Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 487.
-
Καλησπέρα. Σε mi mix 2 όλα καλά; Την έχει βάλει κάποιος;. Λέω να δοκιμάσω το βράδυ. Από πάνω ή με factory reset; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα χρειαστεί factory reset; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ok. Σε ευχαριστώ πολύ @amavroudis για τις συμβουλές Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από ovelix11: “Αυτό θα κάνω ” Κανε το backup locally. Δεν χρειάζεται το mi cloud...” Αν το κάνω locally δεν θα έχω τίποτα παρενέργειες από global σε china σε ρυθμίσεις κλπ ; Μια δεύτερη ερώτηση, στο τοπικό μέσω twrp τι τσεκάρω στις επιλογές; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν περιμένεις καλύτερα λίγο :)” Αυτό θα κάνω Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πρόβλημα του σερβερ, ούτε εμένα κάνει backup :(” Ήθελα να πάρω ένα τελευταίο πριν το επικείμενο factory reset.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Προσπαθώ εδώ και 4 μέρες να πάρω ένα backup με to mi cloud αλλά όλο βγάζει error. Ξέρουμε κάτι για αυτό; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Mix 2 ARB Ερώτηση
ΜήνυμαΚαλημέρα! Θα βγει κάτι σήμερα για μας; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Για mi mix 2 δεν θα βγει σήμερα; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα! Όταν γυρίσουμε σε china θα μπορούμε μετά από το factory reset να επαναφέρουμε από το Mi cloud; ή θα έχουμε πρόβλημα λόγω άλλων ρυθμίσεων; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Aroma σε mi mix 2 την έχει βάλει κανείς; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από ovelix11: “Μια χαρά... Τρέχει απροβληματιστα προς το παρόν. Κανένα lag που είχαμε στις προηγούμενες.. Ενημερώνω αν βρω κάποιο πρόβλημα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κι επειδή το έχω συνήθεια να τρέχω ένα AnTuTu αφού περάσουν 3-4 ώρες, επιτέλους ξαναγύρισα στα ωραία νούμερα που είχα... Αν πάει καλά κι η μπαταρία.... ζαχαρες...... 1bf2339783664d80a68a1cdc6faaefdb.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια χαρά... Τρέχει απροβληματιστα προς το παρόν. Κανένα lag που είχαμε στις προηγούμενες.. Ενημερώνω αν βρω κάποιο πρόβλημα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ovelix11: “Άρα εμείς που έχουμε αρομα περνάμε σε xtrv μέσα από twrp; ” Αν έχει προβλήματα η AROMA και δεν σου κάνει εγκατάσταση, ναι. Κάνεις Flash την XTRV και σου γυρίζει χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο σε XTRV και στο επόμενο ΟΤΑ θα λαμβάνεις XTRV από τον Updater :D” Αν όμως μπαίνει χωρίς προβλήματα την αφήνουμε.. Οκ; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sisois: “@MIUI_ART.οι αλλοι γραφουν νομιζω.εγω για vince.αυτες που δοκιμασα δεν δουλευουν ” Δεν έχουμε βγάλει ακόμη για Vince και άλλες 8άρες από Global Source.... Μην βάζετε Aroma σε 8άρες ROM, καθώς έχουν προβλήματα... Μόνο XTRV... Μάλλον θα καταργήσουμε σταδιακά της ΑΡΟΜΑ καθώς από android 8 και πάνω υπάρχουν σοβαρά προβλήματα ασυμβατότητας. Φυσικά αναφέρομαι στις σημερινές 8.9.20” Άρα εμείς που έχουμε αρομα περνάμε σε xtrv μέσα από twrp; Στάλθηκε από το M…
-
@gkalen Προτιμησα να κανω μια καθαρη μηπως και ειχα εγω κατι που κολλουσε ( lag ) , και μια και το εκανα εβαλα μετα την 8,8,30 καθαρη γιατι οταν την επανεφερα εχθες απο την τελευταια απο τον δισκο δεν δουλευε με τιποτα το sms. Συνεχεια χτυπουσε error
-
Δεν ανησυχω για backup. Παντα κραταω μια φορα την εβδομαδα σε εξωτερικο δισκο τα παντα. Σε ευχαριστω πολυ για ολα
-
Παράθεση από gkalen: “@ovelix11 Μετά από πισωγυρισμα πολλές φορές μπορεί να συμβεί αυτό ή ακόμα να χαθεί και η δυνατότητα κλήσεων ... Factory reset με την 8.8.30 και θα δουλέψει ξανά σωστά .. Καλό είναι να έχουμε ένα backup της προηγούμενης ρομ από twrp στη περίπτωση που θέλουμε να γυρίσουμε σε προηγούμενη ρομ λόγω προβλημάτων , όπως έτυχε σε αυτό το update .. ” την ειχα αλλα ελεγα να την ξανακατεβασω μηπως και εχει παει κατι στραβα . Εκανα φορματ δοκιμασα την τελευταια αλλα παλι κολλουσε. Βαζω …