Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 487.

• RE:

ovelix11 - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Τίποτα φίλε να είσαι καλά :)” Κάτι τελευταίο. Αν ξεκλειδώσω χάνω εγγύηση; (αγορά από σκρουτζομαγαζο). Επανέρχεται μετά; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Αν δεν ξεκλειδώσεις και περάσεις τη dev δεν χρειάζεται να κάνεις factory reset (εκτός φυσικά αν διαπιστώσεις κάποιο πρόβλημα μετά το οποίο δεν λύνεται διαφορετικά). Στην ουσία χωρίς να ξεκλειδώσεις μένεις στη dev που θα περάσεις αφού μετά το να γυρίσεις σε stable πολλές φορές μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα λόγω του ότι η stable είναι πιο παλιά και πολλές φορές μπορεί με την developer να έχεις περάσει σε νεότερη έκδοση android ενώ ακόμα η stable να βρίσκεται στη παλιότ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “@ovelix11 Ναι λογικά θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις με αυτή τη rom που έχεις τώρα. Επίσης γίνεται να βάλεις τη dev χωρίς να ξεκλειδώσεις μέσω του updater ;)” Οκ. Δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή τη κατεβάζω και τη βάζω. Ποια η διαφορά αν δεν ξεκλειδώσω; Και κάτι τελευταίο. Πρέπει πρώτα να κάνω factory reset;. Το ρωτάω γιατί το έστησα. Θα μου έρθουν μετά με το mi cloud; Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ελληνική Rom σε mi mix 2

Μήνυμα

Καλημερα ! Για να βαλω την τελευταια dev αφου το ξεκλειδωσω μπορω με αυτη που φοραει τωρα ?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “Παράθεση από ovelix11: “Παράθεση από ovelix11: “Υπάρχει τρόπος να σώσω τα themes και μετά από factory reset να τα επαναφέρω; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημερα και καλη εβδομαδα ! Παραλληλα με το πιο πανω ερωτημα μου , ενα δευτερο που εχω ειναι οτι δεν βρισκω που απενεργοποιεις στις φωτογραφιες το αποτυπωμα που αφηνει σε καθε φωτο "shot on my mi mix 2" ... Παραθετω και μια φωτο να μου πειτε τη γνωμη σας για τη ρομ που φοραει ” ανοιγεις…

• Παράθεση από ovelix11: “Υπάρχει τρόπος να σώσω τα themes και μετά από factory reset να τα επαναφέρω; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημερα και καλη εβδομαδα ! Παραλληλα με το πιο πανω ερωτημα μου , ενα δευτερο που εχω ειναι οτι δεν βρισκω που απενεργοποιεις στις φωτογραφιες το αποτυπωμα που αφηνει σε καθε φωτο "shot on my mi mix 2" ... Παραθετω και μια φωτο να μου πειτε τη γνωμη σας για τη ρομ που φοραει

• Υπάρχει τρόπος να σώσω τα themes και μετά από factory reset να τα επαναφέρω; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Θα κάτσω το σαββατοκύριακο να ασχοληθώ με το ξεκλείδωμα και θα ενημερώσω. Με αυτή που φοράει μπορώ να προχωρήσω ή χρειάζεται να βάλω άλλη πρώτα;

• RE:

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “@ovelix11 Εγώ δεν θα έλεγα "Πρόσεχε μην μπλέξεις"... Θα έλεγα "Σίγουρα θα μπλέξεις". Δεν υπάρχει ακόμη English Version για το Amazfit 2. Είναι 100% πειραγμένη rom και θα σου προκαλέσει σοβαρούς κοιλόπονους.” Έχετε δίκιο. Από την λαχτάρα να πάρω το ρολόι δεν είδα το preorder...... Θα περιμένω.

• AMAZFIT 2

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Εγώ θα έλεγα να μην βιάζεσαι γιατί δεν έχει βγει ακόμα international version, εκτός και ξέρεις να διαβάζεις κινέζικα στο ρολόι ” Γραφει ομως English version ... Γι'αυτο ρωταω . Αν βγει η internanional θεωρω οτι θα φτασει τα 200....190... =============== Μαρ 1st 2018, 8:03am =============== Kαλημερα. Εχθες εστειλα εδω Χάουα Amazfit Stratos Έξυπνο σπορ ρολόι 2 μαύρο μυνημα αν ειναι η global και μου απαντησαν τα κατωθι : We have received your question about item-392975-[HK S…

