Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 487.
-
Παράθεση από amavroudis: “Για τη 8.8.30 θέλεις; [Miui 10 8.8.30] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές Loading site please wait... ” ναι . Δεν λειτουργει το link στο email που ειχα λαβει
-
Θα έχω θέμα; Έχω ξαναγυρίσει πιο παλιά Διέγραψα κατά λάθος την 8.8.30. Δεν λειτουργεί ο server όμως. Κάποιο link για το mi mix 2; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Έχεις πάρει backup;” Ναι, γιατί; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ lag.... Μάλλον γυρνάω στη προηγούμενη. Θα έχω θέμα; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από n1k3: “Παράθεση από ovelix11: “Καλημέρα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να κάνω view τα αρχεία wfz (watch faces) πριν τα βάλω στο ρολόι. Έχω παρά πολλά και θέλω να τα κάνω rename. Όσο και να έψαξα δεν έχω βρει κάτι... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε καλημέρα. Αν και λίγο καθυστερημένα.., υπάρχει τρόπος να δεις για ποιο watchface πρόκειται. Πρέπει να το μετονομάσεις από .wfz σε .zip και απλά να το ανοίξεις με ένα zip πρόγραμμα και να…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Γιατί δεν βάζετε όλη την ρομ;;” Αφού την έχουμε βάλει τη ρομ. Στην 8.8.30 είμαι και ήρθε σήμερα το ζιπ για το update Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά. Πέρασα το zip που στείλατε για το update αλλά όταν κάνω εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή και την ανοίγω μετά δεν βγαίνει κάποιο μυνημα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ναι, με απλό wipe cache, dalvic cache μέσω του twrp.” Σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα! Είμαι στην 8.8.2 εδώ και 20 μέρες περίπου. Δεν έχω κάνει το update λόγω που εδώ που είμαι χρειάζομαι τα data. Μπορώ τέλος μήνα ή αν καταφέρω αυτή την βδομάδα να πάω κάπου με WiFi να πάω κατευθείαν στην τελευταία; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή τύχη! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπήκε σφαίρα. Όλα καλά. Καλά μπάνια σε όλους με υγεία! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έγινε εγκατάσταση μέσω οτα. Μια πρώτη παρατήρηση είναι ότι εξαφανίστηκε το εικονίδιο των ρυθμίσεων όταν κατεβάζεις την κουρτίνα... (;;;) Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Εάν δεν θες να το αγοράσεις από εξωτερικό με μια απλή αναζήτηση στο skroutz που εκανα σήμερα είναι διαθέσιμο σε 27 eshop. Ξεκινάει από 170 € και άμεσα διαθέσιμο όπως γράφει χαρακτηριστικά στο πρώτο. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από VAG-ZAG: “Παράθεση από ovelix11: “Έχω μια συνήθεια να τρέχω το AnTuTu μόλις σεταρω μια νέα ρομ. Δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αλλά από το 210 έπεσα στο 168! Θα το ξανατρεξω μετά από 2 μέρες μήπως πρέπει να ρολαρει λίγο... Αλλά 168;; Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο σε όλο το φόρουμ Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είναι βασικός κανόνας & χρόνια τώρα το φωνάζουν τα αφεντικά: ΠΟΤΈ δεν μετράμε Antutu score αμέσως μετά την εγκατάσταση!!! Ποτέ!!!!!!” Καλημέρα. Το έ…
-
Έχω μια συνήθεια να τρέχω το AnTuTu μόλις σεταρω μια νέα ρομ. Δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αλλά από το 210 έπεσα στο 168! Θα το ξανατρεξω μετά από 2 μέρες μήπως πρέπει να ρολαρει λίγο... Αλλά 168;; Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο σε όλο το φόρουμ Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά! Μπήκε απροβλημάτιστα σε mi mix 2 και μπορώ να πω πολύ γρήγορα μέσω ΟΤΑ. Όλα καλά και παρατηρήσεις μόλις δουλέψει λίγο. Ευχαριστω πολυ! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θεματακι. Από το πρωί που έβαλα μέσω ΟΤΑ το update έχω κατανάλωση μπαταρίας μεγαλύτερη από πριν. Παρατήρησα όμως ότι η Αναβάθμιση έχει ένα τρελό ποσοστό.. Ξαναέκανα καθαρισμό cache ( wipe dalvic cache and cache) αλλά τίποτα. Καποια πρόταση; (το Υλισμικο που γραφει δίπλα στο εφαρμογές είναι λάθος μετάφραση;) a67f086eb809f26bac47790314859ac5.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά έγινε μια χαρά. Δεν ξέρω τι έπαθε αλλά προσπαθούσα από το πρωί και δεν κατέβαινε. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να ξαναδοκιμασω και σε ενημερώνω Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ούτε από το mail κατεβαίνει.. Στο 0% αρκετη ώρα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5b325a19f983437cece2f91b97130ee6.jpg