Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 186.

• Προχώρα άφοβα με τον Updater, όπως πέρασες την 5.10.16

• Εγώ ανακάλυψα πως δεν έχω push notifications στο native mail app. Εσείς έχετε? Ούτε σε exchange ούτε σε imap account. Αντίθετα στο gmail app έρχονται push κανονικά. (και στα IM έρχονται κανονικά τα push)

• Mass Storage

Stinger - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Καλημέρα, Από το Kit Kat και μετά το mass storage έχει καταργηθεί από όλες τις εκδόσεις του Android για λόγους ασφαλείας.

• Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από zefs: “Το Sync (συγχρονισμός) το έχεις ενεργοποιημένο; πρέπει να είναι On για κάθε εφαρμογή που θες να λαμβάνεις ειδοποιήσεις και να είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ.” Ναι το έχω πάντα!! Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το wifi sleep policy (στο advanced του wifi settings) είναι στο always on?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Αν κάνεις Factory Reset ή Wipe Data αμέσως μετά το Flash, χάνεις όλα τα Custom apps & User apps.Τα wipes τα κάνουμε πριν από το Flash της ROM.” Δεν γνώριζα ότι χάνονται με το wipe data, αλλά όπως και να έχει wipe έκανα πριν βάλω τη ρόμ, σύμφωνα με τις οδηγίες πάντα! Τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν είμαι 100% σίγουρος ήταν αρκετά αργά, ίσως να το έκανα και μετά, είναι φαντάζομαι και η μόνη λογική εξήγηση για το ότι μου λείπουν τα apk!

• Βασικά τελικά μου λείπουν όλα τα .apk που βρίσκονται στο \cust\app\customized Μικρό το κακό, τα πέρασα με το χέρι και όλα καλά!

• Παράθεση από ggtaxo: “Τι να πω, περίεργο. Εμένα πάντως έστρωσε αφού την έριξα από πάνω χωρίς wipes... Το πρόβλημα που παρατηρώ είναι ότι στην κάμερα δε δουλεύει το slow motion. Εσένα σου δουλεύει;” Μόλις δοκίμασα και μου δουλεύει κανονικά!

• Παράθεση από ggtaxo: “Παράθεση από vipercubic: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από vipercubic: “μπορώ να το περάσω με κάποιο τρόπο η να την ξαναρίξω από πάνω? (Εάν το κάνω φαντάζομαι δεν τίποτα από τα data έτσι;)” Δεν χάνεις τίποτα.. προχώρα το ” Μπα τζίφος! Τώρα που το βλέπω λείπουν και όλες οι mi εφαρμογές που ανέφερε ο φίλος ποιο πάνω (mi fit, mi wifi, mi key, έξυπνο σπίτι κτλ). (ΥΓ. Bodai είσαι και γειτονάκι, άμα δω τα δύσκολα παίρνω ένα ταψί σπανακοτυρόπιτα και έρχομαι )” Φίλε μου, δεν κάνει…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από vipercubic: “μπορώ να το περάσω με κάποιο τρόπο η να την ξαναρίξω από πάνω? (Εάν το κάνω φαντάζομαι δεν τίποτα από τα data έτσι;)” Δεν χάνεις τίποτα.. προχώρα το ” Μπα τζίφος! Τώρα που το βλέπω λείπουν και όλες οι mi εφαρμογές που ανέφερε ο φίλος ποιο πάνω (mi fit, mi wifi, mi key, έξυπνο σπίτι κτλ). (ΥΓ. Bodai είσαι και γειτονάκι, άμα δω τα δύσκολα παίρνω ένα ταψί σπανακοτυρόπιτα και έρχομαι )

• Καλησπέρες! και σε μένα λείπει το IR remote σε gtv 5.10.16 μπορώ να το περάσω με κάποιο τρόπο η να την ξαναρίξω από πάνω? (Εάν το κάνω φαντάζομαι δεν τίποτα από τα data έτσι;)

• Swype to allow modification προχώρα άφοβα! Επίσης μη το λυπάσαι, αν δεις ότι "κολλάει" σβύστο (πατημένο το power) και κάντο από την αρχή. Εμένα χθες με mi 4c επίσης κατευθείαν πέρασε με την πρώτη χωρίς κολλήματα.

