Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 487.
-
Παράθεση από gkalen: “@ovelix11 Υοηρξε σοβαρό πρόβλημα με τις Ρομ για sagit και chiron .. Πολυ πιθανώς να έχουν κλειδώσει τα data και να χρειαστεί format data , factory reset κ.λ.π. .. Παρτε backup φωτό και βίντεο από το twrp προς το pc .. ” τα εχω παρει αυτα. Να ξεκινησω η θα βγει καποιο fix ? Και μετα ποια να βαλω ?
-
Παράθεση από NasDriver: “Την άρωμα βάζεις ή την απλή ? ” την xtrv την απλη. Δεν εχει βγει αρωμα για το μιχ 2 ακομη αν δεν κανω λαθος..
-
και επειδη πρεπει σε κανα 2ωρο να φυγω καλυτερα format ? ή factory reset ? Για φορματ ποια κουτακια τσεκαρω ? το εχω ξανακανει αλλα παραλληλα ετοιμαζω και δουλεια και δεν προλαβαινω να ψαξω. Εχει να κανω τσεκ στα 1.dalvik 2.cache 3.system 4.data 5.internal storage 6. usb storage Σας ζαλισα πρωι πρωι...
-
Παράθεση από NasDriver: “Βάλε την προηγούμενη να έχεις τηλέφωνο και ξανά κατέβασε την ρομ μήπως δεν κατέβηκε σωστά ” το εκανα. Το ιδιο μου κανει .Μπουταρει μονο σε twrp. Tο εχω κανει απο εχθες 3 φορες
-
Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από ovelix11: “Παράθεση από ovelix11: “ξαναδοκιμαζω να κατεβασω την τελευταια απο το pc μηπως πηγε κατι στραβα..Στο install δειχνει οτι ολα πανε καλα ! κανενα error. Tα ιδια..μπουταρει σε twrp αφου γυρω στα 3-5 λεπτα μου δειχνει το logo XTRV Hellenic comunity κλπ..... ξαναεβαλα και το twrp μπας και .... εβαλα την τελευταια που ηρθε με το mail μηπως αλλαξει κατι ....αλλα τιποτα. Παω για υπνο να καθαρισει το μυαλο. Μια βοηθεια το πρωι θα ηθελα γιατι ειμαι χωρις …
-
Παράθεση από ovelix11: “ξαναδοκιμαζω να κατεβασω την τελευταια απο το pc μηπως πηγε κατι στραβα..Στο install δειχνει οτι ολα πανε καλα ! κανενα error. Tα ιδια..μπουταρει σε twrp αφου γυρω στα 3-5 λεπτα μου δειχνει το logo XTRV Hellenic comunity κλπ..... ξαναεβαλα και το twrp μπας και .... εβαλα την τελευταια που ηρθε με το mail μηπως αλλαξει κατι ....αλλα τιποτα. Παω για υπνο να καθαρισει το μυαλο. Μια βοηθεια το πρωι θα ηθελα γιατι ειμαι χωρις τηλεφωνο και εχω δουλεια αυριο μεσημερι.. Ευχαριστω…
-
Παράθεση από ovelix11: “ξαναδοκιμαζω να κατεβασω την τελευταια απο το pc μηπως πηγε κατι στραβα..Στο install δειχνει οτι ολα πανε καλα ! κανενα error. Tα ιδια..μπουταρει σε twrp αφου γυρω στα 3-5 λεπτα μου δειχνει το logo XTRV Hellenic comunity κλπ..... ξαναεβαλα και το twrp μπας και .... εβαλα την τελευταια που ηρθε με το mail μηπως αλλαξει κατι ....αλλα τιποτα. Παω για υπνο να καθαρισει το μυαλο. Μια βοηθεια το πρωι θα ηθελα γιατι ειμαι χωρις τηλεφωνο και εχω δουλεια αυριο μεσημερι.. Ευχαριστω…
-
ξαναδοκιμαζω να κατεβασω την τελευταια απο το pc μηπως πηγε κατι στραβα..Στο install δειχνει οτι ολα πανε καλα ! κανενα error. Tα ιδια..μπουταρει σε twrp αφου γυρω στα 3-5 λεπτα μου δειχνει το logo XTRV Hellenic comunity κλπ..... ξαναεβαλα και το twrp μπας και .... εβαλα την τελευταια που ηρθε με το mail μηπως αλλαξει κατι ....αλλα τιποτα. Παω για υπνο να καθαρισει το μυαλο. Μια βοηθεια το πρωι θα ηθελα γιατι ειμαι χωρις τηλεφωνο και εχω δουλεια αυριο μεσημερι.. Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
κατεβασα την προηγουμενη και μου κανει το ιδιο ! Ανοιγει σε ΤWRP .... sos.... Kαμμια λυση ?