• AMAZFIT 2

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

καλημερα κι απο εμενα. Επειδη με ενδιαφερει το 2 , ειδα αυτο Σπορ ρολόι AMAZFIT Stratos Smart Black και παραξενευτηκα ... ΣΤΡΑΤΟΣ ?? Διαφορα με το PACE ? Αν μιλαμε για ιδιο πραγμα ειναι σε πολυ καλη τιμη ωστε να το χτυπησω.. ( οταν βγει η global..) =============== Φεβ 28th 2018, 1:59pm =============== Καλησπερα . Εδω Huami Amazfit Stratos Smart Sports Watch 2 Black το εχει στα 130 € και English version . Eιναι οντως η πρεπει να περιμενω την global ? Εδωσα το αλλο και ομολογω οτι ειμαι ενα τσακ ν…

• Παράθεση από amavroudis: “Καλημέρα, με ένα λογαριασμό ένα κινητό ανά 30 μέρες επιτρέπεται. Κάνε καλλίτερα ένα δεύτερο λογαριασμό. ” εχουν περασει 12 μηνες απο το ξεκλειδωμα που ειχα κανει. Θα εχω προβλημα ?

• Σε ευχαριστω πολυ ! Μολις το ανοιξω θα βαλω τη ρομ για τα περαιτερω.. . Το ανοιξα !! Πηρε ενα updtate και εχει μεσα ... Καμμια συμβουλη ? =============== Φεβ 28th 2018, 7:57am =============== Καλημερα. Ειχα ενα redmi note 3 που το εχω δωσει στη κορη μου. Το εχω ξεκλειδωσει και του εχω βαλει μια stable . Μπορω με τον ιδιο λογαριασμο να ξεκλειδωσω τo mix 2 ? Φοραει αυτη που εχω βαλει screenshot . Να περιμενω oreo ? Πρεπει να το ξεκλειδωσω ?

• Ηθελα κατι τετοιο για να το κολλησω πανω του.. Λες να εχω προβλημα ?

• Καλημερα. Απο σημερα κατοχος κι εγω .Αγορασμενο απο Ελλαδα . Θα ανεβασω το απογευμα screenshot για την rom. Αυτο που ειδα ειναι οτι πρεπει να βαλω ανταπτορα στο πριζακι για το ρευμα. Βαζω οποιονδηποτε της αγορας ? Αυτο κανει Adaptor Ρευματος AC 7225 220v-110v/220v Rohs Universal - Converters (PER.751348) ??

• Xiaomi Mi Mix 2 Accessories

Μήνυμα

Παράθεση από eliaschr: “Καλημέρα σε όλους εδώ , και κάνοντας την αρχή να ζητήσω και την αποψή σας σχετικά με τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε όλοι μας για το ΜΙ ΜΙΧ 2. Ήδη περιμένω τα κάτωθι 1.http://www.vinsic.com/Products/sku-VSPB303B 2.https://www.giztop.com/mofi-anti-explosion-tempered-glass-full-screen-protector-for-xiaomi-mi-mix-2.html 3.https://www.giztop.com/accessories/xiaomi/xiaomi-mi-mix-2/nisheng-electroplating-soft-tpu-full-protection-case-for-xiaomi-mi-mix-2.html Επίσης θέλω να κανω …

• Καλημέρα! Επειδη σε λίγο θα έχω στη κατοχή μου το mix 2 και λογω δουλειας μου είναι απαραίτητη η flip Cover ξέρουμε που μπορώ να προμηθευτώ μια. Αν είναι δυνατόν θα ήθελα μια original λόγω του ότι ήμουν κάτοχος one plus 3 t και η original flip ήταν ότι καλύτερο. Λεπτή όσο δεν πήγαινε άλλο. Υπάρχει αυθεντικη;;

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Ξέρουμε αν έχει κυκλοφορήσει το 2 σε international version;

• καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Η τελευταια stable για το hennesy ειναι με miui 9 ? Ειμαι απο κινητο και εχω χασειο λιγο τη μπαλλα.. Που τη βρισκω την τελευταια stable ? ασχετα αν εχει 9.. Ευχαριστω εκ των προτερων Τη βρηκα . Ειναι αυτη ? <a href="https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/17762-xiaomi-miui-hellas-5-0-hennessy-XTRV-Stable-V8-5-2-0-zip/" class="externalURL" rel="nofollow noopener noreferrer" target="_blank"> Εχει miui 9 ?

• RE:

ovelix11 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “πρεπει να κάνεις fr. Περνά και το πιο τελευταίο twrp από εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI και ακολούθως φλασάρεις την dev.” Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μια από τα ίδια και εγώ. Το έχω δώσει στην κόρη μου. Φοράει twrp 3.1.0 και την 8.2.1.0 stable. Κατεβάζω πρώτα το zip του twrp το περνάω μέσα από το ήδη υπάρχον twrp, κάνω factory reset και μετά κατεβάζω την τελευταία με το τελευταίο miui; Επειδή είμαι από κινητό ποια είναι η τελευταία dev και stable με miui 9;