Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-487 από 487.

• Όλα οκ. Τελικά μετά από τις παραπάνω συμβουλές όλα οκ.

• πραγματικα δεν μπορω να καταφερω να το κανω να λειτουργησει. Οτι κι αν δοκιμασα . Μηπως φταιει η rom μου ?

• καλησπερα. καινουργιος στο remi note 3 . Eχω το ιδιο προβλημα . Viber- facebook messenger με δειχνουν offline. Πρεπει να μπω και θα δω μαζεμενα τα μυνηματα. Ειδα καποια λυση ( remi note 2 ) αλλα δεν μπορω να τη βρω στο μενου μου . Καποια βοηθεια βημα βημα ?

• whatsup cosmote app

ovelix11 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Να ενημερωσω για τη λυση που μου εδωσαν απο cosmote. 1. Απεγκατασταση της εφαρμογης. 2. Εβγαλα την 2η Sim και εκανα ξανα εγκατασταση την εφαρμογη 3. Ανοιγμα της εφαρμογης και δουλεψε. 4. Εβαλα μετα και τη 2η Sim και ολα καλα !

• whatsup cosmote app

Μήνυμα

Στην sim 1 την εχω

• whatsup cosmote app

Μήνυμα

δοκιμασα. Με ρωτησαν το μοντελο , και θα με παρουν πισω . Στην επιβεβαιωση στο νουμερο μου ειπαν οτι το νουμερο ειναι οντως WHATSUP.

• whatsup cosmote app

Μήνυμα

Καλημερα. Απο εχθες ειμαι κατοχος κι εγω. Εχω κανει την αιτηση κι αναμενω. Απλα εχω ενα θεματακι. Δεν μου λειτουργει η εφαρμογη-widget whatsup cosmote app. Μου βγαζει μυνημα οτι ειναι διαθεσιμη μονο για συνδρομητες whatsup ενω αν βαλω την καρτα σε αλλο τηλεφωνο λειτουργει κανονικα. Καμμια ιδεα. Το τηλεφωνο εγοραστηκε απο gearbest. Εχει κανονικα Ελληνικα και προεγκατεστημενο playstore. Ν προσθεσω οτι στην sim 2 εχω βαλει vodafone.