-
καλησπερα. Πρεπει να υπαρχει καποιο προβλημα ! Την εβαλα μεσω ΟΤΑ ( MI MIX 2 ) και ενω δειχνει οτι πηγε σε ολα καλα μου ανοιγει μονο σε TWRP. Την ξανακανω install μεσω twrp αλλα το ιδιο. ΚατεBαζω την προηγουμενη γιατι την ειχα σβησει και θα γυρισω πισω . Καμμια αλλη συμβουλη ?
-
Με περασμένο το fix σε mi mix 2 έχοντας κάνει και Clear cache μου βγάζει ότι είναι ενημερωμένο Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk b78066b740ee345dc7b7ccf2d5bcbaba.jpg
-
Παράθεση από mousel: “Δεν αναφέρει global version αλλά ότι είναι η αγγλική (πιθανότατα να είναι πειραγμένη κινέζικη, θα δείξει). Υπάρχει δυνατότητα αν θέλεις να το πειράξεις και να βάλεις τη global (μπορείς να βρεις ήδη σχετικά manual στο youtube), αν και δε νομίζω να το σκαλίσω, τουλάχιστον στην αρχή. Με registered και belgium post έκανα την παραγγελία. Το τελωνείο δεν ξέρω αν θα το αποφύγω, αλλά το gearbest με αυτόν τον τρόπο, όπως έχω διαβάσει, σου επιστρέφει το ποσό του τελωνείου αν στο τσιμ…
-
Παράθεση από mousel: “Η προσφορά που είχε το gearbest συνεχίζει μέσω του link . Περίπου στα 150. Έκανα παραγγελία τη Δευτέρα. Όταν παραλάβω (κάποια στιγμή....) θα γράψω εντυπώσεις. Με βάση τα χαρακτηριστικά του η τιμή μοιάζει ικανοποιητικότατη. Στην πράξη θα φανεί. ” Είναι η global version ή πειραγμένη κινέζικη; Με τι τρόπο αν επιτρέπεται και κόστος για αποφυγή τελωνείου; Το έχω βρει εδώ Huami-Amazfit-Stratos-Smart-Sports-Watch-2-Black-392975.html?Currency=USD&utm_medium=referral&utm_campaign=je…
-
Καλημέρα και καλή Ανάσταση να έχετε παιδιά. Υγεία και ελπίδα ανάτασης για όλους. (Αρομα για mi mix 2 πότε θα βγει;) Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από crow: “Παράθεση από ovelix11: “Παράθεση από crow: “Ναι κανονικά αγγλική έκδοση 1619 με αγγλικό manual και κουτί. Το πήρα από bangood είχε το πρώτα;100 160 euros. Με priority mail κανένα θέμα με τελωνειο ” Κάτι τελευταίο. Είχε άλλες γλώσσες μέσα αν θες να διαλέξεις; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι δεν βρήκα κάπου ρύθμιση για αλλαγή γλώσσας! Μόνο αγγλικά.” Οκ . Ρώτησα γιατί παιδιά εδώ στο φόρουμ με συμβούλεψαν να μην το πάρω ακόμη μέχρι η huami να βγάλει επίση…
-
Παράθεση από crow: “Παράθεση από ovelix11: “Καλημερα και χρονια πολλα ! Εχουμε κανενα νεο για την global version του Stratos ? Καλο Πασχα σε ολους !! ” Καλό Πάσχα, το έχω εδώ και 2 μέρες την International version. Δεν έχω προλάβει να το χρησιμοποιήσω για τρέξιμο ακόμα αλλά σαν πρώτη εντύπωση τα σπάει! :)” Καλησπέρα και χρόνια πολλά.. Οταν λες international είναι η global ε; Όχι κάποια πειραγμένη με κινέζικα και αγγλικά μονο; Αν επιτρέπεται από που; τιμή; μέρες αποστολής; τελωνείο; Σορυ αν σε ζάλ…