Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 487.
-
RE:
ΜήνυμαΚαλημέρα. Aroma ή xtrv έβαλες; Παράθεση από Nikos Ifantis: “Περάστηκε σε mi mix 2 και όλα διορθώθηκαν επιτέλους.μπραβο σε όλους για την δουλειά.” Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ovelix11: “θα ερθει σημερα μία και αλλη το Σαββατο ? Ρωταω για να μη κανουμε 2 format data σε 3 μερες... ” Format Data χρειάζεται μόνο την πρώτη φορά που θα γίνει Flash και όχι σε κάθε update ... ” Σωστα...Μαλλον θα περιμενω κατευθειαν του Σαβ/κου γιατι δεν με παιρνει μες την εβδομαδα να στηνω..
-
θα ερθει σημερα μία και αλλη το Σαββατο ? Ρωταω για να μη κανουμε 2 format data σε 3 μερες...
-
Καλημερα ! θα χρειαστει να κανουμε factory reset στο mi mix 2 ?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Εγώ σημειώνω τα ονόματά τους και μετά στη νέα rom κάνω search το όνομα τους και τα εγκαθιστώ.” Βολικό... Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχεις δίκιο... Τωρα το διάβασα.. Καλό βράδυ! Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά και καλό σαββατοκύριακο! Σε mi mix 2 βγήκε; Δεν μου έχει έρθει κάποιο mail αλλά και ούτε μέσω ota Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα! Μετά από 1.5 μέρα έχω να παρατηρήσω ότι 1.θέμα μπαταρίας λιιιιγο περισσότερη κατανάλωση 2. λείπει το face unlock 3. σε άνοιγμα της εφαρμογής ασφάλεια και τρέχοντας τη μου έβγαλε 2 προβλήματα στο σύστημα και πατώντας την επιδιόρθωση με πετάει στην αναβάθμιση...;;; (φωτο) Και 4. Πατώντας το κουμπί παρατεταμένα για να κλείσει δεν δουλεύει το recovery.. Αν δω κάτι άλλο ενημερώνω.. Καλή εβδομάδα να έχετε όλοι! 09872414c993958460d84bd826800484.jpgf49a1b7e8323689c7c41a7e767b57ab3.jpg Στάλθηκ…
-
Καλημέρα!. Μια ερώτηση. Που είναι το face unlock; Εξαφανίστηκε...!;;; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σφαίρα κατέβηκε.. Όλα καλά πήγαν Καλό σαββατόβραδο! Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενημερώνω.. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα ξανά.. Μου ήρθε καινούργια οτα ενημέρωση. Την κάνω άφοβα;; Μετά τα χθεσινοβραδυνα... σκιαζομαι μη τρέχω ξανά για στήσιμο... Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξαφνικά ενώ το είχα φτιάξει άρχισε να πετάει πάλι errors yellow Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gkalen: “@ovelix11 Προχωρά σε αυτό που σου είπε ο @xnikos ” οκ. κατι ακομα. Μου βγαζει update to twrp το playstore. Εχω αυτο που πρεπει και (twrp-3.2.1-0-chiron_raupe-20180124-0958.img). Το αγνοω ?
-
Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από ovelix11: “πως διορθωνουμε το yellows ? Eχω μπλοκαρει απο τα συνεχομενα format...Νομιζω κατι πρεπει να βαλω ?? ” αν είσαι root το κάνεις uninstall,αν όχι απενεργοποιείς απ' τα δικαιώματα νομίζω όλα εκτός από τηλέφωνο ” Νομιζω οτι για το yellows καναμε κατι αλλο ...
-
πως διορθωνουμε το yellows ? Eχω μπλοκαρει απο τα συνεχομενα format...Νομιζω κατι πρεπει να βαλω ??
-
οντως την ξαναεβαλα αλλα μου βγαζει συνεχεια προβληματα. ξαναγυρναω στη προηγουμενη...
-
Ξεκινησε το στησιμο.... Ξερουμε γιατι εγινε αυτο ? Ρωταω για να αποφυγω κατι αναλογο...
-
οκ. Ξεκιναω και ενημερωνω