Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 487.
-
Κατεβαίνει... Ελπίζω η μπαταρία να είναι σε καλύτερη φάση... Ευχαριστούμε! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά από 5 μέρες χρήση παρατηρώ ότι η μπαταρία κρατά λιγότερο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άψογη και αψογοι όλοι σας Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρατήρησα καλύτερη χρήση της μπαταρίας με την 6.3.31. Μια ερώτηση να κάνω. Αν κάποια εβδομάδα_ες ξεχάσουμε η δεν μπορέσουμε να περάσουμε την καινούργια έκδοση, θα μπορέσουμε να περάσει η επόμενη ή οι μεθεπόμενη; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από ovelix11: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από ovelix11: “υπαρχει καποιο ενεργο Link για το pc suite ? δεν δουλευει το επισημο Link.... Mi PC Suite ” Έλα, πάρε το απο ΕΔΩ ” δεν μου δινει προσβαση... ” Ξαναδοκίμασε...” Οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zer4w: “@MIUI_ART έχω πρόβλημα στο redmi note 3 οταν μπαίνω ρυθμίσεις μετα κλείδωμα οθόνης και πατάω κωδικός & δακτυλικό αποτύπωμα με βάζει σε ενα loop με τον κωδικό και δεν κάνει τίποτα άλλο..” Επιβεβαιωνω κι εγω 2f84324f6e0b338e290cf6ac8396815e.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπήκε. Όλα καλά προς το παρόν. Είδα ότι είναι ενσωματωμένο το ρουτ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατεβαίνει και σε αναμονή. 2 ερώτησεις μόνο. Έχω ήδη την 6.2.25. Πρώτα wipe dalvic cache and cache και μετά (αφού πάρω back up) flash απο τον updater ή από το recovery; Όταν τελειώσει ξανά wipe dalvic cache and cache ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλό μήνα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi redmi note 3
ΜήνυμαΤο γύρισα. Δεν φέρνει το Facebook στους λογαριασμούς πάλι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
xiaomi redmi note 3
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Έχω βάλει την gtv 6.2.25 dev. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να συγχρονισω Facebook με επαφές γιατί απλά δεν μου το φέρνει στους λογαριασμούς. Έκανα unistall κι wipe dalvic cache and cache. Επανεγκατασταση αλλά τίποτα. Καποια πρόταση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1
-
την εβαλα ανωδυνα στο redmi note 3 μου μεσω recovery . Πανω απο την αλλη , χωρις factory reset.