Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 487.
-
Παράθεση από netblaster: “Στο xiaomi.eu έβγαλαν αυτο το fix για τον καιρό drive.google.com/file/d/0B4rjN-1Cvj0id1U2MnBydnZCNXM/view Δοκίμασα στην 6.11.17 xtrv που δεν δούλευε ο καιρός και τώρα λειτουργεί κανονικά! ” Παράθεση από Takis K: “Το Σαββατο προσπάθησα με το γνωστό τρόπο αλλά επειδή δεν μου έδινε δυνατότητα reapply άνοιξα νέο thread στο mi forum συμφωνα με τις οδηγίες τους και περιμενω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” To οποιο το βαζουμε μεσω TWRP ?
-
Την έβαλα κι εγώ. Πρώτη παρατήρηση ότι μετά από 20 λεπτά έκανε ένα κόλλημα και μετά shut down. Χρειάστηκε να πατήσω αρκετά το κουμπί της έναρξης και άνοιξε.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπήκε από το βράδυ. Ελπίζω να πάει καλύτερα η μπαταρία. Ένα restart μόνο προς το παρόν όταν πήγα να ξεκλειδωσω με fingerprint. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά από μία εβδομάδα με την xtrv έχω να παρατηρήσω 2-3 κολλήματα στην αρχή με reboot, κάποιες κλήσεις που ενώ μιλούσα έκλεισε ( 2 - 3 παλι) αλλά κυρίως ότι η μπαταρία τελείωνε πολύ γρήγορα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατέβηκε και πέρασμα... Όλα πήγαν άψογα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sideris20250: “Παράθεση από ovelix11: “Την έβαλα κι εγώ. 2 παρατηρήσεις. Σε διάστημα 8 ωρών έχει κάνει μόνο του 2 επανεκκίνησεις μετά από πάγωμα για 15 περίπου δεύτερα και φαίνεται ότι ρουφάει περισσότερο μπαταρία. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμένα από τις έξι το πρωί δεν μου έκανε το παραμικρό εκτός από τα αγγλικά στο μενού και δεν μπορώ να δω τα στοιχεία του κινητού” Σε εμένα το μενού είναι στα ελληνικά. No problem εκεί Στάλθηκε από το Redmi Note 3 …
-
Την έβαλα κι εγώ. 2 παρατηρήσεις. Σε διάστημα 8 ωρών έχει κάνει μόνο του 2 επανεκκίνησεις μετά από πάγωμα για 15 περίπου δεύτερα και φαίνεται ότι ρουφάει περισσότερο μπαταρία. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά και σε μένα προς το παρόν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
για το Xiaomi Redmi Note 3 (Hennessy) ??? Εχει δυσκολιες ?
-
Όλα καλά κι από εμένα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από ovelix11: “Η πλακα ειναι οτι γυρισα στην προηγουμενη και μου βγαζει τα ιδια σε album και σημειωσεις. Συνεχεια πεταει παραθυρα !! Εχω κανει 3 φορες wipe cache/dalvik cache αλλα τιποτα !!Δεν θελω με τιποτα να κανω factory reset...... Τι να κανω ?? ” Αυτές οι 2 εφαρμογές στην 6.9.15, έχουν αναβαθμίσει την έκδοση database που χρησιμοποιούν και δεν μπορούν να δουλέψουν με την προηγούμενη database ακόμα και αν κάνεις καθαρισμό δεδομένων των εφαρμογών. Με έναν root …
-
Παράθεση από vassia: “Παράθεση από ovelix11: “Καλημερα. Σε RN3 henessy μου βγαζει συνεχεια (καθε 10-15 '' )το παρακατω και επεστρεψα στην προηγουμενη... ” Κι εμενα το εβγαζε στην προηγουμενη ρομ, αλλα κανοντας wipe cache/dalvik cache, δεν ξαναεγινε. ” Η πλακα ειναι οτι γυρισα στην προηγουμενη και μου βγαζει τα ιδια σε album και σημειωσεις. Συνεχεια πεταει παραθυρα !! Εχω κανει 3 φορες wipe cache/dalvik cache αλλα τιποτα !! Δεν θελω με τιποτα να κανω factory reset...... Τι να κανω ??
-
Καλημερα. Σε RN3 henessy μου βγαζει συνεχεια (καθε 10-15 '' )το παρακατω και επεστρεψα στην προηγουμενη...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thagro: “Καλησπέρα και απο μενα. Μετά απο χρηση ολόκληρης ημέρας αυτο που παρατηρώ ειναι συχνα να διακοπτεται η συνομιλία με διάφορους συνομιλητές (ενω δείχνει κανονικά σε κλήση, δεν ακουω τίποτα) Ο παροχος (εαν παιζει ρολο) είναι VDF Ισως ειναι ιδεα μου αλλα σημερα ηταν έντονο, μια μερα μετα το πέρασμα της 6.7.28. Ιδεα μου? Redmi 3...” Έντονο το παραπάνω και σε μένα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά και σε μενα. RN3 HENNESSY Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dtsilog: “Εμαφανίζονται όταν υπάρχουν ειδοποιήσεις που πρέπει να δεις σύροντας στη γραμμη κατάστασης. Αφού σύρεις στο κάτω μέρος υπάρχει ένα x για καθαρισμό ειδοποιήσεων.” Κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά δεν έχω καμία ειδοποίηση.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το βρήκα. Θέλει διάταξη διακοπτων σε ξεχωριστό από τις ρυθμίσεις
-
Καλημέρα. Ξέρουμε οι τρεις τελιτσες δίπλα στο δίκτυο τι είναι; 459f5748e7d86337529b3340981b5b7f.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Yi Action Camera WiFi 16MP 1080P 155° Wide Lens Diving Sports DV Basic Suit Green Color και καλο καλοκαιρι !!