• RE:

Stinger - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από unclesarda: “καλημέρα προσπαθώ να βρω κατάληλο Wireless Charging + Receiver για το κινητό..... μα δεν βρίσκω άκρη...... εχει ασχοληθει καποιος να μου δωσει κανένα ling ? και πάλι ευχαριστω Γιατί... που διάβασες ότι το Redmi Note2 υποστηρίζει wireless charging?” Θέλει και 'receiver' ο φίλος, δεν λέει ότι το υποστηρίζει από τη μάνα του! Εγώ προσωπικά θα απέφευγα τέτοιου είδους μετατροπή, έχει διάφορα κιτ στο eBay αλλά μιλάμε για κινεζιά με την κακή έννοια !.. Sen…

• RE:

Stinger - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από softwareas: “Παράθεση από vipercubic: “Καλημέρα! Να σου πω μερικά τρικ που χρησιμοποιώ μετά από άπειρες ζελατίνες που έχω βάλει 1. Κάτω από τη συσκευή μια σακούλα. Τραβάει την σκόνη λόγο στατικού ηλεκτρισμού. 2. Μπορείς να την βάλεις στο μπάνιο (μετά από μπάνιο) και ενώ έχει γεμίσει υδρατμούς η ατμόσφαιρα (0 σκόνη να αιωρείται) 3. Οι ζελατίνες έχουν συνήθως και μερικά αυτοκόλλητα αφαίρεσης σκόνης (θέλει προσοχή αλλά κάνουν δουλειά) 4. Μπορείς να κάνεις υγρή τοποθέτηση ακόμα και εάν …

• Καλημέρα! Να σου πω μερικά τρικ που χρησιμοποιώ μετά από άπειρες ζελατίνες που έχω βάλει 1. Κάτω από τη συσκευή μια σακούλα. Τραβάει την σκόνη λόγο στατικού ηλεκτρισμού. 2. Μπορείς να την βάλεις στο μπάνιο (μετά από μπάνιο) και ενώ έχει γεμίσει υδρατμούς η ατμόσφαιρα (0 σκόνη να αιωρείται) 3. Οι ζελατίνες έχουν συνήθως και μερικά αυτοκόλλητα αφαίρεσης σκόνης (θέλει προσοχή αλλά κάνουν δουλειά) 4. Μπορείς να κάνεις υγρή τοποθέτηση ακόμα και εάν η ζελατίνα λέει πως δεν χρειάζεται! (Δες στο youtube…

• Xiaomi mi4c

Stinger - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

George και εγώ m8 και περιμένω mi4c. Πως θα σύγκρινες τις δύο συσκευές;

• Μπέρδεμα.με singapore post

Stinger - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Kserw: “Μια απορία. Όσο μένει εκει μεγαλώνουν οι πιθανότητες για ναπεράσουν τελονείο ;;;” Όχι δεν παίζει ρόλο! Και εμένα εκεί έχει κολλήσει το mi4c από 13/10 Destination Country - Cache Time:2015-10-17 08:08 - Go to official website 2015-10-10 12:16SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin Country - Cache Time:2015-10-17 08:08 - Go to official website 2015-10-13 23:36Arrival at Destination Post (Country: GR) 2015-10-10 12:16Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-10-07 03:11Informat…

• Καλησπέρα, τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί και έχουν να κάνουν με το custom recovery, γνωρίζουμε εάν προκαλούνται και εάν βάλουμε το custom recovery ξεχωριστά μετά την εγκατάσταση της rom?

• Καλησπέρα και από μένα. Μιας και νέος στη Miui θα ζητήσω την υπομονή σας! Καταρχήν περιμένω ένα mi4c που λογικά από εβδομάδα θα είναι εδώ. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Για μένα το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς, άρα ίσως είναι καλό να μην περάσω Developer και να μείνω με τις stable? Επίσης νομίζω πως δεν υπάρχει Ελληνική stable για mi4c ακόμα σωστά;

• Ωραίος ο Κινέζος! Κατά πάσα πιθανότητα σε αυτόν θα γίνει η επόμενη αγορά! Caeser το SF Express που έστειλε το δέμα τι είναι?

• Παράθεση από caeser: “@vibercubic μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το SOT απο εδώ... Attachment (ID: 6022)” Βρε ναι, ιδέα μπορείς να πάρεις, ακριβώς όμως δεν ξέρεις Δεν μπορείς στη MIUI να δεις ακριβώς πόσες ώρες ήταν ανοιχτή η οθόνη?