Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 487.

• τα λεπτα εγιναν 20.... Να ανησυχω ? Ξεκλειδωσα , εβαλα twrp-3.2.1-0-chiron_raupe-20180124-0958.img και μετα εβαλα την xtrv..... Δεν εβγαλε κανενα error. Πρεπει να κανω κατι ?

• ποση ωρα χρειαζεται στο reboot μετα την εγκατασταση της xtrv ? Ειμαι κανενα δεκαλεπτο στην αρχικη ( XTRV Helleni ...κλπ ) και βλεπω τις τελιτσες που πανε προς τα δεξια.... Αρχιζω και αγχωνομαι...

• RE:

ovelix11 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Όχι. Όταν βγει σε aroma θα χρειαστεί να κάνεις flash γιατί έχουν διαφορετικό Updater οι xtrv από τις aroma” Οκ. Σ'ευχαριστω Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “ArΩma σε mi mix 2 με Android 8 ξέχνα το προς το παρόν. Υπάρχει ασυμβατότητα που δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη. Οπότε η απλή Xtrv είναι μονόδρομος. :D” Οκ. Θα βάλω την xtrv. Μόλις γίνει οκ για αρομα θα μπει από το updater; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με mi mix 2 που ξεκλείδωσα να περιμένω κι εγώ τα καλύτερα ή να προχωρήσω στην αρομα; Έβαλε κανείς; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να πάρω back up τα themes (Μόνο) και μετά από factory reset και εγκατάσταση της aroma να επαναφέρω μόνο αυτά; Θα περάσω από 7.1.1 ΝΜF26X , MIUI gLOBAL 9.1. Σταθερη 9.1.2.0 (NDEMIEI) σε xtrv aroma. Ψαχτηκα λίγο στο mi cloud αλλά δεν βρήκα κάπου να μπορώ να επιλέξω μόνο τα θέματα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkoutrou68: “@ovelix11 αν δεν σου έρχονται εμαιλ τότε ή δεν έχεις δηλώσει τη συσκευή σου στο προφίλ, ή δεν έχει βγεί ακόμη ρομ για τη συσκευή σου ή ψάξε στα ανεπιθύμητα” Έχεις δίκιο! Ήταν στα ανεπιθύμητα... Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από rascal: “Παράθεση από ovelix11: “Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο! Αύριο που θα περάσω την aroma (ξεκλειδωνω το βραδυ μαλλον ) μετά θα μπορώ μέσω του update να τις περνάω ή θα πρέπει να την κατεβάζω; Θα έπρεπε να μου έχει έρθει κάποιο mail; Υπαρχουν καπου οδηγιες για το update μεσω ota . Ευχαριστω πολυ !” Ota έχεις μόνο αν είσαι Vip μέλος, ειδάλλως την κατεβάζεις και μέσω twrp κάνεις εγκατάσταση Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το ρώτησα γιατί είμαι και δεν έχω…

• Ελληνική Rom σε mi mix 2

ovelix11 - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από ovelix11: “Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο! Αύριο που θα περάσω την aroma μετά θα μπορώ μέσω του update να τις περνάω ή θα πρέπει να την κατεβάζω; Θα έπρεπε να μου έχει έρθει κάποιο mail; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μετεφερα την ερωτηση εδω [XTRV-8.3.8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 09/03/18 20:55)​ Καλημερα !

• Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο! Αύριο που θα περάσω την aroma (ξεκλειδωνω το βραδυ μαλλον ) μετά θα μπορώ μέσω του update να τις περνάω ή θα πρέπει να την κατεβάζω; Θα έπρεπε να μου έχει έρθει κάποιο mail; Υπαρχουν καπου οδηγιες για το update μεσω ota . Ευχαριστω πολυ !

Μήνυμα

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο! Αύριο που θα περάσω την aroma μετά θα μπορώ μέσω του update να τις περνάω ή θα πρέπει να την κατεβάζω; Θα έπρεπε να μου έχει έρθει κάποιο mail; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

οκ. Σε ευχαριστω πολυ. Καλημερα

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Καλημέρα, περνάς οδηγούς ούτως ή αλλιώς Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 και ακολουθείς τον οδηγό για πέρασμα της ελληνικής αφού ξεκλειδώσεις Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi Rom θα κατεβάσεις από εδώ την dev [XTRV-8.3.1 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 03/03/18 19:02)​ Ή εδώ την stable [Ενημέρωση 03/02/2018] H νέα λίστα με τι…

Μήνυμα

Καλημερα.Για να κανω μια ανακεφαλαιωση , μολις ξεκλειδωσω το bootloader , θα κανω ενα factory reset και μετα θα περασω την τελευταια dev. Φοραω τωρα 7.1.1 ΝΜF26X , MIUI gLOBAL 9.1. Σταθερη 9.1.2.0 (NDEMIEI) . Σωστα ?

Μήνυμα

Περιεργο .. Μου εβγαλε το παρακατω ενω δεν εχω χρησιμοποιησει το λογαριασμο για ξεκλειδωμα εδω και 1 χρονο..

Μήνυμα

Παράθεση από ovelix11: “Και επειδη το ειχα ξεχασει , μολις εκανα και μια εξαμηνη vip ” Σορυ. 12 μηνη εκανα. Πρεπει να κανω κατι για να φανει στο φορουμ ? Την εκανα 5 + 5 € . Οχι σε μια φορα 10 €

Μήνυμα

Και επειδη το ειχα ξεχασει , μολις εκανα και μια εξαμηνη vip

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Μολις βαλεις τον mi account θα ερθουν κατευθειαν ολα εκτος απο τις εφαρμογες σου... Καλο θα ηταν να τις περασεις απο την αρχη αν κ δεν νομιζω οτι θα εχεις κανενα θεμα. Οποτε μολις περασεις την ρομ που θες μπορεις στην αρχη που ανοιγει το κινητο να τσεκαρεις επαναφορα απο αντιγραφο ασφαλειας...” Οκ. Σ'ευχαριστω Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Ξεκινησα μια και εχω χρονο σημερα να κανω πρωτα το unlock και μου εβγαλε αυτο... Οποτε κατσε να παρω τα backup μου. Αν και εχω παρει με το mi cloud... Επειδη θα περασω στη τελευταια dev και το backup απο το mi ειναι σε 7,1 θα εχω θεμα αν οταν βαλω την dev περασω το mi cloud ?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Από την ίδια τη xiaomi όχι αλλά από τα μαγαζιά συνήθως ναι. Αυτό δεν είναι πρόβλημα όμως γιατί αν συμβεί κάποια στραβή πολύ απλά το ξανακλειδώνεις και το πας στο κατάστημα και δεν φαίνεται τίποτα, έτσι ισχύει κανονικά η εγγύηση ;)” Ευχαριστώ ξανά! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk