Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 487.
-
Περαστηκε και λειτουργεί άψογα. Μετά από καιρό μου ήρθε ειδοποίηση πάνω αριστερά ότι υπάρχει αναβάθμιση..! Όλα καλά. Καλή Χρονιά να έχετε όλοι και κυρίως να σκατε από υγεία! Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Όλα καλά μέσω ota σε mix 2. Παρατήρησα όμως ότι όταν γέμιζε η μπάρα κόλλησε ελάχιστα στο (50 - 60 % αν θυμάμαι καλά) κι έκανε restart μόνο του χωρίς να μου ζητήσει καθαρισμο dalvic cache and cache. Δείχνει όμως ότι μπήκε κανονικά. Εκανα μόνος μου μετά και μετά από μια ώρα έτρεξα κι ένα AnTuTu. Ανέβηκε από τα 209 που είχα. Mi cloud λειτουργεί κανονικότατα. Αν δω κάτι άλλο ενημερώνω. Ευχαριστώ πολύ! ed469eeba1c5d4cc973cc43420bbddd3.jpg Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έκανα. Θα κάνω μια επανεκκίνηση με wipe dalvic cache and cache και ενημερώνω Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια πρώτη παρατήρηση κι αρκετά σοβαρή για μενα(λόγω δουλειάς) δεν έρχονται ειδοποιήσεις στο messenger και στο viber. Δοκίμασα με φίλο και του είπα να μου στείλει δυο τρεις φορές αλλά τίποτα... Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να συμφωνήσω κι εγώ! Όλα καλά με το mi cloud! Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Όλα οκ. Παρατηρήσεις προς το τέλος της ημέρας. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Επειδή έμεινα πίσω λόγω δουλειάς, έχω περασμένη την 8.11.8 με μόνη παρατήρηση τη τρελή κατανάλωση.. Περνάω άφοβα την τελευταία από πάνω; Έχει άλλος βάλει την τελευταία σε mi mix 2; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σορυ που ξαναρωτάω αλλά με το mi cloud έχουμε κάποιο νέο;; . Σε δεύτερη συσκευή (hennesy) δουλεύει ενώ στο mix 2 oxi Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιβεβαιώνω ότι έχει τρελη κατανάλωση. Με έβγαζε πριν 1.30 μέρα και τώρα ούτε 24ωρο. Σχετικά με την ερώτηση #81 ; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Το mi cloud ακόμα βγάζει error. Στο hennessy με περασμένη xtrv (2η συσκευή) δουλεύει κανονικά. Φταίει κάτι στην συσκευή μου;; Πως δουλεύει στη παλια xtrv και όχι στη τελευταία; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά από 8 ώρες περίπου χρήση παρατηρώ πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας... Όλα τα άλλα μια χαρά χαρά προς το παρόν Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Περαστηκε σε mi mix 2 η xtrv πάνω από την aroma. Όλα καλά. Μια πρώτη παρατήρηση είναι ότι στο boot δείχνει aroma ενώ μπήκε η xtrv. Μια δεύτερη είναι ότι ενώ μπήκε σφαίρα, είχα φορτίσει το κινητό και ξεκίνησε στο 100 η εγκατάσταση όταν τελείωσε έδειξε 89. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και από εμένα. Μπήκε η aroma μέσω updater. Όλα καλά προς το παρόν. Ευχαριστούμε όλους! Έχουμε κάτι νεώτερο για το mi cloud; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το δοκιμασα ξανά. Το έκανε πάλι Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ειναι το δίκτυο στα αππθηκευμενα; Διέγραψε το μια και πέρασε το πάλι. Και ανέφερε αν στο ξανακάνει...” Το έχω κάνει καναδυο φορές και μου το έχει κάνει ξανά. Το περίεργο είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια. Άλλες φορές το κρατάει κι άλλες όχι Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σορυ. Δεν το είπα σωστά. Χάνει τα password. Όχι τα δίκτυα. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια παρατήρηση μετά από μία εβδομάδα χρήσης ειναι ότι χάνει τους κωδικούς wifi. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έκανα format data γιατί ήθελα μετά από καιρό να το καθαρίσω. Μπήκε η aroma σφαίρα. Απλά έκανα κάνα δίωρο να βάλω τις εφαρμογές μου. Δεν ήθελα να επαναφέρω τίποτα από cloud. Κανένα lag προς το παρόν. Όλα καλά. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παραθέτω κι ένα AnTuTu. Το κάνω πάντα μετά από format datae47431d92e5f700c8c96953a7bf4f2bd.jpg
-
Καλημερα. Αν αντι για factory reset κανω format data πειραζει (mi mix 2 ) ? Θελω να καθαρισει εντελως..
-
Παράθεση από almichael: “Παράθεση από ovelix11: “Καλησπέρα. Σε mi mix 2 όλα καλά; Την έχει βάλει κάποιος;. Λέω να δοκιμάσω το βράδυ. Από πάνω ή με factory reset; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Με factory reset οπωσδήποτε. Δουλεύει ρολόι εκτός από τo αντίγραφο αρχικής οθόνης του mi cloud. Από μπαταρία είναι καλύτερα από τις τελευταίες global. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είναι θέμα της ρομ το mi cloud ή έχει γενικά θέμα;. Γιατί και τώρα έχει με αυτή …