Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 487.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Τώρα που έβαλες την rom δοκίμασε να κάνεις τροποποίηση και όχι προσαρμοσμένη εγκατάσταση για να δούμε αν θα σου βάλει τις εφαρμογές. ;)” Τι εννοείς; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χάλια η default γραμματοσειρά... fe6b72a5f41d325ee2781741d2662930.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από ovelix11: “Καλησπέρα. Έχω δοκιμάσει από οτα τρεις φορές αλλά στο τέλος βγάζει σφάλμα. Έκανα και καθαρισμό δεδομένων από εφαρμογές / αναβάθμιση αλλά το ίδιο.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άκυρο. Όλα καλά με την τέταρτη... Παρατηρήσεις από αύριο. Σας ευχαριστούμε! Αυτό με το ραδιόφωνο αυτοκινήτου Android που είπε κάποιο παλικάρι ποιο πάνω, πολύ καλό! Αντε γιατί βαρέθηκα τα Windows ce στην two din οθόνη.. Καλό Σαββατόβραδο παιδιά! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου …
-
Καλησπέρα. Έχω δοκιμάσει από οτα τρεις φορές αλλά στο τέλος βγάζει σφάλμα. Έκανα και καθαρισμό δεδομένων από εφαρμογές / αναβάθμιση αλλά το ίδιο.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Γιατί να την βάλεις πρέπει να αναρωτηθείς... Τι χρειάζεσαι;;;” Τίποτα να σου πω την αλήθεια. Απλά γουστάρω να βλέπω τα next και μου αρέσει η διαδικασία.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στέρηση πάθαμε..... Όλα πήγαν καλά παιδιά. Από αύριο οι παρατηρήσεις Μια ερώτηση μόνο. Αν ήθελα να βάλω την αρομα θα την κατέβαζα από το λινκ και μετά από πάνω από την xtrv χωρίς factory reset ; Μπορώ και τώρα αν θέλω ενώ έχω κάνει το update να τη βάλω; Ευχαριστούμε!! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από soulg: “@ovelix11 και να έρθει αγνόησέ το αν είσαι με global source μην τρέχεις για υπογλώσσια νυχτιάτικά ;)” Σωστός. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ovelix11: “Σορυ αλλά έχω χάσει κάτι. Σε mi mix 2 θα έρθει κάτι; οτα; ” Δεν έδωσε Global Source η Xiaomi ακόμη,,, Για να δούμε αν θα δώσει μέσα στην εβδομάδα ή θα πάει κατευθείαν σε MIUI X τον Ιούνιο.. :D” Ένα πράγμα που μου αρέσει και δεν βαριέμαι τη xiaomi είναι το πείραγμα και το ψάξιμο. Αντε να δω πως θα περάσει το διάστημα μέχρι τον Ιούνιο.. Καλό βράδυ παιδιά Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σορυ αλλά έχω χάσει κάτι. Σε mi mix 2 θα έρθει κάτι; οτα; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα έρθει με οτα;; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δεν αφήνει το online Check που κάνει στον Server της Xiaomi να κάνεις εγκατάσταση θεμάτων που δεν κατεβάζεις από την εφαρμογή. Δοκίμασε να κλήσεις Data και Wifi και δες αν θα σου κάνει εγκατάσταση το θέμα. Διαφορετικά θα πρέπει να το βρεις με το όνομά του από το Theme Store και να το κατεβάσεις από εκεί. ;)” Λοιπόν. Χωρίς data ή wifi δεν κάνει τίποτα. Δεν υπάρχει αυτό που θέλω όπου κι αν το εψαξα Και κάτι ακόμα. Ανάλογα την χώρα που βάζεις σου βγάζει το μυνημα. Σε Ινδία μ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε άλλο Region όπως Αλβανία - Τουρκία για παράδειγμα να δούμε αν κάνει το ίδιο. ;)” Το ίδιο. Να πω ότι δεν είναι θέμα ή γραμματοσειρά που κατέβασα από την εφαρμογή των themes αλλά αρχεία που μοιράζουν χρήστες δηλ *. mtz. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Γυρνώντας το region σε Ινδία για να κατεβάσω θέματα μου έβγαλε το παρακάτω. Το ίδιο μου κάνει και σε κάποιες γραμματοσειρές που έχω κατεβάσει από το φόρουμ της miui. Να σημειωθεί ότι ότι έχει κατέβει στην συσκευή μου αλλά βγάζει το error οταν παταω εφαρμογή. 8044e9fa2f7bf34a34b7519a053a1db3.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έτοιμο... Xtrv. Στήθηκε. Όλα καλά Χτύπησα κι ένα AnTuTu. Καλό βράδυ σε όλους a4f5cfe5f7e20374dbf8901725c34f8d.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ολα πηγαν πριμα.... Ουτε ενα error !!! Στηνεται απο το cloud . Πρωτες εκτιμησεις αυριο . Καλο βραδυ...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Με το 1 μια χαρά θα είσαι. ” ουπς εβαλα το 2...( πιο ωραια τα πορτοκαλι...)μια χαρα παντως παει προς το παρον . Ειμαι στο δευτερο φλασαρισμα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μόνο σε Mi6 & Mi mix αυτή την στιγμή μπορεί να δουλέψει σωστά η aroma λόγο recovery. Ακολούθησε βήμα προς βήμα τον οδηγό και όλα θα πάνε καλά με απλή xtrv ” ok. κατεβαζω,βαζω κι ενημερωνω..Κατι τελευταιο. Το twrp το 1 ή το 2 καλυτερα ?
-
Καλησπερα . Επειδη εχω αραξει και λεω να ασχοληθω με το κινητο και για να μη κανω καμμια χαζομαρα.... σε mi mix 2 βαζω την xtrv ή την αρομα καλυτερα ? Θα ακολουθησω τις οδηγιες της πρωτης σελιδας. Πριν 15 μερες ειχαμε το θεμα με το mix2 ( εκανε επανεκινηση μονο σε twrp ...).
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ovelix11: “Θα πρέπει όμως από xtrv να κάνω φορματ για να περάσω σε αρομα... ” ΟΧΙ δεν θα χρειαστεί μετά νέο format για να πας από απλή XTRV σε ARΩMA. ;)” Πολλά like Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα πρέπει όμως από xtrv να κάνω φορματ για να περάσω σε αρομα... Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk