε 5.10.22 τι governor έχει? (CPU-Z πρώτη καρτέλα τέρμα κάτω). Γιατί νομίζω πως στην τελευταία έκδοση έχει αλλάξει σε On demand και ίσως αυτό ευθύνεται για το drain. Δεν μπορώ να το ελέγξω γιατί γύρισα σε 5.10.16. Ας κάνω και εγώ ένα μινι review. Έχω κι εγώ την 3/32 έκδοση, η συσκευή είναι πολύ γρήγορη και αντ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Το Update δεν τελείωσε ακόμη σε επίπεδο Database. Γϊνονται από κάτω τα απαραίτητα Reindex. Θα δούμε όταν ολοκληρωθεί 100% όλο το Upgrade. ” Εμ πες το βρε αδερφέ Κι εγώ προσπαθούσα να το κάνω replicate και σε άλλα σημεία του φόρουμ και δεν μπορούσα! Λέω τι στο καλό αστράκια κάνουν τα μάτια μου? Είναι και η ώρα δύσκολη!
-
Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από vipercubic: “Παράθεση από bilis1234: “παιδια βοηθεια καποιος πηγα να περασω με flashfity to zip για recovery και τωρα το τηλεφωνο δεν μπαινει σε recovery ουτε ανοιγει μενει στο λογοτιπο της μιουι και φορτιστη που βαζω δεν αναβει το λαμπακι φορτισης, τι κανω παιδια το χρειαζομαι το τηλεφωνο” Μην πανικοβάλλεσαι για αρχή! Για αρχή φλάσαρε recovery από εδώ Xiaomi Mi 3 με τον fastboot τρόπο (Fastboot Install Method (No Root Required) Για να μπεις σε Fastboot με κ…
-
Παράθεση από bilis1234: “παιδια βοηθεια καποιος πηγα να περασω με flashfity to zip για recovery και τωρα το τηλεφωνο δεν μπαινει σε recovery ουτε ανοιγει μενει στο λογοτιπο της μιουι και φορτιστη που βαζω δεν αναβει το λαμπακι φορτισης, τι κανω παιδια το χρειαζομαι το τηλεφωνο” Μην πανικοβάλλεσαι για αρχή! Για αρχή φλάσαρε recovery από εδώ Xiaomi Mi 3 με τον fastboot τρόπο (Fastboot Install Method (No Root Required) Για να μπεις σε Fastboot με κλειστή συσκευή κρατάς πατημένο power + vol down μέχ…
-
Καλημέρα, αν και νέος σε αυτήν την κοινότητα παίρνω το θάρρος και ποστάρω εδώ για κάτι σημαντικό κατά την προσωπική μου άποψη. Νομίζω πως είναι σημαντικό να έχουμε το MD5 (ή SHA-1 ότι βολεύει) Checksum των αρχείων προς κατέβασμα έτσι ώστε να το κάνουμε αντιπαραβολή όταν το κατεβάζουμε. Μου έχει τύχει στο παρελθόν να φλασάρω ρομ, να τελειώνει χωρίς errors και να αρχίζουν τα Force Close μετά χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Μετά από ώρες και αφού είχα ελέγξει τα πάντα είδα και το Checksum.. και ήταν διαφορετ…