Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 487.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Σήμερα το απόγευμα θα σας διαθέσουμε τελικά μετά τις πολλές αλλαγές που κάναμε νέες XTRV 8.5.17 & ARΩMA ROM για τα Mi-5 (Gemini) / Mi-6 (Sagit) / Mi-Mix (Lithium) / Mi-Max 2 (Chiron) / Mi-Note 2 (Scorpio) / RedMi 4A (Rolex) / RedMi 4X (Santoni) / RedMi Note 4X (Mido) / RedMi Note 3 PRO (Kenzo). Σε ότι αφορά τις ROM που βασίζονται σε Android 8, από εδώ και πέρα θα μπορείτε να επιλέγετε αν θα θέλετε Encryption στα Data σας, εκτός από τις ARΩMA ROM, και στις απλές XTRV με έν…
-
Παράθεση από thanostonia: “Σαν να δουλεύει λιγάκι παραπάνω το Android σε 8.5.14 fcff589e9fc6501e8a321f40957c7350.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μία από τα ίδια 4281d773f0430bf51d1979301f4b3581.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “@ovelix11 χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή....” Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι. Υγεία και δύναμη σε όλους Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ovelix11: “Υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα; Μιλάμε ότι με αυτή δεν βγάζω μέρα.... ” ROM νέα για Sagit & Chiron δεν υπάρχει, αλλά θα σας δώσουμε αργότερα σήμερα νέο Compile από 8.5.11 (Port σε 8.5.14) για να δοκιμάσετε... ;)” Είμαι ήδη σε 8.5.14 Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα; Μιλάμε ότι με αυτή δεν βγάζω μέρα.... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mix 2; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτι τελευταίο. Στη φόρτιση στο κλείδωμα βγάζει charging slowly Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikosprov: “Παράθεση από ovelix11: “Να προσθέσω και πολύ κατανάλωση μπαταρίας. Πρώτη φορά δεν μου βγάζει ημέρα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με την /14 εισαι φιλε; xtvr ή Αρομα; Ειχα σκοπο να την περασω. Αν ειναι ας κατσω με τα κουσουρια της /10 μεχρι κατι καλυτερο.” Με την 14 είμαι. Αλλά αν δεν την βάλουμε αρκετοί δεν θα βγουν τα bug ώστε να τελειοποιηθει.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να προσθέσω και πολύ κατανάλωση μπαταρίας. Πρώτη φορά δεν μου βγάζει ημέρα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Σήμερα μου έβγαλε αυτό. Πρέπει να βάλω κάποιο zip;; . Δεν το έλεγε στο mail της 8.5.14 betab6a84e3bab957f350e65e20f17712e62.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Οπως μίλησα με τον φίλο @ovelix11 διακρίναμε με τα εξής bugs... 1. Λείπει το εικονίδιο του gps από την κουρτίνα τον συντομεύσεων 2. Ελαφρός υψηλότερη θερμοκρασία. 3. Η φωτεινότητα της οθόνης μετά από κλήση παραμένει χαμηλή. 4. Στην οθόνη κλειδώματος μερικές φορές δεν ζητάει πιν η μοτίβο για ξεκλειδώσει η οθόνη. 5. Σπάνια κάνει αποσύνδεση του bluetooth μια φορά την ημέρα. 6. Όταν κάνει επανεκκίνηση στο twrp χάνει συνέχεια τις ρυθμίσεις είναι με το official twrp. Αυτα …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ovelix11: “Το απεγκατεστησα και το ξαναέβαλα. Τα ίδια. Κρασαρει μετά το πρώτο βίντεο, ενώ η πλάτη του κινητού συνεχίζει να είναι πολύ ζεστή.... ” Δεν πιστεύω να έβαλες κανένα Magisk για root ... :lol:” Δεν έχω βάλει τίποτα για root. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από ovelix11: “Άλλο ένα. Τρέχοντας το AnTuTu (το κάνω κάθε φορά που βάζω νέα ρομ) κρασαρει στα πρώτα 2 λεπτά που τρέχει Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το απεγκατεστησα και το ξαναέβαλα. Τα ίδια. Κρασαρει μετά το πρώτο βίντεο, ενώ η πλάτη του κινητού συνεχίζει να είναι πολύ ζεστή.... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άλλο ένα. Τρέχοντας το AnTuTu (το κάνω κάθε φορά που βάζω νέα ρομ) κρασαρει στα πρώτα 2 λεπτά που τρέχει Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από ovelix11: “Παράθεση από ovelix11: “Μπήκε η αρωμα σφαίρα. Χωρίς προβλήματα. Reboot γρήγορα χωρίς προβλήματα κι εκεί. 2 πρώτες παρατηρήσεις : λείπει το GPS πάλι και συνεχίζει το φαινόμενο όταν μιλάω και το φέρω στο αυτί κοντά ενώ κλείνει η οθονη μια χαρά, αν το απομακρύνω κάνα δύο φορές η φωτεινότητα μειώνεται στο ελάχιστο! Να σημειωθεί ότι η αυτόματη φωτεινότητα ειναι απενεργοποιημενη Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και μια αύξηση θερμοκρασίας να προσθέσω... Στ…
-
Παράθεση από ovelix11: “Μπήκε η αρωμα σφαίρα. Χωρίς προβλήματα. Reboot γρήγορα χωρίς προβλήματα κι εκεί. 2 πρώτες παρατηρήσεις : λείπει το GPS πάλι και συνεχίζει το φαινόμενο όταν μιλάω και το φέρω στο αυτί κοντά ενώ κλείνει η οθονη μια χαρά, αν το απομακρύνω κάνα δύο φορές η φωτεινότητα μειώνεται στο ελάχιστο! Να σημειωθεί ότι η αυτόματη φωτεινότητα ειναι απενεργοποιημενη Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και μια αύξηση θερμοκρασίας να προσθέσω... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μ…
-
Μπήκε η αρωμα σφαίρα. Χωρίς προβλήματα. Reboot γρήγορα χωρίς προβλήματα κι εκεί. 2 πρώτες παρατηρήσεις : λείπει το GPS πάλι και συνεχίζει το φαινόμενο όταν μιλάω και το φέρω στο αυτί κοντά ενώ κλείνει η οθονη μια χαρά, αν το απομακρύνω κάνα δύο φορές η φωτεινότητα μειώνεται στο ελάχιστο! Να σημειωθεί ότι η αυτόματη φωτεινότητα ειναι απενεργοποιημενη Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ovelix11: “Παράθεση από Octaviastikos: “@ovelix11 Ωραία!!! Θα κατεβάσεις την άρωμα και θα την βάλεις...ώστε να γίνει σωστά και να ανοίξει!!! ” Για να περάσω σε αρωμα θέλει factory reset; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οχι.. Επειδή ήδη η Rom που έχεις στην συσκευή σου έχει encrypted τα data, θα πρέπει να επιλέξεις από την προσαρμοσμένη εγκατάσταση της ArΩma την ενεργοποίηση των encryption.” Σε ευχαριστώ πολύ. Προχωράμε και ενημέρωνω Στ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “@ovelix11 Ωραία!!! Θα κατεβάσεις την άρωμα και θα την βάλεις...ώστε να γίνει σωστά και να ανοίξει!!!” Για να περάσω σε αρωμα θέλει factory reset; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι είχα βάλει. Το είδα το μυνημα, σε πήρα αλλά μου βγάζει απενεργοποιημενο. Είμαι στο γραφειο και δεν μπορώ τώρα. Αργότερα θα μπορώ Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk