Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 487.

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από Manowar: “Αμα θες δοκίμασε αυτη την εκδοση. Τη βρήκα στο XDA. Με αυτη την εκδοση μπόρεσα και συνδεσα το mi fit με το ρολογακι. MEGA Όσον αφορά τον ύπνο το mi fit app σου επιτρέπει να ορίσεις ποτε έπεσες για ύπνο και μόλις τα βάλεις σου φέρνει κανονικά το light και deep sleep. Δεν λύνει το πρόβλημα του μεσημεριανού ύπνου αλλά κάποιες φορές που δεν μετράει ούτε τα βραδινά. Γενικά νομιζω ότι το έχουν ρυθμίσει να ελέγχει αν κοιμάσαι σε κάποιο λογικό διάστημα 21:00 - 05:00. [ROM] PACEfie…

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Το έκανα το update. Δεν είναι θέμα του ρολογιού όμως. Είναι θέμα της εφαρμογής μάλλον από ότι διαβάζω. Περιμένω το update εκεί... Συνδέεται κανονικά όμως Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Το τελευταίο πρέπει να συμβαίνει. Διάβασα σε κάποιο site ότι ακόμα δεν είναι συμβατή με το oreo... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από ktlk21: “τι εικονίδιο είναι αυτό... το amazfit έχει διαφορετικό.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Αν το συρω προς τα κάτω είναι αυτό.... 1acb67e1b29db9c5e0d18b4c042ad488.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Τελικά δεν έχω καταφέρει να απενεργοποιησω την εφαρμογή. Ότι και να κανω, από την στιγμή που έβαλα την oreo το μόνο που κάνει είναι ότι σου δίνει την δυνατότητα να την αδρανοποιησεις μισή, μια και δυο ώρες.... Βγάζω το ρολόι, κλείνω το Bluetooth, η εφαρμογή εκεί..... 8020eeed9a93e6786d1bc78791e2c7e9.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Βρήκα εκεί που το αναφέρει κάποιος ( AmazFit bt Xiaomi). Δυστυχώς όμως στην oreo πρέπει να είναι bug.. Δεν μπορείς να το απενεργοποιείς... Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα. Καποια στιγμη είχαμε αναφέρει τον τρόπο να μην ανοίγει η εφαρμογή το Bluetooth από μόνη της... Μήπως θυμάμαι κάποιος πώς; Εβαλα την oreo και μου το ανοίγει συνέχεια

• RE:

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από saga66: “Υπάρχει στην ομάδα Xiaomi huami amazfit pace smartwatch , στο facebook,, πρέπει να γραφτείς ,, Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις με το όνομα της εφαρμογής;

• RE:

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από saga66: “Χαιρετώ την παρέα ,, Υπέροχο ρολόι , το έχω λατρέψει !! Πια είναι η γενική εντύπωση σας απο την λειτουργία του media player ? Εμενα μου κάνει διακοπές στο ηχο ,...παρατήρησα οτι οι διακοπές γίνονται οταν το χερι είναι κατεβασμένο πχ όπως όταν περπατάμε ,, ενω αν σηκώσεις τον καρπό ολα Οκ !! .. αρα χάνετε η επικοινωνία ..να φταίνε τα Btακουστικά ..? Επίσης δεν μου αρέσει που δεν μπορείς να επιλέξεις απο τους φακέλους που έχεις στην μνήμη Plus : Έβαλα σημερα και ενα προστατευ…

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “έχετε την εφαρμογή από το Play ; ε δεν υπάρχει νεότερη το έχει βγει καινούρια δεν λέει κάτι ναι έχει βγει σίγουρα beta έκδοση επίσης μπορεί να έχει γίνει stable αλλά να αφορά την κινέζικη έκδοση (και ναι η εφαρμογή από το κινέζικο store είναι νεώτερη) όταν βγει στο play προφανώς θα το μάθετε άσχετο , μπορείτε να αλλάξετε την φωτεινότητα(του backlight) μέσω adb (προφανώς και θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία) adb shell settings get system screen_brightness I…

• Καλημερα ! Απο την " MIUI 8.3 XTRV_AROMA 7.5.25 beta". Για να παω στην τελευταια XTRV_7.9.21 & ARΩMA μπορω απο πανω μεσω twrp η θελει factory reset ?

• Αψογος !! =============== Ιουλ 7th 2017, 9:46am =============== και τελικα αφου διαβασα αρκετα σκεφτομαι να βαλω την stable μια και θα μπορω να εχω το κινητο στα χερια μου καθε 2 μηνες.. Θεωρω οτι θα ειναι πιο σταθερη απο την τελευταια xtrv . Ειδα οτι ειναι η xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_XTRV_Stable_V8.2.1.0 . Καμμια γνωμη για την συγκεκριμενη ?

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

απο λιγο ψαξιμο που εκανα βρηκα στους xda ( How to make new watch faces for Amazfit ) οτι για να βαλουμε τα watchfaces πρεπει να 1. Turn on the Amazfit and connect it to PC 2. Open the main folder whit the list of all folders 3. Search the WatchFace folder, if not existing just make it (case sensitive) 4. Copy the .wfz file inside the WatchFace folder 5. Test the watch face from the watch! τα αρχεια που κατεβαζουμε ( αφου κανουμε register ) ειναι της μορφης ΧΧΧΧΧΧ.wfz .Δεν το εχω δοκιμασει αλλα …

• RE:

ovelix11 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Το αφήνεις με αυτήν που έχει εάν λειτουργούσε σωστά...απλά κάνε ένα factory reset να καθαρίσει από ατ δικά σου αρχεία ώστε να το δώσεις στην κόρη σου :)” Αυτό έχω σκεφτεί να κάνω μάλλον.. Και όταν το έχω στα χέρια μου περνάω και τις μεταγενεστερες.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Ιουλ 3rd 2017, 8:19am =============== και επειδη ηρθε η ωρα μετα απο 1,5 χρονο να το αποχαιρετισω και να παω σε αλλo xiaomi , το δικο μου περναει στη κ…

• καλησπερα. Επειδη θα περασω σε αλλη συσκευη ( παντα xiaomi... ) θελω το δικο μου να το δωσω στη κορη μου . Θελω ομως να αν γινεται να του βγαλω την aroma που φοραει τωρα και να του βαλω μια ρομ που δεν θα χρειαζεται καθε εβδομαδα να κανει install γιατι δεν ειναι εδω. Ειναι φοιτητρια και θα κανω εγω τυχον setup καθε καλοκαιρι , Χριστ και Πασχα. Τι μποω να του βαλω χωρις ομως να του κλειδωσω το bootloader ? .

• Άρα περιμένουμε από ότι φαίνεται... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Τελικά την βάζουμε την 7.6.8 η να περιμένουμε. Διαβάζω για προβλήματα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να προσθέσω ότι δεν μπορώ να μπω στο μενού του κινητού γιατί μου βγάζει error όταν βάζω τον Google λογαριασμό μου. Μου λέει ότι έχει γίνει factory reset και πρέπει να μπω με τον λογαριασμό που είχε... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Ιουν 2nd 2017, 7:50pm =============== τελος συναγερμου. Τα παλληκάρια εδω μεσα εχουν φτιαξει οδηγους για μεγαλα γουστα. Λιγο αν κατεχεις το πραμα κανεις παπαδες . Με τη πρωτη ευκαιρια θα γινω και vip . Ειναι το λιγοτερο που μ…

• Καλησπέρα. Μόλις πήρα από ένα φίλο ένα mi 5s plus (natrium). Φοράει twrp 3.0.2.x BY-XM. Εκανα factory reset αλλά μάλλον έκανα και data... Τωρα το twrp μου έχει κινέζικα στο μενού. Θέλω να βάλω την τελευταία dev τη δικιά μας. Έχω ψιλόπελαγώσει. Είχε περάσει το παιδί κάποια nougat πάνω αν θυμάμαι. Φοβάμαι μη το μπρικαρω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk