Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 487.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “@ovelix11 ποια έβαλες;; ” γυρισα στη προηγουμενη ομως γιατι δεν μπουταρε με nandroid backup
-
δοκιμασα να το κλεισω μετα απο ενα τεταρτο για μπω twrp και να ξαναπερασω το backup και ενω μου δειχνει την αρχκιη οθονη του TWRP φλασαρει και δεν μπαινει. Τι εγινε ? Τι ηθελα ο αθεοφοβος και ξεκινησα πρωι πρωι ..... Ακυρο. Καταφερα και μπηκα TWRP και ξαναπερναω το backup... Ενημερωνω
-
Καλημερα ! . Μια και ειμαι πρωινος στο γραφειο ελεγα να κανω το Install. Πηρα ενα TWRP backup , το εβαλα στον υπολογιστη και εκανα το install. (mi mix 2 ,chiron )Ειμαι ομως εδω και 10 λεπτα κολλημενος στο Logo XTRV με τις τελιτσες να πηγαινοερχονται. Καμμια συμβουλη ?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikosprov: “το εστησα αλλα θα το ξανακανω. να του κανω 2-3 μαζεμμενα; Edit Τα εκανα αλλα τζιφος. τιποτα δεν αλαξε οσο αναφορα το gps. οριστε και η κουρτινα...” Επιβεβαιώνω κι εγώ. Άφαντο το GPS Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα. Σε αναμονη των καινουργιων θελω να παρω ενα twrp backup. Μπαινοντας βλεπω οτι εχει τις επιλογες 1. boot 2. cache 3. recovery 4. system 5. system image 6. dat (excl.storage) 7. EFS Προεπιλεγμενα εχει τα 1 , 4 και 6. Αφηνω αυτα η τσεκαρω τα παντα ?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@ovelix11 Πολύ πιο σύντομα .. ίσως και αύριο αν προλάβουμε .. Θα έχετε ενημέρωση και οδηγίες , λιγο υπομονή ακόμα ..” Οκ φίλε μου. Με πρόλαβες. Σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@ovelix11 Αν κάνεις factory reset θα χρειαστεί πάλι format data κ.λ.π. κ.λ.π. .. Περιμενε , θα το κάνεις με τις νέες Ρόμς ..” Θα έχει αυτήν την εβδομάδα; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Κάνε το ήρεμα σπίτι σου. Διάλεξε μόλις μπεις στα wipes απλά factory reset (έτσι γράφει κάτω) και τράβα τη μπάρα δεξιά. Δεν παίρνει ώρα, λίγα δευτερόλεπτα μόνο. Σπίτι με ηρεμία, μήπως και χρειαστείς και υπολογιστή... Δες και εδώ αν θέλεις: TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video) Μπορείς να κάνεις και advanced wipe: cache, dalvic cache, data.” Thanks Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ρυθμίσεις μόνο. Format data σου διαγραφεί αρχεία. Παρόλα ταύτα κάνε κανένα backup στο twrp και περνά το στον υπολογιστή σου.” Κάτι τελευταίο. Το κάνω από twrp to factory reset;. Ποιες εντολές; Είμαι σε δουλειά κι ίσως το βάλω να γίνεται Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με factory reset θύμισε μου χάνουμε data; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δεν νομίζω. Θα μας ειδοποιήσουν... Αν βρεις το χρόνο κάνε το και πες μας.” Οκ Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Μήπως θέλει κάνα factory reset; Δεν έκατσε καλά η εγκατάσταση; Βλέπεις κάτι άλλο που δεν πάει καλά;” Προς το παρόν όχι. Δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Αν προλάβω μπορεί να κάνω ένα factory reset. Θα βγει άλλη το σαββατοκύριακο; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από ovelix11: “Κι όμως.. Συμβαίνει μόνο όταν μιλάω και το παίρνω από το αυτί και ανοιγοκλεινει η οθόνη... ” δεν μου έχει τύχει ξανά σε καμία συσκευή. Κάτσε να το δοκιμάσει κάποιος με τη συσκευή μήπως και είναι bug της rom.” Συν ότι δεν δουλεύει το pin στην κλειδωμένη οθόνη. Δουλευει μόνο το fingerprint Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από ovelix11: “Είναι απενεργοποιημενη Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δεν μπορεί να μειώνεται η φωτεινότητα αν είναι απενεργοποιημένη...” Κι όμως.. Συμβαίνει μόνο όταν μιλάω και το παίρνω από το αυτί και ανοιγοκλεινει η οθόνη... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι απενεργοποιημενη Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από ovelix11: “Καλησπέρα παιδιά. Παρατήρησα ότι όταν μιλάω στο τηλέφωνο και πλησιάζει στο αυτί κλείνει η οθονη. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αλλά όταν το βγάζω για να δω κάποια νούμερα-σημειώσεις ή και πολλές φορές χωρίς να το κάνω αυτό η φωτεινότητα μειώνεται στο ελάχιστο που μετά πάω... μαντευοντας.... Από εχθές έχει γίνει τουλάχιστον 10 φορές... Είμαι με την 8.5.10. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Να συμπληρώσω ότι δεν δουλεύει στο κλείδωμα το pin. Ενω είναι ενεργό, κάν…
-
Καλησπέρα παιδιά. Παρατήρησα ότι όταν μιλάω στο τηλέφωνο και πλησιάζει στο αυτί κλείνει η οθονη. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αλλά όταν το βγάζω για να δω κάποια νούμερα-σημειώσεις ή και πολλές φορές χωρίς να το κάνω αυτό η φωτεινότητα μειώνεται στο ελάχιστο που μετά πάω... μαντευοντας.... Από εχθές έχει γίνει τουλάχιστον 10 φορές... Είμαι με την 8.5.10. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στα είδη αποθηκευμένα θέματα όταν γυρνάω σε Ελλάδα μου βγάζει "αδυναμία προσθήκης λογαριασμού" Παράθεση από ovelix11: “Κάτι ακόμα. Γύρισα σε Ινδία και προσπαθώντας να αλλάξω τη γραμμή κατάστασης (δεν μου αρέσει αυτή) δεν την αλλάζει με τίποτα.. Μπορώ να γυρίσω στη προηγούμενη ρομ αναιμακτα;; Γενικά στο μάτι με χαλάνε πολλά.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτι ακόμα. Γύρισα σε Ινδία και προσπαθώντας να αλλάξω τη γραμμή κατάστασης (δεν μου αρέσει αυτή) δεν την αλλάζει με τίποτα.. Μπορώ να γυρίσω στη προηγούμενη ρομ αναιμακτα;; Γενικά στο μάτι με χαλάνε πολλά.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΕννοείς να την κατεβάσω από το mail και μέσω recovery (θύμισε μου ποιο με link χωρίς factory reset; Τα λέω για να τα θυμάμαι καλά ... Παράθεση από amavroudis: “Μπες στο άρωμα script και κάνε τροποποιημένη εγκατάσταση με τις εφαρμογές που θέλεις.” Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk